TREDJE VÄRLDSKRIGET
 

Terrorattack i Moskva

OBS! I situationer som dessa är "journalisternas" jobb att sprida desinformation och medvetet få människor att missförstå hur världen fungerar (det kallas "agendasättande journalistik", "vårt demokratiska uppdrag", "försvara vårt sätt att leva" etc). Allting som exempelvis SVT skriver om terrorattacken i Moskva kommer att vara hundra procent propaganda för att sprida rökridåer kring vem som är ansvarig. Den hårda sanningen är att SVT själva genom sin krigspropaganda de tio senaste åren varit med och rekryterat människor först till islamistiska terrorgrupper i Syrien och därefter till nynazistiska terrorgrupper i Ukraina.

Pop-artisten Shamans konsert var sannolikt det ursprungliga målet för terrorattacken, men planerna ändrades efter att de läckts av makthavare i USA.

I verkligheten är det så att samtliga terroristgrupper i världen verkar som proxy-grupp till en stat och denna stats så kallade "underrättelstjänst", alternativt till flera med varandra allierade stater. Det är helt enkelt komplett omöjligt för en terroristgrupp att fungera utan att backas upp av en stat, och förklaringen till detta kan sammanfattas i tre delar 1) Logistisk i betydelsen vapen, transporter m.m 2) Ekonomisk/teknologisk i betydelse finansiering, bankkonton osv 3) Säkerhet i betydelse att inte gripas i sitt vardagliga liv utanför den direkta attentatsverksamheten.

Av samma anledningar - logistiska etc - är även alla gerillagrupper kopplade till en eller flera stater, och alla inbördeskrig är egentligen krig mellan stater, och inte som i den naiva propagandan krig mellan "ond diktator" och "folket". Exempelvis Amerikanska inbördeskriget var bokstavligen ett krig mellan stater som Virginia och Pennsylvania, inbördeskriget i Syd-Vietnam var ett krig mellan Nord-Vietnam och USA, och inbördeskriget i Afghanistan var egentligen ett krig mellan USA och Sovjetunionen.

När det gäller terroristgrupper så fungerar media i Sverige på så vis att när en terroristgrupp styrs av ett land som Sverige anser är ett fiendeland (t.ex Iran) så förklarar "journalisterna" vilket land terrorgruppen jobbar för, och när "journalisterna" inte berättar vilken stat som styr terrorgruppen så innebär det att terrorgruppen jobbar för en stat som är allierad med Sverige (ex USA, UK, Frankrike, Israel).

Det mest uppenbara exemplet är att al-Qaida aldrig beskrivs som en proxy-grupp till NATO, trots att alla i Sverige vet om att USA skapade terrorgruppen al-Qaida och betalade och beväpnade Osama bin Laden för att slåss mot Sovjetunionen i Afghanistan. Många minns dessutom att f.d CIA-chefen (och "neoconnen") Petreus (och i samma veva "CIA i Sverige" = DN och Centerpartiet) hävdat att "al-Qaida är moderata islamister" som borde få öppen hjälp av NATO / Sverige för att terrorisera Syrien. Välinformerade svenskar vet även om att enligt Wikileaks har USA:s nationelle säkerhetsrådgivare Sullivan skrivit i ett email till sin klanledare Hillary att "al-Qaida är på vår sida" (enligt WikiLeaks är "vår sida" bland andra Sullivan - Clinton - Epstein - Blair - Rothschild).

Ett annat exempel på hur detta fungerar i praktiken: eftersom Indien traditionellt varit allierade med Ryssland och inte USA är det följaktligen The Times of India och inte t.ex SVT som under Trumps presidenttid skriver i en rubrik: "Obama administration knowingly funded al-Qaida affiliate: US report".

Ett tredje exempel: Efter att NATO under den Soros-sponsrade "Arabiska våren" hjälpte islamistiska terrorister att 2011 störta Libyens laglige ledare befinner sig landet nu i ett långvarigt så kallat "inbördeskrig", dvs landet slits sönder av att utländska makter försöker att ta över det med hjälp av proxy-grupper. Som ett resultat av detta och på grund av sin koppling till terrorstämplade organisationer som Muslimska brödraskapet är "Supreme Mufti of Libya" nu efterlyst av Egypten, Saudiarabien, Förenade arabemiraten och Bahrain. Därför flydde "Supreme Mufti" från Libyen till Turkiet, och sedan till London, UK. Vilket visar på terrorns riktning, "pushad och sedan poppad från stacken".

