STATSKUPPEN
 

Biden chockar världen

Sucking the blood of children Osammanhängande pladder blandat med tal om att suga ut blodet ur barn har fått många människor att se Joseph Biden i ett nytt ljus.

Efter ett chockerande tv-framträdande inför en noga utvald studiopublik står det nu alltmer klart även för vänsterväljare att USA:s kupp-president Joseph "Joe" Biden inte är mentalt på topp.

På den vänsterextrema journalistens ledande fråga/krav om när barn under 12 år ska börja tvångsvaccineras med experimentella vacciner som inte genomgått de normala säkerhetskontrollerna svarade kupp-presidenten Biden, som enligt det officiella valresultatet har fler väljare än någon annan människa i världshistorien:

"And the question is whether or not we should be in a position where you, uhm, are why can't the the the experts say we know that this virus is in fact, uhm, is is is going to be or, excuse me, we know why all the drugs approved are not temporarily approved, but permanently approved. That's underway, too."

Det Biden försöker säga, på sitt eget speciella vis, är antagligen att när de temporärt godkända vaccinerna godkänts permanent så kommer han att gå med på oligarkins krav att vaccinera alla barn under 12 år.

Kupp-presidenten som numera ansvarar för den enda kvarvarande supermaktens kärnvapenkoder kom även helt opåkallat med flera minnesvärda citat som:

"I do not care if you think I am Satan reincarnated."

och

"Biden is hiding people and sucking the blood of children."

Under presidentvalskampanjen hävdade Biden flera gånger att 200 miljoner människor dött av coronaviruset i USA, och att det var president Trumps fel. Påståendet slank alltid igenom etablissemangsmedias så kallade "faktakontroller".

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.