TREDJE VÄRLDSKRIGET
 

Så förbereds Tredje världskriget

Falska nyheter ska hjälpa politikerna att "gå i sömnen" in i ett globalt kärnvapenkrig.

Många minns nog journalistkollektivets många falska nyheter i samband med Sverigedemokraternas riksdagsinträde för nu över 10 år sedan. Bland annat publicerade regelbundet "journalisterna" (betalda lögnare) bilder på brottslingar med vit hudfärg på huvudet och mörk hudfärg på händerna (så kallad "vitpixling").

När problematiska individer som inte känner grupptrycket ifrågasatte journalisternas falska nyhetsrapportering gavs som regel förklaringen att "annars gynnas SD".

Nu ser problematiska individer med sinne för mönsterigenkänning samma sak ske med rapporteringen kring Rysslands så kallade "specialoperation mot mobbning och folkmord" i Ukraina: Så kallade "journalister" (kom ihåg: de är betalda lögnare) rapporterar medvetet falska nyheter och förklarar i efterhand för oss att "annars gynnas Ryssland".

Exempelvis rapporterade SVT nyligen att Ukraina omringat regionhuvudstaden Kherson. En omringning som endast existerade på propagandaministerns Paint Shop Pro (och som flera dagar innan utpekats som en kommande falsk nyhet i syfte att ordna fler vapenleveranser, varav en stor del "tappas bort" på vägen).

Det finns en rad omständigheter som lägger grunden för denna nya motsvarighet till "vitpixling".

Mest noterbart är att varken Ryssland eller Ukraina har förklarat krig mot varandra, trots att de flesta ändå verkar tycka att det "egentligen" är ett krig. Men det finns fördelar för båda parter med att inte kalla det för krig.

Och i förlängningen, med samma klarsynta "egentligen"-resonemang, så är även, låt oss säga: "en hel del andra länder", även de "egentligen" med i kriget. Även om dessa länder också anser det fördelaktigt att låtsas som att man inte alls är i krig.

Krigföring skulle kunna påstås ske genom att exempelvis skicka militär personal till Ukraina, skicka vapen till Ukraina, och genom att delta i flyginsatser på gränsen till Ukraina som sett till sin helhet potentiellt skulle kunna hjälpa ukrainskt luftvärn, artilleri och liknande taktiska insatser. Detta gäller i hög grad även för ett land som är "farligt nära" att finansiera SVT och deras lögner.

Politiker går i sömnen och startar kärnvapenkrig

Det finns en ganska intressant teori om hur Första världskriget startade som kallas "Sleepwalker teorin" (The Sleepwalkers: How Europe Went to War in 1914, Christopher Clark, 2014).

I boken menar författaren att de så kallade "ansvariga politikerna" (de utbytbara kartongfigurer som är underställda Västvärldens oligarkfamiljer), samt diverse helt odemokratiska sultaner och kejsare, startade Första världskriget när de "gick i sömnen".

Zombiefiering är ett mer (post-)modernt uttryck för ungefär samma sak. Av en händelse är det ju så att journalistarméns falska nyheter skapar just zombiefiering av medborgarna och "sömngångare" av de flesta politiker (vars "slutet på banan bossar" sedan falskt påstår sig ha varit "naiva").

Låt oss nu zooma in lite grand på banan:

Kärnkraftverk Zaporozhye

I början av mars ockuperade den ryska armén Europas största kärnkraftverk Zaporozhye (byggd av Sovjetunionen och i storleksordningen tio gånger kraftfullare än Barsebäck 2). Trots ockupationen har kärnkraftverket fortsatt att fungera relativt normalt, behållit sin personal, och levererar el till båda sidor i konflikten.

Men sedan augusti har ett mystiskt oidentifierat artilleriförband börjat beskjuta kärnkraftverket och de ryska ockupationsstyrkorna, nästan varje dag. Ryssland påstår helt ovetenskapligt att det är ukrainsk militär som beskjuter kärnkraftverket. Ukraina säger att det är den ryska militären som skjuter granater på sig själva, och att de istället genast borde lämna över kärnkraftverket till Ukraina, så att det inte sker en olycka.

