TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt

Samarbetar med hot mot rikets säkerhet Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan. Bryter man samarbetet med terroranklagade moskéer faller partiet lätt under fyraprocentspärren. Läget i Umeå är symtomatiskt för regeringspartierna.

Miljöpartiets ställning inom den Socialdemokratiskt ledda regeringen har inte skadats av skandaler som att vägra skaka hand med kvinnor, samarbetet med islamistiska fascister som försökte mörda Påven på 80-talet, eller inbjudningen av Usama bin Ladins förintelseförnekande mentor till Malmö.

Och trots avslöjandena fortsätter islamister att vinna inflytande i Miljöpartiet.

Inte heller SÄPO:s gripande och utvisningsbeslut mot terrorkopplade muslimska ledare som hotar rikets säkerhet har fått regeringspartierna att tänka om när det gäller alliansen med antisemitiska islamistledare:

- Socialdemokraterna i Umeå legitimerar nya Miljöpartiet i Umeå trots dess samarbete med Islamiska Föreningen i Västerbotten och den här imamen [som enligt SÄPO hotar rikets säkerhet].

- De har arbetat mot integration och för parallella samhällen med Sharia-styre, och jag anser att Miljöpartiet varit deras främsta redskap, säger Arbetarpartiets ledare Jan Hägglund.

Muslimers inflytande i Miljöpartiet är inte nytt. Men islamiseringen av Sverige har lett till att sekulära muslimer bytts ut mot islamister som finansierade med hundratals miljoner av svenska skattepengar bygger ett parallellsamhälle med egna lagar, egna skolor och ett samordnat horisontellt politiskt inflytande i regeringsalliansen S+MP+C+V.

I det nya gränslösa Sverige har utländsk makt Command and control över partigränserna.

MP Umeå - från invandrarstyrt till islamistiskt

I ett avsnitt av Nya Arbetarpartiets poddradio pekar Arbetarpartiets ledare Jan Hägglund indirekt ut Jabar Amin, ledamot i Miljöpartiets partistyrelse och före detta riksdagsledamot, som informell ledare för den förlorande sidan när Miljöpartiets riksledning hösten 2017 avsatte de demokratiskt valda styrelserna i Miljöpartiet Västerbotten och Miljöpartiet Umeå.

Maktkampen i Umeå stod mellan sekulära invandrare från muslimska länder på ena sidan, och svenska feminister på den andra sidan.

Invandrarfalangen styrde MP Umeå genom noga planerade demokratiska val och systematiska rasistanklagelser mot sina konkurrenter, medan feministfalangens motargument i princip var att de demokratiskt valda invandrarna utvecklat något sorts klanstyre inom Miljöpartiet som hindrade kulturell svensk demokrati från att fungera.

Efter att Miljöpartiet Sverige gått på feministernas linje och avskaffat den klanbaserade demokratin i Umeå och Västerbotten utsågs genom diktat uppifrån ordföranden för Kalmar län, Max Troendlé, till ordförande för MP Västerbottens och MP Umeås interimstyrelser.

Feministen Max Troendlé inledde genast ett samarbete med invandrarna i Islamiska Föreningen i Västerbotten.

- Det var lite grann som att byta ut Arafats styre mot Hamas, kommenterade en kritisk Umebo på sociala medier.

Islamiska Föreningen i Västerbotten står för radikal islamism och dess ledare tillfångatogs förra året av SÄPO. Efter det har han blivit utvisningdömd av tre instanser i egenskap av hot mot rikets säkerhet, och sedan utsläppt på gatorna av Socialdemokraterna, som också är allierade med islamisterna.

Ett direkt resultat av samarbetet mellan ståthållaren från Götaland Max Troendlé, och imamen i Islamiska Föreningen som bedöms hota rikets säkerhet, är att man skapat en helt ny identitetspolitiker i MP Umeå. Denna nya politiker är Mariam Salem.

Mariam Salem är en islamistisk kvinna som klär ut sin islamism i vänsterextrem intersektionell identitetspolitik. Intersektionell är ett nytt akademiskt finord för förtrycksamverkan, som i sin tur idéhistoriskt härstammar från Triple oppression, som är skapat av Communist Party USA.

Bild: Faksimil

Slöjor är feministisk kryptonit mot Patriarkatet?

Mariam Salem och Umeås imam tillhör båda Abo Raads nätverk av radikala islamister, som tillsammans med Socialdemokratin byggt upp Europas ledande islamiströrelse.

- Två extrema islamister [Umeås imam och Abo Raads son], gripna av SÄPO och med beslut om utvisning, har under lång tid bedrivit ett arbete i Umeå i syfte att förankra sin extrema form av islamism (wahhabism). Hur många extrema islamister finns det nu i Umeå? frågar sig Arbetarpartiets ledare Jan Hägglund.

Sedan alliansen mellan Miljöpartiet och Umeås radikala islamister skapades har Islamiska Föreningen i Västerbotten uppmanat alla sina anhängare att klanrösta på Mariam Salem. Salem stod i valet 2018 på alla Miljöpartiets valsedlar, både till kommun, landsting/region och riksdag.

Enligt många bedömare hade Miljöpartiet kastats ut ur kommunfullmäktige i Umeå, och kanske även ur Riksdagen, om inte Max Troendlé fått islamistledarna som hotar rikets säkerhet på sin sida. Utan taktisk klanröstning styrd av utländsk makt kanske vi inte heller hade fått en S-regering.

Klanröstning - från vågmästare till akilleshäl

Mariam Salem uppträdde nyligen som ledare för den feministiskt islamistiska demonstrationen i Umeå för att fler kvinnor ska visa sin jämställdhet genom att bära slöja. En politisk vinkling så magstark och förljugen att Moderaterna i Umeå valde att göra en folkbildande motmanifestation tillsammans med kommunistiska Arbetarpartiet.

Per mekanik skapar feministisk islamism en manligt svensk klananda.

Klantänkandet inom Miljöpartiet Umeå finns numera överallt i Sverige. I ett avsnitt av Uppdrag granskning 2018 avslöjades att Miljöpartiet tillsammans med en muslimsk förening erbjudit Moderaterna 3 000 röster för att få bygglov till en ny moské i Botkyrka. Ett sådant köp av klanröster skulle i praktiken kunna betyda ett maktskifte i kommunen.

- Om imamen säger åt medlemmarna att rösta på Moderaterna så kommer de göra det, säger Miljöpartisten Ali Khalil i programmet.

Medan M+KD+SD nekat utländskt klanstöd har speciellt Miljöpartisterna målat in sig i ett hörn. Sedan Miljöpartiets moraliska kollaps under migrationskrisen 2015 har partiet förlorat hälften av sina medlemmar. Partiet balanserar på fyraprocentspärren och är nu helt beroende av stödet från Sveriges utländskt styrda moskéer.

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.