TERRORISM
 

Inbördeskrig 2

"Vilda horder av ohyra" Under de senaste dagarnas våldsamma uppror i Frankrike har omkring 5 000 bilar bränts upp, 1 000 hus förstörts, över 3 000 människor gripits och ca 600 poliser skadats. Hur många som dödats mörkas av alla medier.

På tisdagen sköt polisen i Frankrike ihjäl ett barn som misstänktes för att ha stulit en bil.

Ett filmklipp visar hur polisen hotar 17-årige Nahel och säger att han ska skjutas i huvudet om han inte går ut ur bilen. När bilen sedan ändå kör framåt bort ifrån poliserna skjuts pojken till döds.

Polisen skyller som vanligt på "våld mot tjänsteman" och säger att bilen höll på att köra på dem. Denna typiska polislögn fungerar säkert tiotusentals gånger varje år i Frankrike (och tusentals gånger per år i Sverige) men just den här gången funkar den inte eftersom allt finns på film på sociala medier.

Människor med den kvinnliga attityden "de flesta poliser är annorlunda" har inte talat med det franska polisfacket, som kritiserar president Macron och i ett pressmeddelande påstår att fransk polis "är i krig" med "vilda horder av ohyra".

Tänk nu efter och försök att inte ljuga för er själva: Vad tror ni polisfacket vill göra med denna "ohyra"?

I princip är detta ett krig mellan den kriminella världen och polisen, orsakat av den så kallade "liberala demokratin" - främst genom migrationspolitiken, men även genom "appeasement" gentemot kriminella invandrare, och genom anti-religiösa lagar riktade mot muslimer. I praktiken har liberalerna hjälpt maffialedare att ta över imamernas roll som "lokalsamhällets visa ledare".

När polisfacket skjuter ihjäl människor de kallar "ohyra" är detta ett sätt att flytta fram sina positioner i "kriget". De senaste dagarnas våldsamma upplopp är de kriminella gruppernas sätt att kontra detta och flytta fram sina positioner i kriget (i slutändan genom mer "appeasement" från politikerna. Trots allt är ju de kriminellas röster i valen värda mångdubbelt mer än polisernas).

Vänstern stödjer det i princip utländska upproret inne i Frankrike ungefär som de stödjer väpnade uppror i andras länder men inte i sitt eget (eftersom detta hotar vänsterledarnas svindleri).

Medias rapportering - mörkar alla döda

Medias rapportering av upproret i Frankrike visar en rad intressanta omständigheter. SVT:s initiala taktik var som vanligt att låtsas som att inget händer i Frankrike, och började motvilligt rapportera först efter att clickbait-medier som Expressen och Aftonbladet inte kunde hålla sig (SVT efter två dagar med tusentals brinnande bilar och massvis med skjutna människor: "soptunnor har satts i brand" LOL ok).

SVT:s så kallade nyhetsrapportering är uppenbart politiskt vinklad, exempelvis berättar man att Nahels mormor "vädjar till lugn", men berättar inte att Nahels mamma leder protester och har blivit en symbol för upproret (som vanligt väljer SVT ut en godtycklig person för att framföra SVT:s egna politiska åsikter).

Det mest fantastiska med medias rapportering är att ingen rapporterar att människor dödas under upproret. Fake News media gör "faktarutor" om hur många bilar som bränts och hur många som gripits etc, men utelämnar medvetet hur många som dödats.

Detta trots att "riktig" media (Snapchat, Telegram etc) visar videor på demonstranter som skjuts i huvudet, prickskyttar som skjuter poliser, folksamlingar som lynchar civilklädda poliser utanför deras hem m.m. (gym ägs ofta av kriminella och poliser som tränar på gymmen får sina adresser doxade).

Förutom de rena morden dör många människor genom olyckor, som att de ramlar ned ifrån hustak, tappar armar eller får tunga saker i huvudet (exempelvis master med övervakningskameror som sågas ned med vinkelslip).

Alternativmedia är inte bättre, antagligen eftersom de tillhör en generation som saknar kontakt med verklighetens media och bara kopierar uppgifter från etablissemangets media (men med sin egen politiska vinkel).

En annan aspekt av upproret som självklart mörkas är hur regimtrogna olagliga medborgargarden sätts in för att bokstavligen slåss mot "demonstranterna" på gatan. Samtidigt som mer ungdomliga varianter av medborgargarden slås ned av polisen får militärt baserade nätverk verka fritt och i tysthet (coming soon to a street near you).

Det mest uppenbara mörkandet är naturligtvis det att upproret är skapat av migrationspolitiken (president Macron säger att våldet beror på datorspel, och SVT:s standardförklaring är vädret).

-I EU försöker de ignorera och vill inte se resultatet av okontrollerad migration, förklarar den ryske senatorn Alexej Pushkov.

Den amerikansk-israeliska politikern och redaktören för Jerusalem Post Caroline Glick säger att Israels militär bör förbereda sig på att flyga ut judar ur Frankrike och Belgien.

Det är förstås det viktigaste. Men vi kan också börja fundera på hur vi ska flyga ut fransmännen.

Uppdatering: Efter en veckas kravaller har allmänheten samlat in 4 miljoner kronor till den dödade pojkens anhöriga, och 16 miljoner kronor till polisen som sköt ihjäl pojken.

Uppdatering: Polisen har nu kraftigt flyttat fram sina positioner i samhället, men inte mot de kriminella, utan gentemot demokratin och politikerna.

Efter att polisfacket och flera polischefer offentligt vägrat att lyda politikerna och börjat sabotera samhället har politikerna gett med sig. Vänstern talar om att en sorts statskupp skett.

Inrikesminister Darmanin upprepar nu helt polisfackets ståndpunkter. Frankrike är inte längre "västerländsk demokrati" utan liknar istället länder som Brasilien, Venezuela och Turkiet där polisen i många städer inte styrs demokratiskt utan delvis av oppositionen.

En fransk polis kan nu inte längre stängas av utan lön, får inte fängslas i väntan på rättegång, 100% anonymitet även vid grova brott som mord osv. Speciella domare (som polisen gillar) kommer att hantera fall där poliser begått brott.

Det som hänt i Frankrike är motsatsen till "defund the police". (Netanyahu vs Soros)

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.