TREDJE VÄRLDSKRIGET
 

Tredje världskriget kan ha startat

"USA:s död genom tusen skärsår" Ukraina-kriget kombineras nu med Israel-kriget, och funktionen är att emedan Ukraina-kriget klämmer EU, klämmer Israel-kriget USA. Den stora vinnaren är Kina, som nu blivit världens nya "moralens väktare", och i potten ligger skapandet av en palestinsk stat.

Israel-Palestina konflikten beskrivs av många som komplicerad, kanske blir den lättare att förstå om vi byter namn på den till Milgramexperimentet.

Mekaniken bakom Hamas terrorattack är dock lätt att förstå:

1) Högerkrafter i Israel har sedan 1990-talet stött höger-organisationen Hamas i syfte att marginalisera vänster-organisationen PLO och sabotera ett fredsavtal, och därmed bildandet av en Palestinsk stat.

Detta är något som alla i Israel vet om, och Israels mest kända tidning Haaretz (som är vänster och mot Netanyahu) skriver på X/Twitter att Netanyahu sagt till Knesset 2019 att det är Israels strategi att stödja Hamas med bland annat pengar, just i syfte att sabotera bildandet av en palestinsk stat.

Alla vet också att högern i Israel mördade sin egen premiärminister Yitzhak Rabin när han slöt fred med PLO (Rabin mördades med vänsterhanden av en högerhänt ensam galning just när livvakten och filmkameran... Jag tror ni förstår den generella idén, det är ju samma varje gång).

2) Hamas utför en terrorattack mot Israel som Israel påstår sig bli helt överraskade av. Trots att militärer sitter 24 timmar om dygnet och via övervakningskameror stirrar på stängslet som Israel byggt runt Gazaremsan så märker ingen att Hamas bulldozrar ned stängslet, kör med motorcyklar rakt in i israeliska militärbaser och bosättningar, och överraskar folk i kalsongerna.

Att detta skulle kunna ske "naturligt", är ungefär lika osannolikt som när det tredje flygplanet på 911 inte kunde krascha in i den tredje skyskrapan, eftersom passagerarna oväntat kapade tillbaka planet och istället kraschade det på en åker, men den tredje skyskrapan ändå likt en tidsinställd bomb exploderade till en hög grus (epic fail).

3) Förutsägbart utropas Hamas attack omedelbart till "Israels 911" och "Israels Pearl Harbor" (faktiskt tio gånger värre än 911 enligt USA:s utrikesminister), och politiker i Sverige och Västvärlden säger nu att "hela världen måste fördöma Hamas" och "stå enade med Israel", oavsett vad de gör, inklusive krigsbrott och brott mot mänskligheten.

Här är det värt att ta en paus och konstatera Netanyahus storhet som statsman. Han är verkligen populismens grand old man - "the original and the best" - som just innan ett slutligt politiskt nederlag plötsligt vänt på steken och betvingat hela "världssamfundet".

I jämförelse med politiska blåkopior som Donald Trump, kan Trump liknas vid en Marcus Antonius som gått i retorik-skola och försöker vinna i idé-världen, medan Netanyahu är en Ceasar som när det krävs korsar Rubicon.

Sveriges märkliga inställning

Att ideologiskt starka grupper som högerextremister, Folkpartiet, KDS och diverse Knutby-sekter och liknande "reformerta" gör detta ödesmättade ställningstagande för uppenbara krigsbrott är inte anmärkningsvärt. Kanske borde ingen heller förvånas att ideologiskt svagare mer opportunistiska grupper som Moderaterna och Sverigedemokraterna gör det. Men att Socialdemokraterna och Vänsterpartiet tar samma ställning, med ett potentiellt evigt stöveltramp i ansiktet på deras egna kärnväljare, det kräver en förklaring.

Vi börjar med Socialdemokraterna som är lättare att förstå. Partiledaren tillika den icke-folkvalda kvinnliga (och snabbt bortröstade) f.d statsministern "Maggan" är gift med en man med yrke "Wallenberg-professor". Slut.

Vänsterpartiet är inte lika genomskinliga. Skiftet Ohly till Sjöstedt tog Vänsterpartiet från ett i princip öst-orienterat stalinistiskt parti till ett i princip väst-orienterat trotskistiskt parti. Detta var kamratligt nedtystat länge men när Sjöstedt gick full retard om sin inställning till Brooklyn och New York så kan ju endast politiska imbeciller undgå att förstå psykologin, så gloves off.

