THE GREAT RESET
 

Preppinghysterin mot Corona

"De bygger bunkrar" Allt mer tyder på att Coronaviruset tillverkades i ett labb och släpptes ut medvetet.

Efter att Donald Trump vann presidentvalet i USA började SVT och MSB att förbereda Sveriges medborgare på att en stor samhällskris väntade. Exakt vad som skulle hända verkade man inte veta, men man gissade på "Naturkatastrof, långvarigt strömavbrott, krig och pandemier" (Så blir du bättre rustad för krisen, 13 februari 2017).

I ett oräkneligt antal artiklar lyfte därefter statskontrollerad media fram "preppers", vilka omedelbart gick från att vara förlöjligade av etablissemanget till att betraktas som mönstermedborgare. Preppinghysterin gick så långt att en högskoleutbildning startades, för att massutbilda nya preppers.

Samtidigt började bland andra Dagens Industri att skriva om hur 50 procent av USA:s superrika miljardärer plötsligt också blivit preppers:

"De bygger bunkrar, köper fastigheter på Nya Zeeland och köper in sig i lyxiga skyddsrum i underjorden."

Bonniers Dagens Industri förklarade dessutom öppet att det var presidentvalet i USA, som Donald Trump vann, som var orsaken till preppinghysterin:

"I kölvattnet av presidentvalskampanjerna under hösten bestämde han sig för att köpa in sig på en ö i regionen Pacific Northwest och bunkra upp med solpaneler, generatorer, vapen och ammunition.

”När samhället förlorar en hälsosam grund att stå på sänker det sig i kaos”, säger Antonio Garcia Martinez till The New Yorker."

Preppinghysterin i statlig media pågick åren 2017-2019. I årsskiftet 2019/2020 startade Coronapandemin och därmed nåddes hysterins kulminationspunkt (dess "Stalingrad") - bunkring av toapappersrullar.

Genast började journalister över hela världen att skylla Coronautbrottet på att kineser äter fladdermussoppa. Parallellt påpekade "smarta" opinionsbildare att Coronapandemin faktiskt startade i just samma stad där forskarna i Wuhan-labbet arbetade dag och natt med att göra fladdermössens coronavirus farligt för människor.

Men många tror nu att Coronaviruset tillverkats i ett annat labb, och sedan släppts ut utanför Wuhan-labbet, av samma grupp som spridit teorin om fladdermussoppan. På så sätt lurades både "fåren" och de "smarta".

Teorin om att Coronaviruset släppts ut medvetet har blivit mer trolig efter att tidningen The Telegraph nyligen avslöjat att ekofascistiska EcoHealth Aliance bett om 14 miljoner dollar från Pentagon för att sprida ut coronaliknande nanopartiklar i luften i Kina.

Meningen påstods vara att Pentagon på så vis skulle skydda kineser från fladdermussjukdomar genom att nanopartiklarna skulle tränga in i blodet via huden på fladdermössen och förändra deras sätt att hantera sjukdomarna. Men Pentagon sa nej med motiveringen att tilltaget uppenbarligen "could have put local communities at risk" (och startat Tredje världskriget).

Den nya tekniken för att sprida hudpenetrerande glasliknande partiklar i luften kan även användas för att smitta människor med virus. Detta skulle kunna förklara varför coronaviruset först drabbade "fiendestäder", som kommunistpartiets Wuhan, Ayatollahns Teheran och Liga Nords Milano.

Vad som är känt om forskningen på att tillverka farliga coronavirus är att den 14 oktober 2014 pausade Obama-regimen USA:s coronaforskning i ett labb i North Carolina, vilken gick ut på att tillverka ett biologiskt virusvapen baserat på SARS.

Forskningen flyttades därefter utomlands till Wuhan-labbet i Kina, och sponsrades av bland andra Pentagon och USA:s motsvarighet till Smittskyddsinstitutet/Folkhälsomyndigheten. Den 9 januari 2017, kort innan Donald Trump tog över presidentposten, återstartade Obama officiellt SARS-forskningen i USA.

Två dagar senare kunde man läsa rubriker som: "Fauci: ‘No doubt’ Trump will face surprise infectious disease outbreak".

Därefter startades preppinghysterin.


Denna text är en del av en artikelserie om ett möjligt WW3. Berättelsen startar när USA plötsligt frivilligt lämnar Afghanistan, som är en guldgruva för överklassens krigsindustri, och med ett försök att förklara den ekonomiska mekaniken bakom detta:
"Bli inte förvånade om andra länder börjar kriga och USA sedan kommer in sent i matchen med nya friska krafter. "Allt som händer har hänt förut och kommer att hända igen". Därför att de som planerar de här grejerna är på den mentala nivån."

Del 1: USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister
Del 2: Preppinghysterin mot Corona
Del 3: Ryssland anfaller Ukraina
Del 4: Ukraina - The Great Reset
Del 5: Så förbereds Tredje världskriget
Del 6: Ryssland mobiliserar
Del 7: "Zelensky försökte starta Tredje världskriget"
Del 8: Limited Hangout
Del 9: Fredsavtalen
Del 10: War is a Racket
Del 11: Tredje världskriget kan ha startat
Del 12: Macron föreslår nytt världskrig
Del 13: Israel allierar sig med Ukraina
Del 14: Terrorattack i Moskva

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.