CORONA-ANARKIN
 

Coronatesterna fungerar inte

Omöjligt veta hur många som dött Människor som dött av Coronaviruset har på grund av felaktiga prov testat negativt och undanhållits från dödsstatistiken. Dessutom dör gamla på ålderdomshem utan att testas, och SVT justerar i sina falska nyheter ned antalet döda ytterligare.

Igår publicerade statligt beroende SVT en falsk nyhet om att regeringens misslyckade coronastrategi fungerar och att coronaepidemin planar ut i Sverige. Central i den falska nyheten var ett diagram över antal döda med påhittade siffror.

Standard i Sverige är att antalet döda rapporteras in med en fördröjning, som gör att dödskurvan hela tiden ser ut att plana ut eller minska.

Under påskhelgen, fredag till måndag, fördröjdes rapporteringen av antalet döda extremt mycket, och dödstalen per dag föll från över hundra till 69, 20, 14 och 36. Därefter, på tisdagen den 14/4 återgick rapporteringen till den normala fördröjningen, och 133 döda rapporterades. Dagen efter var siffran uppe i 139, och igår 137 (enligt c19.se).

På SVT:s falska diagram når antalet döda per dag aldrig över hundra, och efter påskhelgen så sjunker dödstalet till omkring 40 per dag.

Bild: Faksimil

SVT publicerar falska nyheter.

SVT-journalisternas falska nyheter syftar naturligtvis till att få folk att stödja regeringen, som betalar SVT-journalisternas löner. Med en annan regeringen kan de socialdemokratiska journalisterna räkna med att bli av med jobben.

Bild: Faksimil

Antalet döda har mer än fördubblats de senaste nio dagarna.

Tester för coronaviruset fungerar inte

Förutom att regeringen via SVT hittar på att dödstalen per dag bara är en bråkdel av de officiella siffrorna, dör många äldre människor på ålderdomshem av Coronaviruset utan att bli testade. Efter att coronasmittan redan konstaterats på ålderdomshem har många kommuner satt i system att inte testa ytterligare, vilket leder till att många gamla dör av Coronaviruset utan att registreras i coronastatistiken.

Kommunernas motivering till att inte testa döende gamlingar är att det är brist på testutrustning.

Dessutom visar det sig nu att testerna som finns inte fungerar, och därför inte går att lita på.

Detta visade sig efter att tio personer som avlidit i Östersund testades negativt för smittan. Men eftersom ingen trodde på resultaten testades de igen. I den nya testomgången visade sig plötsligt alla de fem första testsvaren vara positiva. De övriga fem testsvaren väntas vara offentliga imorgon.

Officiellt har det bara dött 3 personer av Coronaviruset i hela Jämtland. Något som nu alltså bevisats vara helt fel.

Det kan alltså konstateras att antalet människor som dödats av Coronaviruset i Sverige är mycket högre än vad regeringen vill kännas vid.

Just nu har enligt den svenska regeringen 1 442 svenskar dödats av coronasmitta, jämfört med 82 i Finland där regeringen prioriterat att rädda människoliv före ekonomin. Men situationen är alltså troligen mångdubbelt värre:

För det första testas inte alla döda för smittan, eftersom utrustning för detta saknas, påstås det. För det andra fungerar inte testerna, och visar ofta negativt trots uppenbar coronasmitta. För det tredje förfalskar regeringsberoende medier nyheter där dödstalen kraftigt underdrivs.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.