THE GREAT RESET
 

Texas elkris skapades av Washington

Climate Lockdowns Vänsterpolitiker ledda av den prokinesiske Joseph Biden har skapat en elkris i Texas. Syftet tros vara att pressa upp elpriset så att medborgarna manipuleras att tro att vi lever i "klimatkatastrofen".

Sveriges politikerskapade elbrist är inte unik. Över hela världen tillverkar vänsterpolitiker medvetet elkriser. Som får folk att dö.

De senaste dagarna har vänsterjournalister hånat Texas eftersom den företagarvänliga delstatens energipolitik lett till att människor frusit ihjäl. Men nu avslöjas att det var vänsterpolitikerna i Washington som förbjudit Texas att producera mer el.

Politikerna i Washington använde klimatpropaganda som argument för att förbjuda Texas att producera mer el när det blev kallt. Texas tvingades importera el samtidigt som vänsterpolitikerna sålde Texas egen el till Mexico.

Vänsterpolitikernas prismanipulation ledde till att elpriset i Texas gick upp från 18 öre per kilowattimme till långt över 11 kronor per kilowattimme. För familjen Williams i Arlington i norra Texas landade elräkningen på omkring 170 000 kronor.

Syftet med den politikerskapade elkrisen är sannolikt att pressa upp elpriset så att folk luras att tro att "vi lever i klimatkatastrofen".

Den statliga propagandakanalen SVT publicerade under 2019 en falsk nyhet där 11 000 forskare påstods ha varnat för att "vi lever i klimatkatastrofen". Rubriken på den falska nyheten var "11 000 forskare utropar klimatnödläge". Det visade sig senare att det inte handlade om forskare, utan om Musse Pigg och liknande figurer som skrivit under en öppen lista på Internet.

Om vänsterextremisterna tror att de lyckats lura i vanligt folk att det existerar en "klimatkatastrof" väntar en Climate Lockdown, vilket innebär att medborgarna tvingas stanna hemma och förbjuds att gå ut eller träffa varandra "för klimatets skull" (istället för på grund av virusrädsla).

I USA avslöjades nyligen att myndigheterna lär sina klimatbyråkrater att medborgarna ska brytas ned mentalt för att sedan kunna omfamna den vänsterextrema klimatpolitiken.

På grund av att Bill Gates har så många porschar, 4 jetplan och ett nytt hus som behövde 100 elektriker för att koppla in elen, så vill han att alla andra lever snålt så att miljön räddas.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.