Sanningen om så kallade "IS"

Så låt oss därför vara realistiska vilka dessa så kallade "IS", "ISIS-K" etc egentligen är:

Israel ockuperar sedan 1967 olagligt delar av Syrien och Libanon, och efter Sovjetunionens Collapse By Design (utförd av människor som sedan påfallande ofta flyttade till Israel och tog stöldgodset med sig) flygbombar Israel regelbundet människorna i sina muslimska grannländer, och "världssamfundet" / "hela världen" tycker att det är helt okej och att inte en enda sanktion eller OS-bojkott behövs.

Trots att IS påstår sig vara för muslimer så är det första de gör efter att ha bildats och "hittat" massa NATO-vapen att attackera muslimerna i Syrien, och inte Israel som bombar muslimerna i Syrien. Detta sker samtidigt som Israel använder sina ockupationsbaser i Syrien för att hjälpa liknande men öppet NATO-tränade terroristgrupper att kriga mot Syriens muslimska regering. Denna ordning fortsätter tills dess att Ryssland bombar ihjäl över 100 000 terrorister i Syrien, och Trump blivit president i USA och i praktiken gått in på Rysslands sida i kriget mot IS, med vinkeln att istället ge det oljerika östra Syrien till kurdiska grupper som är terroristklassade av NATO-landet Turkiet och öppet allierade med Israel (något även "Klimatpartiet" Obama-Kerry ville göra under sin regeringstid, men var för svaga mot "Krigspartiets" representanter Clinton-Epstein, som använde CIA för att sabotera USA:s relation med Ryssland genom att bomba ihjäl ryska soldater i östra Syrien).

Sedan startar Israel-Palestina kriget där muslimska Palestina backas upp av muslimska Iran, men istället för att hjälpa muslimska Hamas mot Israel så attackerar IS plötsligt muslimska Iran genom en terrorattack i Kerman. IS-attacken i Iran skedde mot civila muslimer som firade minnet av iranska nationalgardets (IRGC:s) muslimske ledare som mördades i Irak av så kallade "Store Satan" USA. Börjar ni se ett mönster? Varför är IS alltid emot muslimer och för Israel och USA?

Och nu när Israel precis allierat sig med Ukraina mot Ryssland, och det styrande högerpartiet i Israel varit på RT och hotat attackera Ryssland, med argumentet att Ryssland är allierade med muslimska Iran och muslimska Hamas och muslimska Houthi, så attackerar IS genast Rysslands huvudstad i en stor terrorattack som dödar hundratals civila. Terrorattacken sker mitt under Ramadan i en gigantisk galleria som ägs av en muslim och de bränner ned byggnaden till grunden.

Behöver ni verkligen fler "Mask Off Moment", eller är det här någon sorts medicinsk fråga? (isåfall kanske några ryssfemmor hjälper tankeverksamheten).

"Terrorist attack in Moscow: The Crocus Hall attack was attributed to ISIS, the Khorasan branch of the Islamic State. This terrorist organization is a joint venture between the United States and Israel. The Israelis treated them, supplied them, protected them, the United States transported them on its planes - in particular, to Afghanistan, where they fought with Taleban, the enemies of the American occupiers."
-Israel Shamir

Afghanistans första demokratiskt valda president Karzai har vid upprepade tillfällen hävdat att USA styr IS. Wikipedia skriver:

"Karzai, during an interview with Voice of America, claimed that ISIS in Afghanistan is a tool for the United States. He further claimed that he does not differentiate at all between ISIS and the United States.[163] During an interview with Fox News, Karzai claimed that ISIS in Afghanistan is a product of the United States. He claimed that he routinely received reports regarding unmarked helicopters dropping supplies to support the terror faction. He asked for an explanation from the United States regarding the unmarked helicopter flights."

Förstår ni nu varför Socialdemokraterna i Sverige är så öppna och bestämda med att ge "återvändande" IS-terrorister gratis bostäder och skattebetalda hitte-på-jobb? Det är lön för deras arbete som terrorister, och terroristerna och sossarna arbetar för samma "utländsk makt". Om terroristerna jobbat för ett fiendeland hade de givetvis fått fängelse i Sverige. Det är naturligtvis ingen slump att IS och Sverige alltid är på samma sida i alla krig, mot Ryssland, Iran, Syrien m.fl.

