STATSKUPPEN
 

"USA blir en polisstat"

Valkuppen permanentas Enligt en av demokraternas presidentkandidater håller demokraterna nu på att förvandla USA till en "polisstat". Samtidigt ska en ny lagstiftning göra USA till en enpartistat.

Demokraternas presidentkandidat Tulsi Gabbard går nu ut och varnar för att hennes parti, det "demokratiska" partiet, håller på att skapa en "polisstat".

Tulsi pekar ut en rad makthavare bland andra Obamas kommunistiske CIA-chef John Brennan som "inhemska terrorister". Detta eftersom dessa genom en ny demokratifientlig terrorlagstiftning försöker att terrorstämpla oppositionen, underminera konstitutionen och ta ifrån medborgarna deras rättigheter.

Speciellt stötande anses det vara att Brennan och andra vänsterextremister nu försöker att terrorstämpla libertarianer, som i USA är mest kända för att vara emot USA:s återkommande olagliga anfallskrig och statsterrorism.

Uttalandet kommer kort efter att den före detta myndighetsaktivisten och FBI-chefen Andrew McCabe utmålat Trumpanhängare som IS-terrorister.

Demokratin i USA har varit kraftigt på fallrepet sedan 911-attackerna då den Rockefeller-allierade Bushklanen gjorde en power grab och införde den missvisande lagstiftningen som kallas "Patriot Act". Under Obama, en annan Rockefeller-agent, utförde USA regelbundna mord på bland andra sina egna medborgare, i form av drönarattacker.

Innan den öppna kommunisten John Brennan blev CIA-chef styrdes organisationen av David Petraeus, som blev ökänd för att påstå att al-Qaida är "moderata islamister" som förtjänade militärt stöd av USA. Något som agendasättaren och utländska språkröret Dagens Nyheter givetvis också förespråkade.

Steget är alltså inte långt till att den nya vänsterregeringen i USA nu öppet börjar mörda medborgare de felaktigt påstår vara "inhemska terrorister".

Samtidigt försöker nu det så kallade "demokratiska" partiet att permanenta valkuppen genom att ändra reglerna för presidentvalet, så att röstningsförfarandet blir mer öppet för valfusk.

Istället för att som konsitutionen kräver låta delstaterna sköta valet vill nu "demokraterna" att de själva ska ordna nästa val utan delstaternas medverkan, och att nivån på valsäkerheten ska bli den lägsta möjliga så att det blir omöjligt att exempelvis diskvalificera illegala invandrares och döda människors röster.

I praktiken innebär den nya lagstiftningen H.R.1 att USA blir en enpartistat.

Liksom i Sverige (där både kungen, Göran Persson och Fredrik Reinfeldt är kända för prokinesiska uttalanden) är Kina en förebild för många inom den amerikanska vänstern. Det kinesiska systemet där staten styr tillsammans med stora företag liknar både statskommunism och Mussolinis fascism, och vinner därför anhängare från båda lägren.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.