THE GREAT RESET
 

Utopia 2020

Build Back Better En tv-serie som sändes 2020 har likheter med innehållet i Bret Weinsteins nyligen censurerade podcast.

Utopia 2020 är en tv-serie med John Cusack i huvudrollen, och skapades 2019 av Amazon Studio efter en liknande brittisk tv-serie från 2013. Serien handlar om ett hemligt manus som förutsäger en global pandemi.

I tv-serien använder klimathotande globalister virusepidemin till att lura alla människor på Jorden att ta ett vaccin, som i själva verket är designat för att göra människor infertila. Det egentliga syftet med både pandemin och vaccinet är att minska Jordens befolkning till 500 miljoner, samt införa ett nytt politiskt och ekonomiskt system.

Seriens synopsis hämtat från Wikipedia:

(1) Övertyga världens befolkning om att det finns ett utbrott av ett dödligt nytt virus.

(2) Meddela allmänheten om skapandet av ett nytt vaccin.

(3) Genom samordning mellan globala eliter och icke-statliga organisationer samt regeringar, agera snabbt för att injicera världens befolkning med detta "vaccin".

(4) När befolkningen har injicerats visar det sig att vaccinet är utformat för att sterilisera nästan alla de människor som tar det, vilket orsakar att världens befolkning sjunker från 7,8 miljarder till cirka 500 miljoner och inleder en ny era av överflöd.

Att serien producerades för att sändas under år 2020 är häpnadsväckande, speciellt med tanke på de misstänkta biverkningar vissa av coronavaccinerna påstås ha. Bland annat finns farhågor om att vissa av vaccinerna och dess spikproteiner kan sprida sig i hela kroppen och sätta sig på viktiga organ som hjärta, hjärna och äggstockar, vilket i värsta fall kan leda till att dessa organ angrips av kroppens eget immunsystem.

I ett censurerat avsnitt av Bret Weinsteins podcast Dark Horse gås riskerna igenom med bland andra Dr. Robert Malone, som är uppfinnare av den mRNA vaccin-teknologi som flera av Covid-vaccinerna använder sig av.

Youtube kommer sannolikt snart att censurera nedanstående videoklipp från programmet:

Hela programmet kan därför ses på konkurrenten Odysee:

Bret Weinstein är en amerikansk evolutionsbiolog, och bror till Eric Weinstein, som är fysiker och högt uppsatt i Peter Thiels organisation. Bröderna är judiska kommunister som stödjer de så kallade Demokraterna, och är tillsammans med Joe Rogan förgrundsgestalter i the Intellectual Dark Web.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.