THE GREAT RESET
 

No Prime Minister

Premiärministern avsatt I Storbritannien har premiärministern just blivit avsatt av sitt eget parti. Orsaken till sammansvärjningen mot honom är Levnadskostnadskrisen, som skapats av politikernas Nolltillväxtpolitik.

Nästan 50 högt uppsatta medlemmar i Storbritanniens regering har avgått i protest mot premiärministern Boris Johnson. Syftet med massavhoppen uppnåddes: Boris Johnson avgår nu "frivilligt".

Enligt SVT:s desinformation (kallad "experten förklarar") beror Boris Johnsons avgång på "skandaler". Som att han haft en fest i sin egen lägenhet (vilket gick emot Coronapolitiken).

Sanningen är att missnöjet inom det konservativa regeringspartiet framförallt beror på Levnadskostnadskrisen. Enkelt förklarat har Boris Johnson betett sig för mycket som en Miljöpartist (ekofascist/antihumanist). Alltså precis såsom SVT vill att politiker ska bete sig. Därför är man blinda för orsaken.

Levnadskostnadskrisen är medvetet skapat av politiker som samverkar med utländsk makt (World Economic Forum etc), och är i praktiken en Nolltillväxtpolitik.

Nolltillväxtpolitiken har just nu tre delar:

1) Klimatpolitiken

2) Coronapolitiken

3) Krigspolitiken

Gemensamt för alla dessa delar är att politikerna säger att folket måste snåla, samtidigt som staten skapar enorma summor pengar och skänker dessa till oligarkerna som kontrollerar energiproduktionen, läkemedelsföretagen och vapenindustrin.

Resultatet av denna politik (Great Reset/Build Back Better/Green Deal) är naturligtvis att överklassen blir rikare samtidigt som vanligt folk blir fattigare. Vilka som tillhör överklassen ser man genom att kolla vem staten ger pengarna till.

Socialpolitiskt är tanken att skapa två klasser i samhället istället för tre. Vilket innebär att medelklassen ska degraderas till underklass. Biologiskt är detta kopplat till begrepp som Transhumanism och Parasitic Divergence.

Klimatpolitiken har funnits sedan 1970-talet, Coronapolitiken sedan 2020 och Krigspolitiken sedan 2022. Därför, om man som "engelsk konservativ politiker" vill minska Levnadskostnadskrisen, är det sannolikt att man i första hand söker mildra Krigspolitiken och Coronapolitiken.

Trots allt vill ju våra "konservativa" bara ha det som "liberalerna" ville för 30 år sedan.

Kopplingen till kriget i Ukraina

Dmitrij Medvedev, före detta premiärminister och president, numera vice ordförande i Ryska federationens säkerhetsråd, kommenterade ironiskt nyheten om den brittiske premiärministern Boris Johnsons avgång:

-Ukrainas bästa vän avgår. "Segern" är i fara!

Enligt den så kallade "allmänna meningen" i Ryssland (Churchill: "Det finns ingen allmän åsikt, bara medias åsikt") var England och Boris Johnson "en av de främsta initiativtagarna och anstiftarna till det militära scenariot". Därför är det inte förvånande att Johnson nu föreslås ersätta Jens Stoltenberg som Natos generalsekreterare.

I EU anser många nationella politiker att Krigspolitiken (vapenköp och sanktioner) främst är skapad av England för att sänka EU och skapa ett "Alternativt EU" post-Brexit.

Till sin hjälp har England bihang som det så kallade "demokratiska" partiet i USA (egentligen "England i USA"), samt deras ständiga bondeoffer: Polen, Finland, Rumänien etc (medan EU i betydelsen Tyskland, Frankrike och Italien, liksom de flesta länder i Asien, Afrika och Sydamerika, Kissinger i USA, m.fl är emot denna politik).

Yes Prime Minister: "Vi är pro-Europa eftersom vi är anti-Europa."

Innan den nuvarande regeringskrisen rapporterade den konservativa tidningen The Telegraph att Storbritanniens premiärminister Boris Johnson är orolig för att Ukraina ska gå med på "en skitkass fred" med Ryssland, och därför pressar han Frankrike och Tyskland att fortsätta skicka vapen till kriget. Boris Johnson var tidigare anställd som kolumnist på The Telegraph, och tidningen har kallats "ett språkrör för Boris Johnson".

I slutändan är dock Boris Johnson som de flesta politiker bara en utbytbar skyltdocka för överklassen (enligt principen "slit och släng"). Faktiskt är många av de som skapat kuppen mot Boris Johnson väldigt lika honom politiskt, bara betydligt mindre intelligenta, och deras "utbildningar" (Chomsky säger indoktrineringar) går inte ihop med att styra ett land. De är alltså på detta vis värre Miljöpartister än Boris Johnson.

Politisk förändring således sitter kanske inte så mycket i partiledare, utan i kollaps av etablerade partier.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.