Enligt SVT så är det antagligen de ryska soldaterna som skjuter på sig själva (all annan vinkling av rapporteringen skulle ju gynna SD, jag menar Ryssland). Att ställa sig på ett kärnkraftverk, och sedan skjuta granater på sig själva, det är sånt som ryssar älskar att göra, för att visa att man inte är fjolliga som i Väst.

8 miljarder per år betalar vi för att få förstå världen så här bra.

Och de enda som kan skydda oss mot att falla under Moskva-patriarkatet (bildat av Stalin 1943) är (förutom NATO) de svenska soldater som går i Pride-festivalen och garanterar rättigheterna för dagispedofiler och kvinnliga präster som läser bibeln baklänges.

Vad är då riskerna med att tro på den "oberoende" statstelevisionen betalad av staten? (som inte alls är i krig i Ukraina).

Tja, om incidenterna fortsätter vid kärnkraftverket i Zaporozhye kan en katastrof inträffa, varnar FN:

-Istället för nedtrappning fortsätter vi att få rapporter om alarmerande incidenter på kärnkraftverket nästan dagligen. Om sådana incidenter fortsätter eller förvärras kan vi stå inför en katastrof, säger FN:s undersekreterare för politiska frågor Rosemary DiCarlo vid ett möte i FN:s säkerhetsråd.

-Ryssland måste dra sig tillbaka från kärnkraftverkets territorium. Detta är en fråga om fara för hela världen. ... Vi måste sätta press på Ryssland och ge dem ett ultimatum från det internationella samfundet, förklarar Ukrainas president Zelensky, som är komiker.

FN:s generalsekreterare António Guterres säger att risken för kärnvapenkonflikt just nu är den högsta på årtionden. Orsaken kan finnas i en ny "smart plan":

Samtidigt som kärnkraftverket beskjuts allt häftigare har nämligen lagstiftare i både USA och England (samtidigt) krävt att om kärnkraftverket Zaporozhye drabbas av en hemsk olycka (på grund av SD, eller Ryssland), och radioaktivitet sprider sig in i NATO:s medlemsländer (bondeoffren får man anta), så ska detta klassas som att Ryssland anfallit NATO - i princip med något sorts kärnvapen.

Storbritanniens utrikesminister Liz Truss (ni vet den utbytbara kartongfiguren som trodde att Ukraina låg vid Östersjön) vill bli ny premiärminister och därmed ny boss åt Zelensky. Lägg märke till att det är på modet nu att liksom kuppa in icke folkvalda kvinnliga kartongfigurer för att dessa som nykläckta regeringschefer ska fatta de idiotiska besluten. Samma metod används just nu i många länder, inklusive Sverige och Finland.

Nästa kvinnliga store ledare vet inte var Ukraina ligger på kartan, men hon är redo att skjuta kärnvapen dit: "Jag tycker att detta är en viktig plikt för premiärministern. Jag är redo att göra det!"

Ifrågasätt inte! För kom ihåg att "annars gynnas Ryssland".


Denna text är en del av en artikelserie om ett möjligt WW3. Berättelsen startar när USA plötsligt frivilligt lämnar Afghanistan, som är en guldgruva för överklassens krigsindustri, och med ett försök att förklara den ekonomiska mekaniken bakom detta:
"Bli inte förvånade om andra länder börjar kriga och USA sedan kommer in sent i matchen med nya friska krafter. "Allt som händer har hänt förut och kommer att hända igen". Därför att de som planerar de här grejerna är på den mentala nivån."

Del 1: USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister
Del 2: Preppinghysterin mot Corona
Del 3: Ryssland anfaller Ukraina
Del 4: Ukraina - The Great Reset
Del 5: Så förbereds Tredje världskriget
Del 6: Ryssland mobiliserar
Del 7: "Zelensky försökte starta Tredje världskriget"
Del 8: Limited Hangout
Del 9: Fredsavtalen
Del 10: War is a Racket
Del 11: Tredje världskriget kan ha startat
Del 12: Macron föreslår nytt världskrig
Del 13: Israel allierar sig med Ukraina
Del 14: Terrorattack i Moskva

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.