THE GREAT RESET
 

Coronapolitiken ifrågasätts

Obama fördömer woke politik Allt fler hoppar nu av Coronapolitiken efter att ha sett igenom globalisternas propaganda.

För två veckor sedan läckte källor inom Pentagon dokument som visar att makthavarna i Västvärlden ljugit om Coronaviruset. Bland annat visar dokumenten att USA:s folkhälsomyndighet sponsrat farlig virusforskning i Kina via den antihumanistiska ekofascistiska organisationen EcoHealth Alliance som mellanhand.

Dokumenten visar även att statliga experter velat mörka att Coronaviruset kommer ifrån ett labb, och aktivt saboterat sjukvårdens möjligheter att ge mediciner till människor som blivit sjuka.

Att Coronapolitiken var ett bedrägeri stod klart redan för två år sedan, då det avslöjades att politikerna baserar sin auktoritära Coronapolitik på hur många människor som dött MED viruset, och inte på hur många människor som dött AV viruset.

Detta uppenbara bedrägeri fortsätter ännu, samtidigt i alla länder i hela Västvärlden, och begås sannolikt i syfte att blåsa upp dödssiffrorna så att fler människor kan skrämmas till att gå med på den Nolltillväxtpolitik ("Klimatpolitik/Hållbar utveckling") som påstås vara lösningen på den så kallade Coronapandemin.

Efter Pentagons läcka, som liksom tidigare liknande aktioner gick hårt på person, verkar Corona/Klimatpolitiken ha drabbats av stora bakslag i många länder, bland andra Storbritannien, Spanien och i Danmark.

Exempelvis meddelar Danmarks hälsominister Magnus Heunicke att Danmark kommer sluta klassa Coronaviruset som en samhällsfarlig sjukdom och ta bort restriktioner/lockdown mot smittan. Chefsepidemiologen vid danska smittskyddsmyndigheten SSI, Tyra Grove Krause, räknar med att flockimmunitet mot Covid-19 kommer att uppstå i Danmark inom kort.

Som motivering ges bland annat virusvarianten Omikron, som verkar tränga bort de påstått farligare virusvarianterna.

Redan innan jul meddelade Rysslands "klimatskeptiska" president Vladimir Putin att hans experter ansåg Omikron vara "liksom ett levande vaccin", och virusforskaren Dr Robert Malone beskrev Omikron som "en julklapp", som var "så bra att den hade kunnat vara designad i ett labb", i syfte att ta knäcken på pandemin.

Detta var samtidigt som så kallade "journalister" (betalda lögnare) försökte skrämma sina naiva läsare med den nya virusvarianten i syfte att införa mer restriktioner/lockdown (Nolltillväxtpolitik).

Globalisterna har nu övergett gamla föreställningar som att viruset kommer ifrån fladdermussoppa, att vaccinerna ger immunitet, och att vaccinerna hindrar smittspridning. Nu företräder man själva idéer som man tidigare censurerade och brännmärkte som varandes så kallad "desinformation".

Istället står striden numera om huruvida vaccinerna ger en positiv eller negativ effekt, framförallt gällande olika åldersgrupper, och om lådorna med mRNA-vaccin ("batches / lots") ger radikalt olika mycket biverkningar.

Det har gått så långt som att i Europaparlamentet får Frankrikes president Macron kritik för att "tvångsvaccineringar innebär avrättning av många medborgare", och Obama har hållit ett tal där han fördömer "vakna" vänstermänniskor (så kallad "wokeness", människor som litar blint på media).

Globalisterna försöker nu istället att skapa ett krig mot Ryssland, enligt manuset i Wag the Dog.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.