STATSKUPPEN
 

The Biden Oligarchs

Stat och företag blir ett Efter vänsterns valkupp i USA har multinationella företag och dess dirigenter mer makt än någonsin.

Igår sände BlazeTV Glenn Becks granskning av de oligarker i USA och Europa som lurat vänstern att stödja deras frontman Joseph Biden.

Dokumentären tar bland annat upp hur stort inflytande BlackRock har över Bidens administration. BlackRock är världens största kapitalförvaltare och kontrollerar tiotals biljoner dollar.

Den pengamakten använder de bland annat för att pressa företag att driva en politik som diskriminerar grupper i samhället som oligarkerna inte gillar.

BlackRocks CEO Larry Fink är sedan länge känd för att stödja det så kallade "demokratiska" partiet i USA. Det var BlackRock som skötte Obamas bailout för Wall Street under finanskrisen, och bolaget har under Biden alltmer vuxit ihop med staten.

I klippet nedan hävdar Biden att 600 miljoner doser coronavaccin kommer att räcka till att vaccinera 300 amerikaner.

Biden verkar alltså tycka att varje person som vaccineras behöver injiceras 2 miljoner gånger för att vaccinet ska ge ett bra skydd.

(Videon blev censurerad av Twitter, så att inte fler ska förstå vilken bluff USA har utsatts för)

Biden har tidigare vid flera tillfällen hävdat att 200 miljoner amerikaner har dött av coronaviruset, och att det är Donald Trumps fel.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.