Abdul Qahar Balkhi, som är talesperson för Afghanistans talibanregering, skriver så här på X:

"Utrikesministeriet för Islamiska Emiratet i Afghanistan fördömer i starkaste termer den senaste terrorattacken i Moskva, Ryssland, som Daesh tagit på sig [Daesh och ISIS är nedsättande ord för IS som används i länder som är fientliga mot IS, medan IS används av IS själva och i IS-allierade länder vars media medvetet rekryterar terrorister till terrorgruppen]. Daesh, som också riktat in sig på civila i Afghanistan och andra regioner i världen, demonstrerade återigen tydligt genom denna incident att det är en grupp i händerna på underrättelsetjänster som syftar till att förtala islam och utgöra ett hot mot hela regionen."

Österrikes före detta utrikesminister, EU-minister och integrationsminister Karin Kneissl, som är diplomat och expert på Mellanöstern, utbildad i Israel och Jordanien, och som sedan en tid tillbaka flytt till Ryssland tillsammans med sina hästar som flögs in från Syrien, ger en detaljerad beskrivning av situationen. Terroristerna har rekryterats under IS flagga, men direkt av någon underrättelsetjänst, man har alltså i detta fall kringgått IS ledarskikt vilket i vanliga fall fungerar som en mellanhand:

"Islamiska staten (en terroristorganisation som är förbjuden i Ryska federationen) har ingenting att göra med terrorattacken i Crocus City Hall. Det som hände var en skräddarsydd politisk attack mot Ryssland."

Ryska utrikesspionaget SVR beskriver den generella situationen med terrorism i Ryssland på följande sätt: USA släpper ut IS-terrorister från kurdiska fångläger i den USA-ockuperade delen av Syrien, sedan tränas de militärt på ockuperat område på USA:s militärbas Al-Tanf, och därefter flygs de till Polen vilken är startpositionen för vidare infiltration in i Ryssland.

Analys av terrorattacken mot Ryssland

Låt oss först ge några sammanfattande fakta för att därefter beskriva terrorattackens konsekvenser:

1) Crocus City Hall, Mall, Expo etc i utkanten av Moskva ägs av Agalarov, en azerbadjansk muslimsk oligark som sägs vara kontaktperson mellan Trump och Putin och som således är en central person i "Krigspartiets" anti-Trump kampanj "Russia Hoax". Den 7 mars fotades av en tillfällighet en av terroristerna inne i Crocus City Hall när han förberedde terrorattacken. Samma dag utfärdade västerländska ambassader med USA i spetsen varningar till sina medborgare om att inte delta i massevenemang i Moskva, eftersom man hade information om att det kunde ske en terrorattack. Specifikt nämndes "konserter" och "48 timmar" (någon i USA visste och försökte sabba terrorattacken som sannolikt var tänkt att göras innan Rysslands presidentval veckan efter).

2) Varningen verkar ha fått effekt och beräkningarna måste göras om. Vem läcke informationen? Shamans konsert i Crocus 48 timmar senare den 9 mars genomförs utan problem. Pop-idolen och flickornas favorit Shaman uppträdde på scenen i Crocus 9, 10 och 11 mars och är det uppenbara målet för terroristerna, eftersom han stödjer Ukraina-kriget och propagerar till sin unga publik att de också ska göra det. Att döda Shaman och hundratals barn precis innan presidentvalet skulle sända en enorm chockvåg genom Ryssland där barn, även ofödda, anses heliga och precis vad som helst skulle kunna hända efter det. Det ryska presidentvalet genomförs den 15-17 mars, med endast mindre störningar (galna kvinnor tänder eld på valurnor etc, samordnat med att nynazistiska gerillagrupper attackerar Belgorod men stoppas av militären). Den 18 mars filmas Obama när han i hemlighet besöker Agent Sunak på 10 Downing Street för ett privat möte (varken Obama eller Sunak tillhör "Krigspartiet"). Kanske visade "Klimatpartiet" sin hand här, det var de som varnade? Så vem är USA:s ambassadör i Moskva, jo Lynne Tracy, som stöds av både Obama och Trump = Rockefeller-sfären. Först den 22 mars stormar terroristerna byggnaden, under Pikniks konsert, ett sovjetisk proggrockband för medelålders människor. Till skillnad från Shaman har Piknik och kvinnorna som anordnade deras konsert inte ett lika stort intresse för väpnade skyddsstyrkor. Omedelbart efter terrorattacken förklarar USA och Ukraina att Ukraina absolut inte var inblandat i terrorattacken.

