CORONA-ANARKIN
 

Staten kan ställas inför rätta för morfindödade pensionärer

"Skicka ingen till sjukhus" Antalet IVA-vårdade coronapatienter hålls på en jämn nivå i Sverige genom att coronasjuka pensionärer inom åldringsvården vägras syrgas och sjukhusvård, och istället dör med hjälp av morfin. Nu försöker läkare ställa staten inför rätta för mord.

Foto: Faksimil/Twitter

Latifa Löfvenberg larmar om hur gamla vanvårdas till döds.

Många coronadrabbade pensionärer inom åldringsvården kan överleva om de får syrgas. Men efter direktiv från staten vägrar vårdgivarna att delegera syrgas till personalen, som också stoppas från att köra de sjuka till sjukhus.

Istället ges morfin till pensionärerna, vilket försvårar andningen och gör att de gamla lättare dör.

Hur illa det är i Sverige bakom medias falska nyheter och dagliga påverkanskampanjer avslöjas på Youtube, i en konversation mellan läkaren Jon Tallinger och sjuksköterskan Latifa Löfvenberg:

- De kvävs. Långsamt. Det tar ibland flera dagar, berättar sjuksköterskan och SD-politikern Latifa Löfvenberg.

– Vi är tillsagda att inte skicka någon till sjukhus som har Covid.

– Det är galet. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har pratat med flera om det, och vi behöver syrgas. Det är folk som dör. Det är fruktansvärt!

– Det här är vad som pågår. Någon måste prata om det. Vi kan inte dölja det.

I klippet framgår det att svenska staten kan komma att ställas till svars i en internationell rättsprocess.

Sjuksköterskan Latifa Löfvenberg är sverigedemokratisk politiker och ledamot i Gävle kommuns kommunfullmäktige, samt ledamot i Regionfullmäktige i Region Gävleborg, och sitter även i regionens hälso- och sjukvårdsnämnd.

På Internet har reaktionerna på avslöjandet varit starka, och många berättar om liknande erfarenheter:

- Min mamma låg inne med corona, och när hon började bli bättre men fortfarande lite svårt med andningen, så beslöt dom att ge henne morfin... Hon gick bort den 23e några timmar efter dom gav henne "lugnande"... Strax innan hade min kusin pratat med hennne i telefon och hon kände sig bättre, skriver en medborgare på sociala medier.

- Att ge morfin (dödshjälp) till patienter som har chans att överleva är inte bara hemskt, det är brottsligt enligt lag. Läkare som ordinerar det gör givetvis ett mycket grovt fel som i normala fall genast skulle ge avstängning, indragen legitimation och troligen också åtal i domstol för vållande av annans död.

- Min fru arbetar på ett äldreboende och trots tre döda på boendet och sjuk personal nekades hon använda skyddsmask. Egenköpt mask. Nekades av sjuksköterskorna.

Därför dödas så många gamla i Sverige

Studerar man coronastatistiken ser man att antalet patienter på corona-IVA planade ut i mitten av April. Det beror inte på att behovet av IVA-vård har planat ut, utan på att IVA-vårdens maximala kapacitet har nåtts, inräknat en buffert.

Istället för att ta sjuka åldringar till akuten och i många fall senare till IVA, så hålls de gamla kvar på vårdhemmen, ofta tills de dör.

Sedan den 13 April har antalet bekräftade coronasjuka i Sverige nästan fördubblats, från drygt 11 000 fall till drygt 21 000 fall. De 10 000 nya fallen kan jämföras med 8 000 nya fall under motsvarande 17-dagarsperiod innan den 13:e.

Men trots ökningen på 25 procent har både antalet IVA-vårdade och antalet inlagda på sjukhus legat kvar på samma nivå. Detta är möjligt eftersom 1 700 gamla dött av Corona sedan den 13:e April, jämfört med 800 under den föregående perioden när sjukhusvården ännu inte nått sin maximala kapacitet.

Att så många dödas i Sverige av Coronaviruset, just nu 2 604 jämfört med Finlands 211, beror på Sveriges veka politiska insatser mot viruset. Men hundratals av de som dödats i onödan på grund av skamlöst dåliga politiker kunde ha räddats till livet om de inte förvägrats IVA-vård.

 
LÄS MER
 

►Barn grät när man sköts ned i Gävle

►Barn anhållna för skottlossning

►Gävle-bloggaren var efterlyst för IS-terrorism

►Gävle kommun håller på att krascha

►EBO-debatten har nått Gävle

►Bilar bränns varje natt i Gävle

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.