Dadgostar å andra sidan är en populistisk politiker från Iran - en översättning av förnamnet Mehrnoosh är bokstavligen Sol Invictus, i vilket fall syftar Mehr uppenbarligen på titanen/jätten Mithra/Prometheus/Lucifer/Loke, husguden för bland andra Rockefeller-klanen, och givetvis populär bland "sekulära" iranska nationalister - det är ungefär som att misstänka att föräldrar som döper sitt barn till Loke lyssnar på hårdrock.

Så tror ni att Mehrnoosh kommer att rädda världen genom att stoppa tiden och vrida jordaxeln rätt, eller kommer filmen att sluta med att Mithra-piraten säljer ut Spartacus slav-armé till Pax Americana?

Det troliga här är att Vänsterpartiet anpassar sin politik till Socialdemokraterna, och Socialdemokraterna anpassar sin politik till den svenska oligarkins (Wallenberg fick ju rätt om samhällsstrategin mot USA-viruset under plandemin, så om man liksom Maggan och Sol Invictus kanske är mer en "platshållare" än en "ny Napoleon" så finns det säkert en poäng i att lyssna på patriarken).

Således kommer vi till frågan: Varför har den svenska oligarkin valt denna väg? Om vi jämför en karta över vilka länder som erkänt Israel som stat, med vilka länder som erkänt Palestina som stat, ser vi att Sverige är det enda land i Västvärlden (i snäv bemärkelse) som "Israel-vänner" inte utövar ett påtagligt inflytande över (motsatsen är snarare mer sann). Så varför går Sverige plötsligt all-in på högerpopulistiskt styrda Israel trots de uppenbara krigsbrotten?

S.P.O.C.K - Lita aldrig på klingonerna

Låt oss först sätta perspektiv på vad det är Sverige gjort:

* Israels försvarsminister säger att han har beordrat: "En fullständig belägring av Gazaremsan. Det kommer att finnas ingen elektricitet, ingen mat, inget bränsle, allt är stängt. Vi kämpar mot mänskliga djur och vi agerar därefter".

* Vidare säger Israels försvarsminister: "Vi har avskaffat alla krigsregler. Våra soldater kommer inte att hållas ansvariga för någonting. Det kommer inte att finnas några militärdomstolar."

* Israels hälsominister Moshe Arbel beordrar ett förbud mot att behandla skadade Hamas-militanter på landets offentliga sjukhus.

* Israels minister för nationell säkerhet, Itamar Ben-Gvir, säger att det enda som borde ta sig in i Gaza tills gisslan släpps är "hundratals ton sprängämnen" från det israeliska flygvapnet, "inte ett uns humanitärt bistånd."

* Israels ambassadör i UK Tzipi Hoyovely säger till Sky News att det "inte finns någon humanitär kris i Gaza", trots att tusentals har dödats, Israel har stängt av el och vatten, och IDF själva uppger att 500 000 människor har drivits på flykt från sina hem.

* Den israeliska presidenten Isaac Herzog säger att det inte finns några oskyldiga civila i Gaza: "Det är en hel nation där ute som är ansvarig".

Sveriges inställning till mänskliga rättigheter för palestinier kan jämföras med USA:s. På frågan från CNN om Israel kunde undvika att döda civila i Gaza (reportern Tapper nämnde specifikt "1 miljon barn") svarade Marc Rubio ("Little Marco") att: "De är vildar som måste utrotas".

Apropå att Israel officiellt inte har kärnvapen men ändå ofta hotar med att använda dem, tänker jag på ett minnesvärt citat från en polisman i Norrbotten på 90-talet: "Om ni har pistoler ska ni veta att vi också har pistoler, och då ska ni få se att det blir skjuta av!" Det är naivt att tro att länder som hotas av Israels icke-existerande kärnvapen sitter och väntar på att få licens från "världssamfundet" för att skaffa egna icke-existerande kärnvapen.

