EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska

"Botad på en timme" Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna. Resultatet har varit att barnen tillfrisknat efter bara någon timme.

Foto: Faksimil

Specialistläkaren i psykiatri Thomas Jackson föreläser om demokrati.

Nu avslöjas det enorma bedrägeriet med apatiska flyktingbarn. Trots att en ny vänsterrextrem propagandafilm släppts för att upprätthålla lögnen kan inte längre läkare och journalister blunda för de många bevisen för att många barn utsatts för enorma övergrepp och lidande av föräldrar och cyniska vänsteraktivister.

"När Anahit var tio år, hösten 2009, bestämde hennes pappa och styvmamma att hon skulle bli apatisk. Syftet var att få till ett uppehållstillstånd" skriver Expressen.

Statliga SVT, som länge förnekade sanningen och aktivt använt desinformatörer för att lura tittarna att barnen var apatiska på riktigt, har nu intervjuat Johanna Dalström som är läkare på barn- och ungdomskliniken på Falu Lasarett. Enligt Dalström var praxis tidigare att "bota" barnen med permanent uppehållstillstånd till föräldrarna, en "behandling" som slutade att fungera när de tillfälliga uppehållstillstånden återinfördes.

Då testade läkarna att skilja barnen från föräldrarna, vilket gjorde att barnen omedelbart tillfrisknade:

- Vi hade två fall i höstas som kom in till oss, två separata fall med symptom som vid uppgivenhetssyndrom, båda de fallen tillfrisknade. De låg på avdelningen och vi jobbade aktivt. I båda fallen tog vi även till separationsförfaranden för att vi upplevde att vårdsituationen inte var gynnsam och i båda fallen hade det god effekt, säger Johanna Dalström.

Det ena barnet tillfrisknade efter en timme, och för det andra barnet tog det tre timmar.

De nya avslöjandena är spiken i kistan på bedrägerierna. De ger också regeringen Perssons expert Thomas Jackson upprättelse. Jackson har skrivit två böcker om ämnet, Veritofobi och Copycatbarnen, och har drabbats av en 15 år lång förföljelse och förtalskampanj utförd av vänsterjournalister.

Även regeringens utredare Marie Hessle och utredaren och civilingenjören Nader Ahmadi har drabbats av repression efter att ha haft modet att stå upp för de drabbade barnen. Ahmadi är själv flykting och flydde från mullorna i Iran på 80-talet.

"Jag kommer ihåg att min styvmamma kunde laga mat så det doftade i hela hemmet, men jag fick inte äta. Ibland kunde jag smyga upp och ta en brödbit eller någonting, för jag var så hungrig", berättar Anahit Arakelyan för Filter.

Fenomenet med apatiska flyktingbarn finns i stort sett bara i Sverige, och alla som klarar att tänka själva har nog förstått vartåt det lutat. Efter reportaget av reportern Ola Sandstig i tidningen Filter klarar inte regimen längre att blunda för sanningen.

Så länge som Socialdemokraterna sitter vid makten kommer dock inga rättsliga åtgärder att vidtas mot de föräldrar, journalister och aktivister som utfört övergreppen mot barnen.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.