THE GREAT RESET
 

Texas elkris skapades av Washington

Climate Lockdowns Vänsterpolitiker ledda av den prokinesiske Joseph Biden har skapat en elkris i Texas. Syftet tros vara att pressa upp elpriset så att medborgarna manipuleras att tro att vi lever i "klimatkatastrofen".

Sveriges politikerskapade elbrist är inte unik. Över hela världen tillverkar vänsterpolitiker medvetet elkriser. Som får folk att dö.

De senaste dagarna har vänsterjournalister hånat Texas eftersom den företagarvänliga delstatens energipolitik lett till att människor frusit ihjäl. Men nu avslöjas att det var vänsterpolitikerna i Washington som förbjudit Texas att producera mer el.

Politikerna i Washington använde klimatpropaganda som argument för att förbjuda Texas att producera mer el när det blev kallt. Texas tvingades importera el samtidigt som vänsterpolitikerna sålde Texas egen el till Mexico.

Vänsterpolitikernas prismanipulation ledde till att elpriset i Texas gick upp från 18 öre per kilowattimme till långt över 11 kronor per kilowattimme. För familjen Williams i Arlington i norra Texas landade elräkningen på omkring 170 000 kronor.

Syftet med den politikerskapade elkrisen är sannolikt att pressa upp elpriset så att folk luras att tro att "vi lever i klimatkatastrofen".

Den statliga propagandakanalen SVT publicerade under 2019 en falsk nyhet där 11 000 forskare påstods ha varnat för att "vi lever i klimatkatastrofen". Rubriken på den falska nyheten var "11 000 forskare utropar klimatnödläge". Det visade sig senare att det inte handlade om forskare, utan om Musse Pigg och liknande figurer som skrivit under en öppen lista på Internet.

Om vänsterextremisterna tror att de lyckats lura i vanligt folk att det existerar en "klimatkatastrof" väntar en Climate Lockdown, vilket innebär att medborgarna tvingas stanna hemma och förbjuds att gå ut eller träffa varandra "för klimatets skull" (istället för på grund av virusrädsla).

I USA avslöjades nyligen att myndigheterna lär sina klimatbyråkrater att medborgarna ska brytas ned mentalt för att sedan kunna omfamna den vänsterextrema klimatpolitiken.

På grund av att Bill Gates har så många porschar, 4 jetplan och ett nytt hus som behövde 100 elektriker för att koppla in elen, så vill han att alla andra lever snålt så att miljön räddas.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.