Israel skapades som stat av bland andra terroristledare som Begin och Shamir, och nu kan konsekvensen av krigsbrotten i Gaza bli att cirkeln sluts och Israel slutar som stat med en ledning bestående av terror-stämplade ledare. Länder som Iran, Kuba, Venezuela och Nordkorea anser att Israel är ett fake land, och med anledning av de israeliska ledarnas folkmords-retorik föreslår Turkiet att staten Israel kanske borde betraktas som Israel Terrorist Organization.

Sett i backspegeln kan höjdpunkten på den israeliska civilisationen ha varit Yitzhak Rabin, och det avrättningsliknande mordet på Rabin, liksom på internationella motsvarigheter som Kennedy-bröderna och Palme m.fl, mord med samma signatur tveklöst utförda av samma ideologiska "gäng", startpunkten för virvelvinden.

Så kanske är den svenska oligarkins stöd till Israels massakrer en hjälpande knuff utför stupet? Faktiskt så mördade ju "Israel" Folke Bernadotte, som oförnekbart var "a made man" - en del av den blåblodiga överklassen. Ursvenskar kanske bara är klingoner, och resten av utvecklingen har kommit utifrån?

Pax Americanas död via tusen skärsår

Eller så är förklaringen WW3 - att under ytan är Israel-kriget sammankopplat med Ukraina-kriget, och fler krig är redan nu planerade i samma system, utmynnande i praktiken i Tredje världskriget. Det är därför som alla de här besluten inte baserar sig på tidigare politiska tillhörigheter, utan på Sveriges kommande roll i framtiden - efter World Economic Forums The Great Reset.

Yahoo News: "Det finns nu en 50-procentig chans för världskrig när Israel-Hamas-konflikten hotar att sprida sig, har hedgefonds-miljardären Ray Dalio sagt."

Enligt, låt oss vara prydliga och säga, "grundläggande mekanisk teori", så är krig resultatet av den instabilitet som uppstår när en stark grupp har "orättvist" lite makt, och en svagare grupp "orättvist" mycket makt (enligt principen "styrka ger rätt").

Om du t.ex samkör den data som finns om Europas politiska makt över resten av världen, med den europeiska populationens procent av den totala populationen i världen, så blir resultatet att toppen på Europas makt exakt sammanfaller med den tid då Europas befolkning var som störst relativt med övriga världens - typ i samband med Första världskrigets mass-slakter av unga män.

Så tror ni att vansinnesanfallen av amatör-soldater mot befästa positioner under Första världskriget, och nu i Ukraina, på order av samma "England", verkligen beror på att makthavarna ständigt är så "naiva" / "har otur när de tänker" / "såg det inte komma" / "ingen kunde ha förutsett", eller är det "a feature not a bug"?

Här är det värt att komma ihåg att "USA:s" World Economic Forum, dit "våra" politiker vallfärdar för att göra homage (och som Maggan är en av vasallerna i), faktiskt "förutsäger" (som alltid i betydelsen "hoppas på") att USA inom tio år kommer att sluta att vara en supermakt. Glöm inte heller att konkurrenten BRICS, som idé och kanske också ursprungligen som plan, skapades av Goldman Sachs.

Historien - "En mardröm vi försöker fly ifrån"

En omständighet som tyder på ett planerat Tredje världskrig är att den ideologiska utvecklingen i Västvärlden inklusive Sverige under Israel-kriget är analog med utvecklingen under Ukraina-kriget:

Under massiv statlig-oligarkisk mediapropaganda, och påfallande ofta genom användandet av samma "experter" i båda frågorna, dehumaniseras ryssar och palestinier på ett likartat sätt, och utsätts för Cancel Culture inom alla områden inklusive de mest absurda (minns förbudet mot ryska katter på kattutställningar, och raderingen av det tyska bokpriset för boken om ett tragiskt kvinnoöde, En oansenlig detalj).

Typiskt för propagandan, och bevis för att det är propaganda, är att medias rapportering hela tiden utgår ifrån den ena partens perspektiv i konflikten: I rapporteringen om Ukraina-kriget utgår perspektivet ifrån Ukraina, och en positiv ton sätts i "experternas" "analyser" om hur de militära operationerna kommer att gå (ofta uppvisar "experterna" här rena vanföreställningar och totalt orealistiska förväntningar på den ukrainska militären, som till största delen tvångsrekryterats, och därför är i stort sett oanvändbara för annat än försvarsstrider från befästa positioner, klämda mellan mer professionella ryska soldater och öppet fascistiska anti-reträttstyrkor).