3) Därefter kör terroristerna i ilfart med sin bil till den ukrainska gränsen, där en eldstrid utbryter med väpnade ryska ad hoc grupper och terroristerna tillfångatas. Enligt uppgifter har den ena terroristen ett ukrainskt pass, efter att ha krigat för Ukraina 2022. Givetvis säger nu ryssarna: "Makthavare inom USA-UK gjorde detta för de visste ju om det innan". Händelseförloppet ser ut att vara påverkat av konflikten mellan "Klimatpartiet vs Krigspartiet", men i större delen av världen där man naivt föreställer sig att en demokratisk stat till sin natur är ett subjekt med en egen vilja och inte flera olika maffia-grupper som bråkar med varandra under samma galjonsfigur, kommer båda att få skulden.

Den kände före detta CIA-analytikern och UD:s anti-terrorist expert Larry Johnson säger till Judging Freedom:

"The terrorist attack in Moscow was the work of Ukraine, and the United States knew about it."

Här måste man förstå att "Ukraina", "IS", "många kända politiker i Sverige" etc, är alla proxys för samma ekonomiskt motiverade trans-atlantiska grupp vi kan kalla "Krigspartiet", och används i liknande syften. Det är därför som makthavare i Sverige t.ex välkomnar IS-terrorister med öppna armar istället för att sätta dem i fängelse, och det är därför som politiker i Sverige öppet stödjer att Israel med religiös galenskap som argument mördar tiotusentals barn i Gaza, samtidigt som politikerna hejar på Englands hitte-på domstol ICC (som låtsas vara FN:s domstol ICJ i syfte att ersätta den) när den åtalar Putin för att ha evakuerat barn från krigszoner. Den enda rimliga förklaringen för svenska makthavares ständigt absurda ageranden är att de jobbar åt utländsk makt (bokstavligen "Prinsen av denna värld").

Följande citat beskriver hur terrorattacken tolkas just nu i Ryssland av säkerhetsanalytiker:

"Om terrorattacken i Crocus City Hall: Gärningsmännen är ISIS-medlemmar, kuratorerna är terrorister från det ukrainska försvarsministeriets underrättelsedirektorat, beställarna är amerikanska och brittiska underrättelsetjänster."

Syftet med terroristattacken i Moskva är uppenbarligen, oavsett vem som ligger bakom den, att eskalera Ukraina-kriget.

Kartapolov som är chefen för det ryska parlamentets försvarskommitté säger till RIA Novosti (en nyhetsbyrå som bildades av Stalin 1941, två dagar efter Nazitysklands anfall, och som nu är totalt censurerad på order av Sveriges regering):

"If information about the Ukrainian trace in the terrorist attack is confirmed, there must be a clear answer on the battlefield."

Ett par kompletterande citat för att förstå den mekaniska processen:

Reflexive control: "The process of transmitting to an enemy justification for making a decision".

Vox Day: "SJWs Always Double Down" (SJWs är "Krigspartiets" kreatur mer än "Klimatpartiets" vars aktivister föredrar att hata alla människor jämlikt)

Det är här vi plötsligt ska komma ihåg att "Klimatpartiet" (som bland andra Obama-Kerry klanen är en delmängd av) just föreslagit för Ryssland att de kanske kan få behålla sina erövrade områden i Ukraina om de inför Klimatagendan i Ryssland (skapar Nolltillväxt genom att lägga ned sina kraftverk, stänger av folks el och förbjuder dem att elda med ved, tvingar dem att äta insekter, sätter folket i lockdown och "vaccinerar" alla med 73 boosters osv).

