THE GREAT RESET
 

Preppinghysterin mot Corona

"De bygger bunkrar" Allt mer tyder på att Coronaviruset tillverkades i ett labb och släpptes ut medvetet.

Efter att Donald Trump vann presidentvalet i USA började SVT och MSB att förbereda Sveriges medborgare på att en stor samhällskris väntade. Exakt vad som skulle hända verkade man inte veta, men man gissade på "Naturkatastrof, långvarigt strömavbrott, krig och pandemier" (Så blir du bättre rustad för krisen, 13 februari 2017).

I ett oräkneligt antal artiklar lyfte därefter statskontrollerad media fram "preppers", vilka omedelbart gick från att vara förlöjligade av etablissemanget till att betraktas som mönstermedborgare. Preppinghysterin gick så långt att en högskoleutbildning startades, för att massutbilda nya preppers.

Samtidigt började bland andra Dagens Industri att skriva om hur 50 procent av USA:s superrika miljardärer plötsligt också blivit preppers:

"De bygger bunkrar, köper fastigheter på Nya Zeeland och köper in sig i lyxiga skyddsrum i underjorden."

Bonniers Dagens Industri förklarade dessutom öppet att det var presidentvalet i USA, som Donald Trump vann, som var orsaken till preppinghysterin:

"I kölvattnet av presidentvalskampanjerna under hösten bestämde han sig för att köpa in sig på en ö i regionen Pacific Northwest och bunkra upp med solpaneler, generatorer, vapen och ammunition.

”När samhället förlorar en hälsosam grund att stå på sänker det sig i kaos”, säger Antonio Garcia Martinez till The New Yorker."

Preppinghysterin i statlig media pågick åren 2017-2019. I årsskiftet 2019/2020 startade Coronapandemin och därmed nåddes hysterins kulminationspunkt (dess "Stalingrad") - bunkring av toapappersrullar.

Genast började journalister över hela världen att skylla Coronautbrottet på att kineser äter fladdermussoppa. Parallellt påpekade "smarta" opinionsbildare att Coronapandemin faktiskt startade i just samma stad där forskarna i Wuhan-labbet arbetade dag och natt med att göra fladdermössens coronavirus farligt för människor.

Men många tror nu att Coronaviruset tillverkats i ett annat labb, och sedan släppts ut utanför Wuhan-labbet, av samma grupp som spridit teorin om fladdermussoppan. På så sätt lurades både "fåren" och de "smarta".

Teorin om att Coronaviruset släppts ut medvetet har blivit mer trolig efter att tidningen The Telegraph nyligen avslöjat att ekofascistiska EcoHealth Aliance bett om 14 miljoner dollar från Pentagon för att sprida ut coronaliknande nanopartiklar i luften i Kina.

Meningen påstods vara att Pentagon på så vis skulle skydda kineser från fladdermussjukdomar genom att nanopartiklarna skulle tränga in i blodet via huden på fladdermössen och förändra deras sätt att hantera sjukdomarna. Men Pentagon sa nej med motiveringen att tilltaget uppenbarligen "could have put local communities at risk" (och startat Tredje världskriget).

Den nya tekniken för att sprida hudpenetrerande glasliknande partiklar i luften kan även användas för att smitta människor med virus. Detta skulle kunna förklara varför coronaviruset först drabbade "fiendestäder", som kommunistpartiets Wuhan, Ayatollahns Teheran och Liga Nords Milano.

Vad som är känt om forskningen på att tillverka farliga coronavirus är att den 14 oktober 2014 pausade Obama-regimen USA:s coronaforskning i ett labb i North Carolina, vilken gick ut på att tillverka ett biologiskt virusvapen baserat på SARS.

Forskningen flyttades därefter utomlands till Wuhan-labbet i Kina, och sponsrades av bland andra Pentagon och USA:s motsvarighet till Smittskyddsinstitutet/Folkhälsomyndigheten. Den 9 januari 2017, kort innan Donald Trump tog över presidentposten, återstartade Obama officiellt SARS-forskningen i USA.

Två dagar senare kunde man läsa rubriker som: "Fauci: ‘No doubt’ Trump will face surprise infectious disease outbreak".

Därefter startades preppinghysterin.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.