THE GREAT RESET
 

No Prime Minister - Part 2

Premiärministern avsatt - igen I Storbritannien har premiärministern just blivit avsatt igen, och av samme man som för tre månader sedan avsatte den tidigare premiärministern. Kuppledaren är den rikaste mannen i parlamentet, miljardären och World Economic Forum-agenten Rishi Sunak.

I juli avsattes "Storbritanniens" (Förenade konungarikets) premiärminister Boris Johnson. Den som kastade första stenen mot honom var då finansministern och World Economic Forum-agenten Rishi Sunak.

Den gången ledde kuppen till ett tillfälligt bakslag för Sunak då den Nolltillväxt-skeptiska Liz Truss tog över ledarskapet, och försökte styra landet bort ifrån den ideologiska Nolltillväxtpolitik som infiltrerat statsledningen.

Liksom den utkastade Boris Johnson prioriterade Liz Truss "hård globalism", i betydelsen fattigdomsskapande krigspolitik (minska befolkningen genom krig), framför "mjuk globalism" som Klimatpolitik och Coronapolitik (minska befolkningen genom en ideologiskt motiverad Nolltillväxtpolitik).

Den globala överklassen har sett till att alla etablerade politiker i Västvärlden måste stödja dessa tre (Nolltillväxt-) agendor, endast prioriteringsordningen är valfri och tillåten att debattera:

1) Klimatpolitik

2) Coronapolitik

3) Krigspolitik

Sunaks kopplingar till World Economic Forum (WEF) och därmed till den politiska agendan The Great Reset gör att vi nu kan förvänta oss hårdare tag mot den engelska överklassens verkliga fiender - vanligt folk (istället för det ryska spöket).

I detta sammanhang (WEF) bör vi komma ihåg Kissingers välkända inställning till Ryssland, Kina och Ukraina-kriget, den oförbätterlige världsförbättraren Kung Karl III:s visdomsord om vädret, samt Putins deeskaleringspolitik (Istanbul I etc).

Enkelt uttryckt är det som ligger i korten nu att England närmar sig (eller går med i) EU igen, och att USA krossar EU genom ett långsamt och noga balanserat "krig" mot Ryssland i Ukraina.

Men samtidigt fortsätter naturligtvis fulspelet: En ny kupp inom det konservativa partiet kan komma att avsätta Sunak, kanske kommer hela partiet att krossas av inre stridigheter, makten kan komma att passera över till Socialdemokraterna (också "mjuka globalister" men med andra maskformiga bihang att ta hänsyn till), samt inte minst: False Flag.

False Flag scenariot

Faktiskt är situationen just nu farligare än någonsin, just på grund av Rishi Sunaks uttryckliga fokus på "mjuk globalism". Detta innebär nämligen att motståndarlaget ("hård globalism") kan behöva ta initiativet igen genom en false flag attack mot Ryssland (minns t.ex vad som plötsligt hände 2016 när mjukisteamet Obama/Kerry gjorde ett fredsavtal med Ryssland om Syrien).

Tänk också på det faktum att enligt betalda lögnare som kallar sig "journalister" mördar ryssarna alla pro-ryska ukrainare med vita armband, de skjuter granater på sig själva på kärnkraftverket, bombar sin egen gasledning, spränger sin egen bro i luften och mördar sin egen politiska teknolog i en terrorattack.

Med en så galen motståndare är det naturligtvis ganska sannolikt att han också kommer att atombomba exempelvis en problematisk stad i Ukraina där alla talar ryska - förslagsvis Odessa! (Kom ihåg att enligt Carl Bildt var det ju antagligen ryssarna som brände upp sig själva där i fackföreningshuset: "Seems to have started with pro-Russian attempt to get control of buildings", Twitter, 2014).

Visst vore det väldigt typiskt (mediabilden av) ryssar om de först erövrade Odessa och sedan smällde en "smutsig" atombomb på sig själva så att de dog allihop?

Agent Rishi Sunak

Redan förra veckan meddelade Brexit-ledaren Nigel Farage att palatskuppen i Storbritannien är en "globalistisk statskupp", och enligt opinionsbildaren och CAR26-ledaren Lois Perry har demokratin nu störtats av "sovande agenter":

– Jag vill bara säga detta till mina landsmän: demokratin är död. Er demokratiskt valda regering har störtats och i dess plats har det placerats globalister och teknokratiska lakejer.

- Ni har inga rättigheter längre, vi kommer få digitala ID, ni kommer inte ha kontroll över era egna barn, ni kommer inte kunna äga en bil och ni kommer inte få äga ett eget hus. Ni kommer ”äga ingenting, och ni kommer vara glada”, säger Lois Perry.

Samtidigt twittrade Sunaks allierade, parlamentsledamoten Tobias Ellwood, medlem i arméns propagandaenhet 77th Brigade:

- Experimentet med en fri marknad är över. Det var ett lågvattenmärke i vårt partis fantastiska historia. Nu börjar resetten.

Med "resetten" menas givets WEF:s The Great Reset - ett medeltidsliknande styre där överklassen äger allt, inklusive staten. Vänstern (inklusive libertarianer) kommer att kalla systemet för "fascism" och Högern kommmer att kalla det "kommunism" (precis som Fillmore och Sarge under rättegången i filmen Cars).

I verkligheten är den "konservative högerpolitikern" Rishi Sunak en av de sammansvurna i World Economic Forum (WEF), före detta analytiker på Goldman Sachs, en miljardär som är gift med en skattebefriad miljardär.

Han har blivit anklagad för att ha köpt sin plats i parlamentet, och flera populärare kandidater har i dagarna plötsligt och mystiskt tackat nej till jobbet till fördel för Sunak. I praktiken kommer Sunak till makten på Walk Over utan att ha blivit vald av varken väljare eller partimedlemmar, eftersom han by design är den enda kandidaten.

Kuppen liknar hur de båda kvinnliga WEF-ledarna Magdalena Andersson och Sanna Marin båda fick makten till skänks utan att vara folkvalda, för att sedan omedelbart och utomparlamentariskt svära trohet till USA:s och Englands krigsallians NATO.

Det är anmärkningsvärt hur många icke folkvalda kartongfigurer som just nu tillsätts på detta kuppartade sätt, liksom på löpande band. I våras publicerades en "Jeeves and Wooster"-liknande video på Sunak där han låtsas tanka sin bil (som han lånat av en man på bensinstationen) och sedan försöker köpa en Coca Cola genom att scanna sitt kontokort istället för colaburken.

Sunaks svärfar Narayana Murthy är omkring 20 gånger rikare än Sunak själv. Svärfadern (som kallas "Gudfadern") är ägare av digitala banksystem, utvecklade det globala systemet för indisk outsourcing och skapade det multinationella företaget Infosys. Infosys säljer det "digitala koncentrationslägret" (vaccinpass) med uppdateringen att de också fungerar som Kina-inspirerat socialt kreditsystem. Murthy är en veteran inom WEF, och har lett deras årliga evenemang tillsammans med Bill Gates.

Tillsammans med WEF arbetar Murthy givetvis också med att avskaffa kontanter (de påstås smitta folk med Coronavirus) och införa en digital programmerbar världsvaluta (som kan stänga ute oppositionella). Han är också en av männen bakom Moderna (före detta Mode RNA).

Sammanfattningsvis kan Sunak förväntas driva en extrem klimatpolitik, som i enlighet med Olof Palmes förutsägelse om Nolltillväxtpolitiken kommer att omöjliggöra egentlig fördelningspolitik och göra de rika rikare och de fattiga fattigare.

 

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.