Det är uppenbart att terrorattacken i Moskva gynnar "Krigspartiets" agenda (som bland andra s.k "neocons" och Clinton-Epstein klanen är en delmängd av) och missgynnar "Klimatpartiet" (stridsvagnar kan inte gå på sol-el), och att planen nu är att köra "kvitt eller dubbelt" med ukrainska provinser i potten. Terrorattacken innebär en eskalering av kriget i Ukraina - eskalering i betydelsen motsatsen till Zalushnys ställningskrig -> deeskalering -> fredssamtal -> Korea-scenariot. Liksom Bucha-massakern stoppade fredsavtalet Istanbul 2 stoppar nu Crocus-massakern Yalta 2 (en hypotetisk global säkerhetsuppgörelse garanterad av medlemmarna i FN:s säkerhetsråd).

Terrorattacken i Moskva gynnar även de ryska makthavare som vill lösa konflikten på slagfältet. För om 911 gav USA "rätt att försvara sig" genom att anfalla Afghanistan och Irak, och 108 gav Israel "rätt att försvara sig" genom att anfalla Palestina och Libanon, så måste ju rimligen nu Ryssland enligt samma uppfinningsrika pseudo-juridik (paragraf 322) också ha "rätt att försvara sig" genom att anfalla... i praktiken precis vad som helst!

Sist men inte minst gynnar terrorattacken mot Moskva de politiker i USA som av olika anledningar vill frikoppla USA från Ukraina-kriget och kasta det som en het potatis i händerna på EU (i linje med Donald Trumps politiska kompass, och sannolikt även Obamas). För att hjälpa till att åstadkomma detta säger nu den inflytelserike amerikanske affärsmannen David Sachs att Ukrainas roll i terrorattacken vid Crocus City Hall ser allt mer trolig ut, och att om Ukraina var inblandad i terrorattacken så måste USA sluta stödja Ukraina.

Terrorattacken mot Crocus i Moskva

Militärexperten och tidigare KGB-officeren Valery Shiryaev skriver att terrorattacken i konsertsalen Crocus City Hall i utkanten av Moskva genomfördes "i full överensstämmelse med planen, utan misslyckanden, på bara 18 minuter". Det snabba utförandet och långa bilköer innebar att insatsstyrkorna inte hann fram förrän terroristerna flytt. Utifrån en MBTI-analys av terrorattacken kan man säga att själva S-delen var kompetent utförd men N-delen var knasig. Rent IQ-mässigt motsvarar diskrepansen den mellan F-soldat och KB.

Terroristerna anlände till Crocus i en eller två vita franska bilar, och stormade omedelbart Crocus City Hall som hyste ca 6 000 människor (ytterligare flera tusen människor fanns i de intilliggande Crocus byggnaderna). Inne i konserthallen startar formeln "Run - Hide - Fight" vilket innebär att människor som instinktivt gömmer sig istället för att springa generellt sett blir avrättade av terroristerna.

Enligt FSB förvarades vapnen som terroristerna använde i en cache, och efter terrorattacken hade brottslingarna för avsikt att korsa gränsen mellan Ryska federationen och Ukraina och hade relevanta kontakter på den ukrainska sidan.

Exakt hur många människor som dödades i terrorattacken är oklart, eftersom ca 200 människor tros ha befunnit sig under taket när det kollapsade på grund av hettan från branden terroristerna startade, och av dessa människor finns i många fall bara sönderbrända kroppsdelar kvar vilket innebär att den slutgiltiga dödssiffran troligen måste fastställas genom DNA-identifiering (allt som återstår av Crocus City Hall är en hög av rykande metall).

Ryska federationens ministerium för nödsituationer har uppgett att terrorattacken i Crocus City Hall resulterade i 133 dödade människor och 152 skadade. Även ryska riksåklagarmyndigheten IC har uppgett siffran 133 dödade. Senare har dock Moskva-regionens hälsodepartement uppgett siffran 154 dödade. Sedan tidigare har rapporterats att det finns 107 skadade i sjukhussängar, inklusive 3 barn. 16 personer, varav 1 barn, är mycket allvarligt skadade.

FSB-officerarna fick uppdraget av sin ledning att ta alla inblandade i terrorattacken levande. Som ett resultat av operationen, "tack vare kompetenta och snabba åtgärder", lyckades säkerhetsstyrkorna slutföra denna uppgift: alla terrorister som attackerade människor i Crocus fängslades. Dessutom kunde skyttarnas medbrottslingar snabbt identifieras vilket medförde att terroristernas flyktplan blev känd.

