EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska

"Botad på en timme" Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna. Resultatet har varit att barnen tillfrisknat efter bara någon timme.

Foto: Faksimil

Specialistläkaren i psykiatri Thomas Jackson föreläser om demokrati.

Nu avslöjas det enorma bedrägeriet med apatiska flyktingbarn. Trots att en ny vänsterrextrem propgandafilm släppts för att upprättålla lögnen kan inte längre läkare och journalister blunda för de många bevisen för att många barn utsatts för enorma övergrepp och lidande av föräldrar och cyniska vänsteraktivister.

"När Anahit var tio år, hösten 2009, bestämde hennes pappa och styvmamma att hon skulle bli apatisk. Syftet var att få till ett uppehållstillstånd" skriver Expressen.

Statliga SVT, som länge förnekade sanningen och aktivt använt desinformatörer för att lura tittarna att barnen var apatiska på riktigt, har nu intervjuat Johanna Dalström som är läkare på barn- och ungdomskliniken på Falu Lasarett. Enligt Dalström var praxis tidigare att "bota" barnen med permanent uppehållstillstånd till föräldrarna, en "behandling" som slutade att fungera när de tillfälliga uppehållstillstånden återinfördes.

Då testade läkarna att skilja barnen från föräldrarna, vilket gjorde att barnen omedelbart tillfrisknade:

- Vi hade två fall i höstas som kom in till oss, två separata fall med symptom som vid uppgivenhetssyndrom, båda de fallen tillfrisknade. De låg på avdelningen och vi jobbade aktivt. I båda fallen tog vi även till separationsförfaranden för att vi upplevde att vårdsituationen inte var gynnsam och i båda fallen hade det god effekt, säger Johanna Dalström.

Det ena barnet tillfrisknade efter en timme, och för det andra barnet tog det tre timmar.

De nya avslöjandena är spiken i kistan på bedrägerierna. De ger också regeringen Perssons expert Thomas Jackson upprättelse. Jackson har skrivit två böcker om ämnet, Veritofobi och Copycatbarnen, och har drabbats av en 15 år lång förföljelse och förtalskampanj utförd av vänsterjournalister.

Även regeringens utredare Marie Hessle och utredaren och civilingenjören Nader Ahmadi har drabbats av repression efter att ha haft modet att stå upp för de drabbade barnen. Ahmadi är själv flykting och flydde från mullorna i Iran på 80-talet.

"Jag kommer ihåg att min styvmamma kunde laga mat så det doftade i hela hemmet, men jag fick inte äta. Ibland kunde jag smyga upp och ta en brödbit eller någonting, för jag var så hungrig", berättar Anahit Arakelyan för Filter.

Fenoment med apatiska flyktingbarn finns i stort sett bara i Sverige, och alla som klarar att tänka själva har nog förstått vartåt det lutat. Efter reportaget av reportern Ola Sandstig i tidningen Filter klarar inte regimen längre att blunda för sanningen.

Så länge som Socialdemokraterna sitter vid makten kommer dock inga rättsliga åtgärder att vidtas mot de föräldrar, journalister och aktivister som utfört övergreppen mot barnen.

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.