THE GREAT RESET
 

Coronapolitiken ifrågasätts

Obama fördömer woke politik Allt fler hoppar nu av Coronapolitiken efter att ha sett igenom globalisternas propaganda.

För två veckor sedan läckte källor inom Pentagon dokument som visar att makthavarna i Västvärlden ljugit om Coronaviruset. Bland annat visar dokumenten att USA:s folkhälsomyndighet sponsrat farlig virusforskning i Kina via den antihumanistiska ekofascistiska organisationen EcoHealth Alliance som mellanhand.

Dokumenten visar även att statliga experter velat mörka att Coronaviruset kommer ifrån ett labb, och aktivt saboterat sjukvårdens möjligheter att ge mediciner till människor som blivit sjuka.

Att Coronapolitiken var ett bedrägeri stod klart redan för två år sedan, då det avslöjades att politikerna baserar sin auktoritära Coronapolitik på hur många människor som dött MED viruset, och inte på hur många människor som dött AV viruset.

Detta uppenbara bedrägeri fortsätter ännu, samtidigt i alla länder i hela Västvärlden, och begås sannolikt i syfte att blåsa upp dödssiffrorna så att fler människor kan skrämmas till att gå med på den Nolltillväxtpolitik ("Klimatpolitik/Hållbar utveckling") som påstås vara lösningen på den så kallade Coronapandemin.

Efter Pentagons läcka, som liksom tidigare liknande aktioner gick hårt på person, verkar Corona/Klimatpolitiken ha drabbats av stora bakslag i många länder, bland andra Storbritannien, Spanien och i Danmark.

Exempelvis meddelar Danmarks hälsominister Magnus Heunicke att Danmark kommer sluta klassa Coronaviruset som en samhällsfarlig sjukdom och ta bort restriktioner/lockdown mot smittan. Chefsepidemiologen vid danska smittskyddsmyndigheten SSI, Tyra Grove Krause, räknar med att flockimmunitet mot Covid-19 kommer att uppstå i Danmark inom kort.

Som motivering ges bland annat virusvarianten Omikron, som verkar tränga bort de påstått farligare virusvarianterna.

Redan innan jul meddelade Rysslands "klimatskeptiska" president Vladimir Putin att hans experter ansåg Omikron vara "liksom ett levande vaccin", och virusforskaren Dr Robert Malone beskrev Omikron som "en julklapp", som var "så bra att den hade kunnat vara designad i ett labb", i syfte att ta knäcken på pandemin.

Detta var samtidigt som så kallade "journalister" (betalda lögnare) försökte skrämma sina naiva läsare med den nya virusvarianten i syfte att införa mer restriktioner/lockdown (Nolltillväxtpolitik).

Globalisterna har nu övergett gamla föreställningar som att viruset kommer ifrån fladdermussoppa, att vaccinerna ger immunitet, och att vaccinerna hindrar smittspridning. Nu företräder man själva idéer som man tidigare censurerade och brännmärkte som varandes så kallad "desinformation".

Istället står striden numera om huruvida vaccinerna ger en positiv eller negativ effekt, framförallt gällande olika åldersgrupper, och om lådorna med mRNA-vaccin ("batches / lots") ger radikalt olika mycket biverkningar.

Det har gått så långt som att i Europaparlamentet får Frankrikes president Macron kritik för att "tvångsvaccineringar innebär avrättning av många medborgare", och Obama har hållit ett tal där han fördömer "vakna" vänstermänniskor (så kallad "wokeness", människor som litar blint på media).

Globalisterna försöker nu istället att skapa ett krig mot Ryssland, enligt manuset i Wag the Dog.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.