STATSKUPPEN
 

USA är allierade med terrorgruppen al-Qaida

"De är på vår sida" Joseph Bidens nationella säkerhetsrådgivare Jake Sullivan skriver att al-Qaida är USA:s allierade.

Enligt ett avslöjande av WikiLeaks mailade Joseph Bidens nationella säkerhetsrådgivare Jake Sullivan dåvarande utrikesminister Hillary Clinton och meddelade henne att al-Qaida är "på vår sida". Detta då den nuvarande nationella säkerhetsrådgivaren Jake Sullivan var "Director of Policy Planning" under Obama-administrationen i USA.

Jake Sullivan har även uppmärksammats av WikiLeaks i en annan emailkoversation med Hillary Clinton, där även Tony Blair och Lynn Forester de Rothschild delvis deltar. Konversationen gällde då fredsförhandlingarna i Mellanöstern och ett möte med "BB", och man kan tolka konversationen som att Jake Sullivan jobbar åt Hillary Clinton och att Clinton och Blair jobbar åt Rothschild.

Västvärlden har skänkt miljarder till al-Qaida

Terrorgruppen al-Qaida bildades med stöd av USA, för att terrorkriga mot Sovjetunionen i Afghanistan. Målet var att stoppa Afghanistans modernisering, och införa ett medeltidsliknande religiöst samhälle.

USA och al-Qaida blev därefter officiellt motståndare genom al-Qaidas terrorbombningar av USA:s ambassader i Kenya och Tanzania, under Bill Clintons presidentskap, och 911-attacken under George Bush II.

Vägen tillbaka som officiell partner till USA gick genom västvärldens terrorkrig mot Libyen och Syrien. Bland andra den neokonservative CIA-chefen David Petraeus förordade då att terrorgruppen al-Qaida skulle ses som "moderata islamister", något som stöddes av "svensk" media som exempelvis Dagens Nyheter och motsvarande "svenska" politiska partier som Centerpartiet.

"Former CIA director David Petraeus is advocating giving arms to members of al-Nusra Front, an al-Qaida off-shoot", "David Petraeus' bright idea: give terrorists weapons to beat terrorists", The Guardian, 2015.

Alliansen mellan vänsterpolitikerna Biden/Clinton och al-Qaida är därför i praktiken känd sedan tidigare, och det är därför som bland andra Sveriges regeringar vid ett flertal tillfällen öppet skänkt hundratals miljoner skattekronor till den ökända terrororganisationen:

"Västvärlden har övergivit det enda riktigt framgångsrika motståndet mot IS ... Sverige ger bidrag till al-Qaidas syriska gren Jabbat al-Nusra, en allt starkare del inom den syriska Assad-oppositionen. Medlen, 40 miljoner kronor", "Svenskt bistånd går till terrorister", Aftonbladet, 2015.

"Vad som kommer efter Assadregimen vet vi ännu inte. Sverige tänker ändå anstränga sig för att finnas till stöd och hjälp. Vi är en av världens största bidragsgivare och ger över 110 miljoner till situationen i Syrien och jag tycker att vi ska vara stolta över det, sade Fredrik Reinfeldt", "Reinfeldt gav 110 skattemiljoner till syriska terrorister", Fria Tider, 2012.

Givetvis har även de så kallade "demokraterna" i USA villigt givit miljoner av folkets skattepengar till terrorgruppen al-Qaida, via så kallade "välgörenhetsorganisationer".

USA gav också öppet vapen till islamistiska terrorister allierade med al-Qaida, via terroroperationen Timber Sycamore, som stängdes ned av president Donald Trump 2017. Innan dess, 2015, hade vice presidenten Joseph Biden fotograferats i norra Jordanien i samband med operationens genomförande.

2016 avslöjades att terrorgruppen al-Qaida i en av sina manualer (Inspire Guide: Orlando Operation) uppmanar sina terrorister att rikta sina dåd mot "vita människor". Motiveringen var att annars kommer västvärldens stater och nyhetsmedier att bortförklara terrordåden, och låtsas som att motivet är oklart (medan man varnar för "rasism" och "vit makt").

Den iranska regeringen varnade nyligen för att Joseph Biden håller på att bygga upp Islamiska Staten igen, efter att Donald Trump och Vladimir Putin tillsammans bombat sönder terrorgruppen. Enligt Iran är USA:s bombningar i Syrien nu koncentrerade mot just grupper som krigar emot Islamiska Staten.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.