I Israel-kriget återkommer samma fenomen: I "journalisternas" propaganda är utgångspunkten Israels perspektiv, och en positiv ton sätts i stil med "Israel redo att gå in" (också en påfallande idiotisk vanföreställning), samtidigt som krigsbrotten förtigs, etnisk rensning och mord genom terrorbombningar av tusentals civila i höghus kallas "evakuering", etc.

Under det ideologiska krigspropaganda-temat "Fascister vs Djur" rehabiliterar Sverige och Västvärlden fascistiska, nazistiska och liknande organisationer, så länge som de väljer arbetet att under säkerhetstjänsternas hantering döda ryssar och palestinier (minns SVT:s rapportering från Azov, Högersektorn, etc uppenbara reklamreportage syftandes till rekrytering - exakt samma "journalister" återkommer dessutom varje gång metoden upprepas, "journalister" som alltid är gift med någon på UD, "utbildad i USA" etc).

En annan parallell mellan Ukraina-kriget och Israel-kriget är det lika välanvända krigspropaganda-temat "Djävulens civilisation vs Guds civilisation": I båda fallen är det gott om HBTQ-flaggor och dödsmasker på den ena sidan, och åkallande av stormguden (Jehova/Allah/Zeus/Jupiter/Tor) på den andra. Här är det värt att inflika, att enligt samma logik, är de ortodoxa judarna (som ultimata följare av stormguden), vapenvägrande motståndare till Israel-kriget, HBTQ, sionismen, s.k "Synagogue of Satan" och till hela staten Israels existens.

En liten godnattsaga för stora barn: Efter statskuppen i Ukraina mot den folkvalda presidenten omskolade den så kallade "satanistiska-fascistiska" kuppregimen lärarna i Kupyansk i syfte att utbildningen nu även skulle innefatta så kallad "homopropaganda till barn". När sedan Ryssland erövrade Kupyansk skickades lärarna på en ny omskolning, där de fick lära sig att sådant inte längre skulle vara del av läroplanen. Men när Ukraina återerövrade Kupyansk tog omskolningarna slut: nynazistiska förband avrättade helt enkelt alla lärare som deltagit på de ryska omskolningarna, och i den typiska andan för så många kriminella nuförtiden, så filmade de själva sina egna brott, och lade skrattandes upp dem på sociala medier.

SVT rapporterade aldrig om detta, eftersom alla som arbetar på SVT är medskyldiga. Om än bara i den grad kockarna i Auschwitz var medskyldiga, vilket de ju var, har vi fått lära oss.

Men precis som kockarna i Auschwitz ofrivilligt deltog i skapandet av staten Israel, deltar nu SVT:s giftkokare omedvetet i skapandet av staten Palestina. Den stora hemlisen är nämligen, att för större delen av världen, den utanför "världssamfundet" "hela världen", är Israel-kriget ett sätt att skapa en palestinsk stat. Argumentet kommer att vara, att efter alla de fruktansvärda grymheter som palestinierna nu utsätts för, kommer de att bli "de nya judarna", som "måste ha ett hemland för att undvika att detta händer igen".


Denna text är en del av en artikelserie om ett möjligt WW3. Berättelsen startar när USA plötsligt frivilligt lämnar Afghanistan, som är en guldgruva för överklassens krigsindustri, och med ett försök att förklara den ekonomiska mekaniken bakom detta:
"Bli inte förvånade om andra länder börjar kriga och USA sedan kommer in sent i matchen med nya friska krafter. "Allt som händer har hänt förut och kommer att hända igen". Därför att de som planerar de här grejerna är på den mentala nivån."

Del 1: USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister
Del 2: Preppinghysterin mot Corona
Del 3: Ryssland anfaller Ukraina
Del 4: Ukraina - The Great Reset
Del 5: Så förbereds Tredje världskriget
Del 6: Ryssland mobiliserar
Del 7: "Zelensky försökte starta Tredje världskriget"
Del 8: Limited Hangout
Del 9: Fredsavtalen
Del 10: War is a Racket
Del 11: Tredje världskriget kan ha startat
Del 12: Macron föreslår nytt världskrig
Del 13: Israel allierar sig med Ukraina
Del 14: Terrorattack i Moskva

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.