FSB-tjänstemän instruerade operativa tjänster att uppmärksamma telefoner som förlorats i Crocus City Hall, och tack vare detta var det snart möjligt att hitta telefonnumret till en av de aktiva terroristerna.

Statens trafikinspektion i Bryansk-regionen rapporterade därefter en begränsning av trafiken på en del av motorvägen M-3 "Ukraina" i Bryansk-regionen. Ryska medier skriver att terroristernas franska bil upptäcktes nära byn Khatsun, Karachinsky-distriktet, i Bryansk-regionen.

Terroristernas vita franska bil rörde sig i hög hastighet genom Bryansk-regionen mot gränsen till Ukraina. Bilen stannade inte på begäran och försökte fly. Brottsbekämpande tjänstemän öppnade omedelbart eld mot hjulen, immobiliserade bilen och fängslade två terrorister. Under skottlossningen voltade bilen. Ytterligare två terrorister lyckades fly in i skogen men jagades och tillfångatogs. En av terroristerna hade gömt sig uppe i ett träd och hittades under natten ca klockan 03.50, och den andre greps efter gryningen. En PM-pistol, ett magasin för ett AKM-gevär och pass från medborgare i Tadzjikistan hittades i Renault-bilen.

Tillfångatagandet av terroristerna skedde bara några mil från gränsen till Ukraina, vid början av en stor skog mellan Bryansk och Kursk som vissa kallar "teleportern", eftersom den möjliggjort för jägarförband att transportera sig obemärkt mellan länderna. Många ryska politiker talar om att ett "fönster" öppnats för terroristerna så att de skulle kunna passera genom "teleportern" till Ukraina utan att bli skjutna på.

Bild: Faksimil

Terroristerna stoppas just innan "fönstret" i "teleportern" öppnas.

Videofilmer har publicerats från de första förhören av de misstänka terroristerna ute i skogen. En terrorist som inte vill samarbeta får örat avskuret och instoppat i sin mun (ok, det är en paramilitär neurologi. Terroristernas neurologi är istället "skratta som en clown när de skär halsen av folk" och sedan "se ut som en ledsen hund när de blir slagna").

Av förhören med de misstänkta terroristerna framgår det att detta inte är IS-terrorister. En seriös person inser direkt att det här inte är medlemmar i IS, de är i princip kriminella "Guns for Hire" som blivit rekryterade genom "Cold Call" på Internet av någon som vill få dådet att likna ett terrorattentat utfört av IS. Terrorister av den här typen är sannolikt C-klassade redan innan uppdraget utförs.

Att den "kriminella" teorin är mer sannolik än den "religiösa" stöds av det faktum att terroristerna flydde från platsen, istället för att försöka bli "martyrer" eller ta gisslan. Att alla fyra terrorister flydde från Crocus i sin egen bil visar att den som verkligen planerat terrorattentatet aldrig menade att terroristerna skulle överleva. Planen var att de antingen skulle bli dödade i strid med FSB / Nationalgardet etc eller ta sig till den ukrainska gränsen och där bli likviderade av någon underättelsetjänst som inte nödvändigtvis är särskilt ukrainsk. Enligt chefen för den ryska statstelevisionens nyhetsdel Simonyan var flera utländska underrättelsetjänster inblandade.

En ganska självklar slutsats från de initiala förhören är att vapnen som terroristerna använde placerats i en vapengömma i Moskva av en annan part än terroristerna själva, nämligen uppdragsgivaren. Ett av vapnen hade inskriptionen "Frihet för Ryssland" vilket för tankarna till fascistiska och nynazistiska grupper som Russian Volunteer Corps (RVC/RDK) och Free Russia Legion (FRL), som opererar i gränsområdet terroristerna flydde till. Sedan tidigare är det känt att de här fascistgrupperna använder militära vapen de fått från Sverige när de var en del av terrorstämplade Azov i Kharkov, och i rekryteringssyfte gör SVT regelbundet reklam för dem, men vapnen som användes i Crocus är äldre och har lagrats utomhus i gömmor, det ser man på videofilmer när det sprutar brinnande metallspån från en AK-12 med rostig pipa. Enligt fotografier på X har en av terroristerna ett ukrainskt pass efter att ha deltagit i kriget på Ukrainas sida.

