STATSKUPPEN
 

CNN erkänner att de är en propagandakanal

Klimatet är nästa agenda I en öppenhjärtad "intervju" med en medborgarjournalist under täckmantel avslöjar en hög CNN-chef att tv-kanalens syfte är politiskt, att de arbetade med att få bort USA:s folkvalde president Donald Trump från sitt ämbete, och att nästa politiska uppdrag är att använda klimatet för att driva igenom vänsterradikala politiska agendor.

"I think that is propaganda!"

En av CNN:s chefer erkänner nu att CNN är en propagandakanal som syftar till att hjärntvätta sina tittare i politiskt syfte. Det är Project Veritas som avslöjat CNN genom att lura CNN-chefen Charlie Chester under fem Tinder-dejter:

"Our Focus Was to Get Trump Out of Office ... I Came to CNN Because I Wanted to Be a Part of That!", säger Charlie Chester som är CNN:s "technical director" [Meddelandet är nu censurerat av Twitter].

CNN-chefen avslutar med att berätta om att Klimathotet kommer att bli CNN:s nästa politiska propagandaprojekt. Och CNN kommer inte att dra sig från att skrämma sina naiva tittare:

"Fear sells!", kommenterar CNN-chefen.

CNN ägs av globalisten Ted Turner som öppet säger att han vill minska antalet människor på Jorden, och använder Klimathotet som argument för att få andra att gå med på denna önskan.

Enligt Turner, som hyllar Kinas ett-barns-politik, är det jätteviktigt att alla människor bara får ett barn var. Själv har dock Turner fem barn.

Turner och hans CNN har en långvarig konflikt med Robert Murdoch och hans Fox News, efter att Murdochs lyxyacht påstods ha rammat Turners lyxyacht och grundstött den under en tävling.

UPPDATERING

Kort efter publiceringen av nyheten censurerades den av Twitter, genom att stänga av journalisten James O'Keefes konto. Syftet med censuren verkar vara att hjälpa CNN att lura människor med sina falska nyheter.

Reportaget från Project Veritas kan dock fortsatt ses på Mark Zuckerbergs webbsajt Youtube.

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.