TERRORISM
 

USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister

Fortress America USA gav bort Afghanistan och krigsmaterial för 1000 miljarder till den islamistiska terrorkopplade talibanorganisationen.

USA har lämnat över Afghanistan till talibanerna, tillsammans med krigsmateriel för omkring 1000 miljarder kronor.

Samtidigt sprids två falska berättelser om vad som hänt. Den första går ut på att USA lämnade över Afghanistan till talibanerna av misstag. Den andra går ut på att talibanerna lyckades besegra USA.

Båda berättelserna är uppenbart naiva, grundade på önsketänkande, och beskriver inte hur världen fungerar.

USA styrs av en oligarki som idag är splittrad och försvagad, bland annat på grund av påverkan från "England". Men när USA överlåter Afghanistan till talibanerna, som styrs av ledare med starka kopplingar till terrorgruppen al-Qaida och terrorstämplade Muslimska brödraskapet, och dessutom överlämnar en betydande del av sitt krigsmateriel till de terrorkopplade ledarna, så sker inte detta utan en plan.

Att sedan planen går ut på att gynna oligarkin och inte vanligt folk, och därför inte passar sig att tala offentligt om, det är en annan sak.

Det som sker nu, USA:s förminskande av sin styrka, liknar tidigare historiska exempel. Idag kallar vi det "Fortress America".

Bli inte förvånade om andra länder börjar kriga och USA sedan kommer in sent i matchen med nya friska krafter. "Allt som händer har hänt förut och kommer att hända igen". Därför att de som planerar de här grejerna är på den mentala nivån.

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.