- Varför sköt du folk?
- För pengar, en halv miljon rubel... De sa åt mig att gå och döda folk, oavsett vilken sort.
- Vem gav dig pengar?
- En karta.

Som vanligt efter terrordåd mot Ryssland väntade president Putin tills allt var över innan han sammanfattande förklarade läget för medborgarna. Enligt Putin kommer alla ansvariga att straffas, även de som står bakom terroristerna:

"Elva åtalade greps, inklusive 4 gärningsmän, alla kommer att få rättvist straff - inklusive de som står bakom terroristerna. Alla fyra direkta gärningsmän till terrorattacken i Crocus greps, de försökte fly till Ukraina. Terrorister möter vedergällning och utplåning, de har ingen framtid."

Ryssland har inte dödsstraff, men alla tillfångatagna terrorister kommer sannolikt att likvideras. Enligt traditionen kommer män att "ta synden uppå sig själva". Den enda alternativa icke-naiva analysen är att Ryssland nu återinför dödsstraffet retroaktivt för terrorister och pedofiler. Isåfall innebär det ännu en brytning med den västerländska så kallade "liberala demokratin" aka "satanism".

I Moskva ses nu långa köer av människor framför blodcentralerna, trots att myndigheterna säger att det redan finns blod till alla skadade och att det är bättre att vänta en vecka då lagren kommer att behöva fyllas på: "Jag kan inte sitta hemma, tänk om mitt blod räddar någon", säger en av de frivilliga till RIA Novosti (censurerad av svenska staten).

"Everyone asks me. What to do? They were caught. Well done to everyone who caught them.
Should they be killed? Necessary. And it will be.
But it is much more important to kill everyone involved. Everyone. Who paid, who sympathized, who helped.
Kill them all."
(c) Dmitry Medvedev

UPPDATERAD

Det ryska säkerhetsetablissemanget lägger skulden för terrorattentatet i Moskva på USA, UK och Ukraina: "Självklart, Ukraina", svarade Ryska säkerhetsrådets sekreterare Patrushev på journalisternas fråga om huruvida Ukraina eller terrororganisationen IS låg bakom terrorattacken. Chefen för säkerhetsrådet president Putin säger att Ukrainas säkerhetstjänst SBU borde terrorstämplas. Enligt FSB:s chef Bortnikov bekräftar förhören med de tillfångatagna terroristerna att terrorattacken förbereddes av islamistiska radikaler, och att USA:s, UK:s och Ukrainas specialtjänster bidrog. Ryska statstelevisionen RT skriver: (censurerad av Sveriges regering)

"The US, UK and Ukraine may have been behind last Friday’s terrorist attack on a concert venue in a suburb of Moscow, which claimed lives of 139 people and left around 200 injured, according to the head of Russia’s Federal Security Service (FSB). Aleksandr Bortnikov told reporters on Tuesday that the authorities are currently trying to establish the identity of everyone involved in the attack, both inside and outside Russia. When asked whether the US, Britain and Ukraine could be behind the terrorist attack, the FSB chief responded: “We think that this is so.”"


Denna text är en del av en artikelserie om ett möjligt WW3. Berättelsen startar när USA plötsligt frivilligt lämnar Afghanistan, som är en guldgruva för överklassens krigsindustri, och med ett försök att förklara den ekonomiska mekaniken bakom detta:
"Bli inte förvånade om andra länder börjar kriga och USA sedan kommer in sent i matchen med nya friska krafter. "Allt som händer har hänt förut och kommer att hända igen". Därför att de som planerar de här grejerna är på den mentala nivån."

Del 1: USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister
Del 2: Preppinghysterin mot Corona
Del 3: Ryssland anfaller Ukraina
Del 4: Ukraina - The Great Reset
Del 5: Så förbereds Tredje världskriget
Del 6: Ryssland mobiliserar
Del 7: "Zelensky försökte starta Tredje världskriget"
Del 8: Limited Hangout
Del 9: Fredsavtalen
Del 10: War is a Racket
Del 11: Tredje världskriget kan ha startat
Del 12: Macron föreslår nytt världskrig
Del 13: Israel allierar sig med Ukraina
Del 14: Terrorattack i Moskva
Del 15: Rysslands kärnvapenövning

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.