PRESIDENTVALET
 

A New Hope

"USA är en enpartistat" USA har fått en populistisk vänster som hävdar att USA är en enpartistat och att CIA mördade Kennedy.

Idag höll Robert F. Kennedy Jr sitt efterlängtade tal där han tillkännagav att han ställer upp i presidentvalet i USA 2024. New York Times beskriver det som att "han försöker bli president för att få folk att sluta tro på vetenskapen".

Det anmärkningsvärda påståendet blir logiskt om man förstår att med "vetenskap" menas idag den vänsterpolitik som CIA uppfann på Columbia University tillsammans med Frankfurtskolan. En vänster som i enlighet med överklassens instruktioner gör allt för att splittra arbetarklassen i tusen delar och som ursprungligen är designad för att vara totalt inkompatibel med Sovjetunionens patriarkala kommunism.

Det är tack vare denna falska "vetenskap" (vänsterpolitik) som vi idag har ett samhälle där alla vetenskapstroende förstår att kvinnor är minst lika bra som män, men om män identifierar sig som kvinnor och tävlar mot kvinnor i allt från kulstötning till schack så är detta djupt orättvist, för av onämnbara skäl behöver kvinnor liksom ett paralympics.

Eftersom dagens vänster ("vetenskapen") är designad att splittra arbetarklassen och utmåla den som samhällets fiende nr 1, följer naturligt etablissemangets hat och förakt mot alla "outbildade SD-väljare från landsbygden". "Outbildad" betyder helt enkelt att man ej mottagit den rätta läran. Så kallat "goda människor" kommer idag ifrån överklassen och får miljoner av Rothschild för att sperga om klimatet.

"Röd kommunism" handlade om att underklassen och medelklassen skulle ta kål på överklassen, och dagens "Grön kommunism" handlar om att överklassen ska ta kål på underklassen och medelklassen. Om Stalin levde skulle han gått 1936 på dagens vänster och sedan sovit gott på Vlasiks spis.

Ett exempel på "vetenskaplig expertis" gromad av radarparet Bill Gates och Jeffrey Epstein: Vad jobbade Världshälsoorganisationens chef med innan han gavs rollen som hälsodiktator och började tala om tvångsinjektioner? Jo han var terroristledare. Så det är en naturlig fortsättning på karriärsstegen.

Populister vs Optimater

Populism uppstår när en farlig spricka bildats inom överklassen och den svagare delen av överklassen söker politiskt stöd hos de lägre samhällslagren. Sprickan inom överklassen hotar i sig att förstöra staten, men ofta har sprickan uppstått just därför att staten redan innan är på väg att förstöras.

Robert F. Kennedy Jr är den senaste i raden av populistiska politiker, och betydelsen är att USA nu har populistledare båda till höger (Trump) och vänster (Kennedy).

Litmustestet för populistiska politiker är att de flesta "journalister" hatar dem. Detta faktum kan exemplifieras med den första nutida populistpolitikern, Likuds Benjamin Netanyahu.

Och av en händelse har alla högerpopulister (från Trump, Orban, Putin etc till mindre spelare som Peterson, Owens samt de tuffare av SD-politikerna) en bra relation med just Likud.

I princip är det Trump försökt göra med det republikanska partiet sedan 2016 samma sak som Netanyahu gjorde med Likud på 1990-talet (och minns gärna att Trump gav Jerusalem till Netanyahu).

Det är faktiskt svårt att hitta någon inom högerpopulismen utan koppling till Likud. De kan byta åsikt om det mesta men kompassen är ändå inställd på Likud.

Ta som exempel den populära mångmiljardären Tucker Carlson, som jobbar för Likud-vännen Rupert Murdoch och själv säger att han "gör allt Murdoch säger åt honom att göra", att irakier är "primitiva apor" och att Trump är "en demon".

Efter ett möte med Contras (Latinamerikas version av al-Qaida) ville Tucker helst följa i faderns fotspår och jobba för CIA, men blev genom pappans maskineri dirigerad till "journalistik".

Tucker Carlsons far "Dick" var som bebis föräldralös och sattes på barnhem, och som vuxen uppfostrade han Tucker utan mamman som stack Kramer vs Kramer style ("trauma runs the world", monarch p1). Tuckers pappas politiska favorit är traumatiserade John "insane" McCain (Rothschild/IS), och han har varit ledare för Voice of America (snarare "voice of CIA") och Foundation for Defense of Democracies ("an unregistered agent of Israeli intelligence"), samt lobbyist för partiet Likud.

Kanske är det så att Tucker "rymt från plantagen"? Kanske har han spelat en roll så länge att han blivit rollen? (ID, 1995) Människor som hoppas säger det. Men helt säkert har Tucker hela sitt liv spelat en roll.

Vänsterpopulismen

Istället för illegal invandring och Israel har Vänsterpopulismen länge fokuserat på läkemedelsindustrin (en proxy för Rockefeller). Ett av de första exemplen är när Brasilien efter Kalla Krigets slut började piratkopierade dyra mediciner.

Ett annat exempel är vänsterpopulisten Grillo i Italien, som kom till makten genom motstånd mot läkemedelsindustrin och vacciner, men tappade 60 procent av sina väljare när han just innan Corona-utbrottet mystiskt och plötsligt blev för vacciner. Alliansen med Rockefellers läkemedelsindustri krossade femstjärnerörelsen, som "blev ett parti som andra istället för en rörelse" (detta samtidigt som Corona-viruset "rymde från labbet" till just Italien, det enda land i Europa med "vaccin-skeptiska" politiker).

Även Robert F. Kennedy Jr har mest varit känd för sin "vaccinkritik". Kennedy är inte emot vacciner i sig utan säger att han är emot att stoppa gift i vaccinerna, och hävdar att detta skadar barnen. Det är ungefär som om barnleksaker med giftig plast "som gör grodorna gay" inte var tillverkade i Kina, utan av Rockefeller i USA. Då hade inte EU förbjudit giftig plast i barnleksaker, utan istället talat om att förbjuda "leksakskritik".

Det som är speciellt med Kennedy ur ett vänsterperspektiv är att han öppet medger att den så kallade Klimatkrisen inte är en riktig kris, utan att vädret används som argument av överklassen för att råna medelklassen och underklassen.

Kennedy: "Koldioxidskatterna skapades av Enron och Clintonklanen för att göra vanligt folk fattiga".

Kennedy talar om Event 201 och Operation Lock Step - CIA-planen för Coronaepidemin.

Kennedy hos Joe Rogan: "Syftet med CIA och försvarsmakten är att skapa en aldrig sinande ström krig åt ägarna av vapenindustrin".

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.