THE GREAT RESET
 

Gain-of-Function

Worst Folkhälsominister Ever Någon börjar få ordning på sitt spel och plockar nu ned maktperson efter maktperson i USA och England. Efter Bill Gates riktas nu "granskningarna" mot Dr Fauci.

Kanske har Sveriges folkhälsominister Anders Tegnell fått orättvist mycket kritik. Att förespråka öppna gränser, vintersemestrar i coronadrabbade norra Italien, och samtidigt låtsas som att viruset inte skulle komma till Sverige är ju relativt snällt gjort.

Kanske kan man likna Tegnell med en sån där mamma som lockar med barnen på en rolig fest där ett av de andra barnen har vattkoppor?

Tänk om vi istället hade haft en folkhälsominister som sponsrade militär forskning på att göra fladdermössens coronavirus farligare och mer smittsamma mellan människor, samtidigt som han sponsrade ett nystartat vaccinföretag som tog fram ett motmedel, och sedan när det oväntat blev en global pandemi av farliga fladdermusvirus sa han att nu måste alla i världen köpa "mitt" vaccin?

81-årige Dr Fauci har varit chef för USA:s smittskyddsinstitut i 37 år, lustigt nog precis lika länge som FBI-chefen J. Edgar Hoover varit när han som 77-åring dog på sin post. En maktposition han av "anledningar" inte kunde avsättas ifrån av de folkvalda politikerna, trots att han t.ex hävdat att maffian bara var en konspirationsteori.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.