STATSKUPPEN
 

The Biden Oligarchs

Stat och företag blir ett Efter vänsterns valkupp i USA har multinationella företag och dess dirigenter mer makt än någonsin.

Igår sände BlazeTV Glenn Becks granskning av de oligarker i USA och Europa som lurat vänstern att stödja deras frontman Joseph Biden.

Dokumentären tar bland annat upp hur stort inflytande BlackRock har över Bidens administration. BlackRock är världens största kapitalförvaltare och kontrollerar tiotals biljoner dollar.

Den pengamakten använder de bland annat för att pressa företag att driva en politik som diskriminerar grupper i samhället som oligarkerna inte gillar.

BlackRocks CEO Larry Fink är sedan länge känd för att stödja det så kallade "demokratiska" partiet i USA. Det var BlackRock som skötte Obamas bailout för Wall Street under finanskrisen, och bolaget har under Biden alltmer vuxit ihop med staten.

I klippet nedan hävdar Biden att 600 miljoner doser coronavaccin kommer att räcka till att vaccinera 300 amerikaner.

Biden verkar alltså tycka att varje person som vaccineras behöver injiceras 2 miljoner gånger för att vaccinet ska ge ett bra skydd.

(Videon blev censurerad av Twitter, så att inte fler ska förstå vilken bluff USA har utsatts för)

Biden har tidigare vid flera tillfällen hävdat att 200 miljoner amerikaner har dött av coronaviruset, och att det är Donald Trumps fel.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.