SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps

Politiken byggdes på lögner Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier. Förtroendet för den alltmer verklighetsfrånvarande statsministern är i botten och samhällsutvecklingen går nu in i en avgörande fas.

Foto: Faksimil

Förtroendet för regeringen har kraschat.

Sedan valrörelsen 2010 har Fjällsjö Nyheter använt ord för att synliggöra den härskande klassens samhällsdestruktiva och dissonanta budskap och metoder. Makthavare på olika nivåer har svarat med deplatforming, upprepade nattliga attacker och hot, förföljelser, mened, samt felaktiga domar från det alltmer korrupta och politiskt aktivistiska rättsväsendet.

Billiga blixtkrigstaktiker i vad som de facto är ett utmattningskrig.

På det högre planet har försvaret av de i längden ohållbara positionerna destabiliserat regimen och klyvt Socialdemokraterna i två partier - S och SD. Delningen och S-ledningens oförsonliga attityd till denna omöjliggör en allians mellan partierna, och tvingar SD att skapa samarbetsytor med M och KD.

Invandringens vinster var en bluff

Alla vet nu att det var lögn att "Vi tjänar på invandringen". Välfärden raseras på grund av invandringen, och kommunerna står inför ekonomisk kollaps. Någon lösning finns inte, men plåster på såren kan ges genom att identifiera vilka som förstört samhället och utkräva ett personligt ansvar.

Lögnerna fick fortgå så länge som bara underklassen drabbades (den infödda samt den invandrade), men så fort som medelklassens damer (av båda könen) ser sin frihet hotad finns en ny Pinochet att ta fram ur garderoben.

Det är onödigt att moralisera men viktigt att förstå mekaniken.

Som genom ett trollspö har stödet till SD och Jimmy Åkesson från näringslivets VD:ar och ekonomichefer ökat från 25 till 43 procent det senaste halvåret. Det är "bara början".

"I den mån mitt parti har bidragit till att smäda och frysa ut de röster som ville och vågade lyfta problemen, så förtjänar de min och mitt partis förbehållslösa ursäkt" skriver Moderaternas ledare Ulf Kristersson.

Feminister avslöjas som betalda lögnerskor

Både Sveriges Radio (SR), Göteborgs-Posten och Expressen har nu gått ut med att "Sveriges främsta feminist" bygger sin karriär på att ljuga och svartmåla män och barn. Myndighetsaktivister har de senaste åren gjort feministen till skattebetald mångmiljonär, genom att köpa påhittade historier om inbillade övergrepp.

Göteborgs-Posten går så långt som att föreslå att svenska kvinnor håller på att förlora sin trovärdighet på grund av det blinda stödet till den förljugna och i grunden vänsterextrema politiken.

En undersökning SvD gjort visar att andelen män som stödjer feminism minskade från hälften till en fjärdedel under den förra mandatperioden. Den senaste tidens avslöjanden är spiken i kistan: att betala skatt till svenska feminister är ungefär lika smart som att våra skattepengar gått till imamerna som hyllar IS.

"Vad händer med vår [svenska kvinnors] trovärdighet när det visar sig att Sveriges främsta feminist vittnar om sexuella trakasserier som aldrig ägt rum?" frågar Göteborgs-Posten.

Klimatvetenskap ersatt med skuld och skam

Det senaste året har Klimatforskningen visat sig vara politiskt styrd, och logiska argument har därför ersatts med uppmaningar om att känna skuld och skam. Forskare har i debatten ersatts med barn som hotar de vuxna med "Jordens undergång" om inte Vänsterpartiets politik som medborgarlön och 6-timmars arbetsdag omedelbart införs på en global skala.

Den politiska verkligheten är att ju mer flicka och ju mer vänster en person är, desto mer tror hon på denna "vetenskap". Låter det som riktig vetenskap, eller som en ny sorts "genusvetenskap"?

Socialdemokraten Lotta Gröning skriver i Expressen att det är dags att regeringen kollapsar sin politik och hittar på en ny:

"Håll fingrarna borta från forskningen ... Politiken borde ta ett steg tillbaka. Vi behöver en friare forskning och inte en partistyrd tillrättalagd forskningsverksamhet ... Håll MP kort. Miljöpartiet har för stor makt i regeringen. Satsa på tekniken som lösning på miljöproblemen i stället för skuld och skam och hot om världens undergång."

Lägg märke till ordvalet: "miljöproblemen". En berömvärd formulering. Att tala om "klimatproblem" är att anamma extremvänsterns diskurs.

Ulf Kristersson varnar medborgarna för "klimatalarmister" och säger att vänsterns krav på "klimatdiktatur" är "livsfarligt":

"Satsa på smart teknik, biobränsle och fossilfri elproduktion som kärnkraft - inte panik och klimatdiktatur."

Peka ut den nya politiska konflikten

Så vi har vunnit. Vad som återstår att bevittna är bara en politisk "mopping-up operation", medan Myndighetsvänstern famlar bland vilda konspirationsteorier om Mr Hexogens "ömsinta bombningar" av svenska hyreshus?

Efter maktövertagandet byter "ömsintheten" skepnad till en ny specialpolis för särskilda insatser, medan Socialdemokraternas odugliga polismakt avväpnas och förnedras genom en harmonisering av vapenlagstiftningen? Kanske.

Men det finns en strid till att ta: mot Myndighetsvänstern. Svenska lärare är vänsterextremister och deras Lärarförbund portade just SD för att de inte delar Lärarförbundets vänsterextrema värdegrund. I Brasilien avskedar man alla lärare med vänsteråsikter, en nödvändighet om barnen ska slippa luras i lögner i skolan.

Polisen behöver vi inte tala om, deras vänsteraktivister skjuter handikappade barn 30 gånger i ryggen medan de låter riktiga kriminella ostört ta över bostadsområden, vägrar utvisa kriminella IS-terrorister, etc. Polischeferna hyllar varandra när de bjuder mördare på pizzor och säger att brottslingarna är de riktiga offren, medan skurkarna påstås vara medelklassbarn som gjorts narkotikaberoende, och så vidare.

Vänsterextrema Advokatsamfundet säger att Moderater och Sverigedemokrater är bruna råttor och stödjer förslaget att de ska gasas eller avrättas med gift.

Domstolarna befolkas av anarkistiska kvinnor som ser som sitt jobb att förfölja SD-politiker.

I Umeå är Länsstyrelsen vänsterextrem och tror att Vänsterpartiets politik leder till att vädret blir kallare globalt.

SVT:s extrema vänsterpolitik fördöms återkommande av SD, Moderata Ungdomsförbundet (MUF) och av alla Moderata lokalpartier i Norrland på länsnivå.

UD har en "motståndsrörelse" som ska kuppa demokratin om sossarna förlorar valet...

Här behövs en dubbel strategi: Myndighetsvänsterns demokratiförstörande aktivister måste identifieras, synliggöras och avsättas, och samtidigt behöver en ny värdegrund gjutas på plats genom att institutionerna avvecklas och i mån av behov ersätts med nya demokratiskt säkrade organisationer.

Makten över myndigheterna och kampen mot Myndighetsvänstern är det kommande politiska slagfältet.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.