TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism

"Socialdemokraterna undergräver demokratin" Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande. Det skarpa uttalandet kommer efter att Socialdemokraterna släppt lös de IS-kopplade präster som SÄPO tidigare i år tillfångatog och ville utvisa.

Det minskade förtroendet för Socialdemokraterna underblåses nu ytterligare av SÄPO, som tidigare i år tog strid mot partiet genom att fängsla en rad IS-kopplade imamer som predikar att muslimer i Sverige ska stödja våldsbejakande islamism - och rösta på sossarna.

-Vi ser i vårt operativa arbete att det finns individer med koppling till våldsbejakande extremism som är aktiva i organisationer som mottar offentliga medel. Det handlar om individer som använder organisationerna som plattform för att sprida och förankra sina budskap.

-Tillgången till offentliga medel ökar legitimiteten och ger ekonomiska förutsättningar för plattformar där radikalisering kan ske, och det bidrar till tillväxten i extremistmiljöerna.

-För att minska tillväxten i extremistmiljöerna behöver samhället förhindra att organisationer som bidrar till radikalisering mottar offentliga medel. Staten ska inte finansiera verksamheter som undergräver vår demokrati genom att stödja våldsbejakande extremism, säger Johan Olsson som är operativ chef på Säpo, i SÄPO:s pressmeddelande.

För att "samhället" (SÄPO och medborgarna) ska kunna förhindra att "staten" (sossarna) stödjer "våldsbejakande extremism" (Islamiska Staten) med skattepengar krävs enligt SÄPO "effektiva och rättssäkra metoder" (att lagarna ändras).

Det framgår också av SÄPO:s pressmeddelande att inte ens de själva vet hur mycket skattepengar Socialdemokraterna skänker till IS, på grund av att regeringen skapat "brist på transparens i systemet".

Pressmeddelandet är en signal till oppositionen att lagarna måste ändras efter maktövertagandet.

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.