TREDJE VÄRLDSKRIGET
 

Limited Hangout

"If you want peace prepare for war" Efter att först envist ha mörkat Seymour Hersh avslöjande om Nord Stream går SVT nu Full Retard på konspirationsteorin om en "pro-ukrainsk grupp".

Journalistlegenden Seymour Hersh har vunnit priser för att bland annat ha avslöjat USA:s massmord på omkring 500 civila i Song My 1969 och USA:s sjuka satanistiska tortyr av irakiska fångar i Abu Ghraib 2004.

Förra månaden avslöjade Seymour Hersh att USA deltog i terroristattacken mot den så kallade "ryska" (egentligen rysk-tyska) gasledningen Nord Stream.

Tror man att dessa "scoop" är ett resultat av "undersökande journalistisk" förstår man inte vad journalister är för något. Avslöjanden av den här typen paketeras av en underrättelsetjänst och levereras till en "journalist" med den enkla instruktionen "denna sida mot fienden".

Syftet med avslöjandet är naturligtvis att delegitimisera Krigspolitiken, till förmån för ett fredsavtal i linje med den allt mer fallerande Rockefeller-Primakov axeln (FN/NWO/Minsk II etc).

Schemat "England" vs "USA" är nödvändigt för att förstå diskussionen "krig" vs "fred": McCain vs Obama, Hillary vs Trump, Zelensky vs Porosjenko etc.

Den statliga desinformationscentralen SVT mörkade givetvis nyheten, eftersom syftet så uppenbart är "fred". Istället har SVT denna månad deltagit i en så kallad "Limited Hangout":

"When their veil of secrecy is shredded and they can no longer rely on a phony cover story to misinform the public, they resort to admitting - sometimes even volunteering - some of the truth while still managing to withhold the key and damaging facts in the case. The public, however, is usually so intrigued by the new information that it never thinks to pursue the matter further."
-CIA agenten Victor Leo Marchetti Jr.

Uttrycket Limited Hangout populariserades av den Watergate-dömde Nixon-rådgivaren med det otroligt roliga namnet Ehrlichman (det slår nästan Bankman).

"We have noted that some Western media have been mysteriously quiet after Hersh reported that the US was behind the Nord Stream blast. But now these media are unusually simultaneous in making their voice heard. How would the US account for such abnormality? Is there anything hidden behind the scene?"
-Kinas utrikespolitiske talesman Wang Wenbin.

Enligt SVT:s importerade Limited Hangout begicks terrorattacken mot Nord Stream av en mystisk oidentifierad "pro-ukrainsk grupp" som inte alls leds av kända politiker i Väst, utan mer kan liknas vid en polsk version av Jönssonligan.

Bild: Faksimil

Apropå "pro-ukrainsk grupp".

Den franske generalen Dominique Trinquand, som varit chef för den franska militärmissionen till FN och NATO, säger att det faktum att inget av de västländer som undersöker Nord Streams rörledningsexplosioner (som Sverige host host) har släppt sina resultat tyder på att de har kommit till en slutsats som de helst vill sopa under mattan. Hör man något sådant från en fransman bör man ögonblickligen associera till de Gaulle och Mitterand och till "ett Europa från Lissabon till Vladivostok".

SVT gör sin del i "the infowar" och lyckas säkert lura miljoner zombiefierade skattebetalare, men samtidigt delegitimiserar man sig själva och förlorar fler och fler följare för varje uppenbar lögn.

Tändsticka kan tända Tredje Världskriget

Väst-politikernas terrorattack mot Nord Stream, Kinas ballongattacker mot USA, Nancy Pelosis flygning till Taiwan och USA:s drönare utanför Krim som Ryssland rammade har alla ett gemensamt: dessa "incidenter" är ungefär som när man försöker att tända en eld med en tändsticka, och ofta lyckas man till slut.

Det är här påfallande att trots att Ryssland uppenbarligen sänkte USA:s drönare i havet genom att ramma den med ett flygplan mörkar eller bortförklarar Väst-media detta, genom projektioner, sannolikt eftersom deras egna piloter aldrig skulle våga (eller tillåtas) göra något sådant.

Överstelöjtnant Paasikivi säger i SVT att det svårt att veta om den så kallade "kollisionen" var avsiktlig eller inte men att det är ett "oerhört aggressivt sätt att flyga". Lustigt nog är Paasikivi sonsonson till den ursprunglige "Paasikivi" (egentligen Hellsten men han slutade vara svensk och blev finsk) en ståndaktig fredsvän som efterträdde vettvillingen Ryti, uppfann den rysk-vänliga finska efterkrigspolitiken ("Finlandiseringen"), och tillsattes som statsminister och president av Mannerheim efter låt oss säga "goda råd" från Stalin.

Opålitliga SVT har till och med hittat en svensk pilot som säger att "ingen pilot vill flyga in i ett annat flygplan" och kallar "kraschen" för "en olyckshändelse". Eftersom det är SVT:s Aktuellt vet man inte om detta uttalande är korkat naivt eller slug desinformation.

Ingen vill berätta att ramningar i själva verket är en rysk militär tradition, som alla i Ryssland vet om, och anses vara höjden av mandom.

Under Andra värlskriget var ramning (taran) en välkänd taktik använd av ryska piloter och vissa ryska flygplan som exempelvis Polikarpov I-16 hade vingar som var specialkonstruerade just för ramning.

Boris Kovzan fick priset Sovjetunionens Hjälte efter att ha skjutit ned 24 tyska flygplan och rammat fyra. Som ett resultat av den sista ramningen föll han 6 000 meter ned i ett träsk, där han hittades medvetslös och togs om hand av partisaner (det är lite grand över svenska piloters lönenivå).

Den populära ryska tv-serien The Attackers: Redan 4:10 in i handlingen rammar Ekaterina Vilkova ett nazi-tyskt flygplan.
(Med engelska undertexter)


Denna text är en del av en artikelserie om ett möjligt WW3. Berättelsen startar när USA plötsligt frivilligt lämnar Afghanistan, som är en guldgruva för överklassens krigsindustri, och med ett försök att förklara den ekonomiska mekaniken bakom detta:
"Bli inte förvånade om andra länder börjar kriga och USA sedan kommer in sent i matchen med nya friska krafter. "Allt som händer har hänt förut och kommer att hända igen". Därför att de som planerar de här grejerna är på den mentala nivån."

Del 1: USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister
Del 2: Preppinghysterin mot Corona
Del 3: Ryssland anfaller Ukraina
Del 4: Ukraina - The Great Reset
Del 5: Så förbereds Tredje världskriget
Del 6: Ryssland mobiliserar
Del 7: "Zelensky försökte starta Tredje världskriget"
Del 8: Limited Hangout
Del 9: Fredsavtalen
Del 10: War is a Racket
Del 11: Tredje världskriget kan ha startat
Del 12: Macron föreslår nytt världskrig
Del 13: Israel allierar sig med Ukraina
Del 14: Terrorattack i Moskva
Del 15: Rysslands kärnvapenövning

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.