EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

"Lärare saknar kunskap och metoder" Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda. Detta görs med argumentet att lärare idag inte kan sitt jobb, eftersom de "saknar kunskap" i de ämnen som de är utbildade att undervisa i.

För andra året i rad bedriver vänsteraktivister vad de själva kallar en politisk "kampanjvecka" i skolor över hela landet. Extrema SVT är lyriska över att undervisningen överlåts till vänsteraktivister och beskriver påverkanskampanjen som en "nytändning för både lärare och elever".

"På Bräntbergsskolan i Umeå höll RFSU:s skolinformatör Nieves Mayol Bröm en brutalt uppriktig föreläsning för ett gäng niondeklassare ... allt eftersom vann den tillfälliga läraren en pedagogisk storseger" skriver extrema SVT på sin sajt.

Ingenstans i sin artikel ifrågasätter SVT varför inte Bräntbergsskolans utbildade lärare med lärarlegitimation klarar att undervisa "gänget". Istället hyllas vänsteraktivisten för att som "tillfällig lärare" ha vunnit en "storseger" över eleverna.

Synsättet att vänsterlärare ska besegra skolbarnen är typiskt för vänsteraktivism inom skolan, där vänsterlärare och andra utbildas i tekniker hur man får eleverna att ändra sina åsikter och bli mer vänster.

Charlotte Iserbyt, rådgivare i Reagan-regeringen, om Myndighetsvänsterns hjärntvätt av skolbarn.

Att vänsteraktivister behövs i skolan för att göra lärarnas jobb motiveras av SVT med att "lärare saknar kunskap". I dagens vänsterpropaganda har det blivit allt vanligare att kalla sina egna politiska åsikter för "kunskap", och utmåla människor med andra åsikter som "okunniga" och i akut behov av "utbildning".

"Alltför många lärare känner sig osäkra och att de saknar kunskap och metoder", förklarar Hans Linde som av SVT beskrivs som "förbundsordförande för RFSU".

Vad SVT väljer att mörka för sina naiva läsare är att RFSU-ledaren Hans Linde är vänsteraktivist och högt uppsatt Vänsterpartist, och att RFSU är en vänsterextrem propagandaorganisation.

När Hans Linde 2011 kandiderade till att bli Vänsterpartiets nya ordförande presenterades han av Aftonbladet som "stjärnskottet Hans Linde".

"Jag har suttit i riksdagen i elva år och nu har jag funderat på hur jag kan fortsätta mitt engagemang på andra arenor", meddelade Hans Linde när han 2017 hoppade av riksdagen.

Till de "andra arenor" som Linde nu sprider sin vänsterpolitik i räknas alltså den svenska grundskolan. Att SVT väljer att mörka Hans Lindes politiska hemvist är graverande:

Hans Linde har bland annat varit riksdagsledamot för Vänsterpartiet, gruppledare för Vänsterpartiet i riksdagen, ledamot av Vänsterpartiets partistyrelse, ledamot av Vänsterpartiets verkställande utskott, Vänsterpartiets ledamot i utrikesutskottet, Vänsterpartiets ledamot i krigsdelegationen samt Vänsterpartiets utrikespolitiska talesperson och Vänsterpartiets talesperson i HBTQ-frågor samt vice förbundsordförande för ungdomsförbundet Ung Vänster.

RFSU:s grundare - en anarkist som sprängde av sig halva handen

RFSU är en så kallad "NGO", vilket betyder "icke-statlig organisation". I Sverige betyder icke-statlig organisation ofta en organisation som med hjälp av statliga pengar ska sprida statens åsikter under folklig täckmantel. Som regel handlar det om extrema politiska budskap de styrande politikerna håller med om men inte vill företräda i valen.

RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning, är en del av International Planned Parenthood Federation, IPPF, som arbetar för barnbegränsning. När IPPF bildades på 30-talet var det en rashygienisk organisation som ville förbättra mänskligheten genetiskt genom att "stoppa" fattiga, sjuka och mindre intelligenta människor från att föda barn.

IPPF grundades 1933 av anarkisten Margaret Sanger, en politisk aktivist med kopplingar till både Fabian Society och Ku Klux Klan. Sanger var emot abort, och förespråkade istället preventivmedel och att barn skulle förbjudas att födas utan tillstånd från staten.

Idag finansieras IPPF:s verksamhet av bland andra EU, FN och många av världens vänsterregeringar. Framförallt försöker man få fattiga folkgrupper i Tredje världen att föda färre barn, och driver för detta politiska kampanjer i länder som Afghanistan, Bangladesh, Mali, Sudan och Tanzania.

Idag förespråkar IPPF även abort, en politik som stöds med skattepengar från bland andra Demokraterna i USA, vilket har motarbetats av Republikanerna under Bush och Trump.

Den svenska avdelningen RFSU grundades av anarkisten och vänsterextremisten Elise Ottesen-Jensen. Elise var en vänsterextrem "fredsagitator" som sprängde bort fingrarna i en explosion. Till skillnad från Sanger var Elise för abort, något som kan ha påverkats av att hennes psykiskt sjuka syster gjort abort och att hennes eget barn dog i fattigdom efter bara två dagar.

Förutom abortförespråkare och rashygieniker var Elise Ottesen-Jensen även nudist och homoaktivist, och levde tillsammans med en man som var gift med en annan kvinna. 1959 tog Elise över IPPF från Margaret Sanger.

I egenskap av RFSU-ledare krävde Elise Ottesen-Jensen att handikappade, psykiskt sjuka och låginkomsttagare skulle tvångssteriliseras.

Efter massmorden i samband med Andra världskriget på människor som bedömts som genetiskt oönskade har både IPPF och RFSU ändrat sin politik från direkt rashygien till indirekt rashygien, så kallad "soft eugenics". Metoden innebär att man försöker att hindra människor från att föda barn med hjälp av list istället för med våld.

Generellt sett betyder det att man förespråkar sociala livsstilar som man vet är dysfunktionella ur reproduktionssynpunkt.

Ett annat mer extremt exempel är hur man genom pseudovetenskap motiverar de könsbyten på barn som genomförs i Sverige, där barn som förr i tiden kanske så småningom i vuxen ålder hade blivit tvångssteriliserade av staten numera övertalas att sterilisera sig själva med hjälp av könsbyten.

 
LÄS MER
 

►SCB:s opinionsundersökningar går inte att lita på

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.