STATSKUPPEN
 

CNN erkänner att de är en propagandakanal

Klimatet är nästa agenda I en öppenhjärtad "intervju" med en medborgarjournalist under täckmantel avslöjar en hög CNN-chef att tv-kanalens syfte är politiskt, att de arbetade med att få bort USA:s folkvalde president Donald Trump från sitt ämbete, och att nästa politiska uppdrag är att använda klimatet för att driva igenom vänsterradikala politiska agendor.

"I think that is propaganda!"

En av CNN:s chefer erkänner nu att CNN är en propagandakanal som syftar till att hjärntvätta sina tittare i politiskt syfte. Det är Project Veritas som avslöjat CNN genom att lura CNN-chefen Charlie Chester under fem Tinder-dejter:

"Our Focus Was to Get Trump Out of Office ... I Came to CNN Because I Wanted to Be a Part of That!", säger Charlie Chester som är CNN:s "technical director" [Meddelandet är nu censurerat av Twitter].

CNN-chefen avslutar med att berätta om att Klimathotet kommer att bli CNN:s nästa politiska propagandaprojekt. Och CNN kommer inte att dra sig från att skrämma sina naiva tittare:

"Fear sells!", kommenterar CNN-chefen.

CNN ägs av globalisten Ted Turner som öppet säger att han vill minska antalet människor på Jorden, och använder Klimathotet som argument för att få andra att gå med på denna önskan.

Enligt Turner, som hyllar Kinas ett-barns-politik, är det jätteviktigt att alla människor bara får ett barn var. Själv har dock Turner fem barn.

Turner och hans CNN har en långvarig konflikt med Robert Murdoch och hans Fox News, efter att Murdochs lyxyacht påstods ha rammat Turners lyxyacht och grundstött den under en tävling.

UPPDATERING

Kort efter publiceringen av nyheten censurerades den av Twitter, genom att stänga av journalisten James O'Keefes konto. Syftet med censuren verkar vara att hjälpa CNN att lura människor med sina falska nyheter.

Reportaget från Project Veritas kan dock fortsatt ses på Mark Zuckerbergs webbsajt Youtube.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.