DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå

Gav islamisterna makten i MP Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen. Därefter tillsattes en islamistisk ledning stödd av svenskfientliga feminister.

Foto: News Øresund - Johan Wessman CC BY 3.0

Demokratiminister Amanda Lind avsatte folkvalda styrelser.

Hösten 2017 avsattes Miljöpartiets demokratiskt valda ledning i Umeå och Västerbotten av Miljöpartiets riksavdelning. MP Umeå hade under många år styrts av en demokratiskt förankrad maktgrupp, inte helt olik de maktgrupper som dominerar exempelvis S, M och SD. Skillnaden var att den här maktgruppen utgjordes till betydande del av män från Mellanöstern, som hoppat av från Socialdemokraterna.

I mediadebatten påstods konflikten stå mellan "rasistiska feminister" och "gubbar som vill ha makt". Per Gahrton tog parti för "gubbarna", medan de flesta andra kända Miljöpartister stödde "rasisterna".

Ledande bland de påstått rasistiska feministerna som till slut avskaffade demokratin i MP Umeå och MP Västerbotten var partistyrelsens ordförande Marlene Tamlin och partisekreterare Amanda Lind.

"Det var en väldigt otrevlig höst/vinter att få ta del av Mp Riks obehagliga och icke demokratiska agerande. Telefonmöten, påhittade utredningar mot flera av oss i toppen och möten där Marlene Tamlin partistyrelsens ordförande tillsammans med partisekreterare Amanda Lind höll flertalet möten med oss i toppen", berättar nu Mia Winroth som är före detta ordförande i MP Västerbotten och MP Umeå.

Vad som sedan hände var att identitetspolitiker i Miljöpartiets riksavdelning tillsammans med bland andra den miljöpartistiska Myndighetsaktivisten Elin Söderberg allierade sig med terrorkopplade Islamiska Föreningen i Västerbotten.

Islamiska Föreningen i Västerbotten betraktas av många svenska medborgare som ett hot mot rikets säkerhet, och dess ledande imam greps förra året av SÄPO. SÄPO tvingade så småningom fram ett utvisningsbeslut mot den utländske islamistledaren, men Socialdemokraterna ingrep och räddade sin politiske allierade från att utvisas.

Enligt uppgifter var det Myndighetsaktivisten Elin Söderberg som rekryterade islamisten Mariam Salem till nytt toppnamn i MP Umeå. Elin Söderberg arbetar som Myndighetsaktivist på Länsstyrelsen Västerbotten, som nyligen föreslog att sex timmars arbetsdag införs i Sverige för att göra klimatet kallare globalt.

Efter att den identitetspolitiska feministtrion Amanda Lind, Marlene Tamlin och Elin Söderberg avsatt den folkvalda ledningen i Miljöpartiet uppmanade genast allianspartnern Islamiska Föreningen i Västerbotten sina medlemmar att klanrösta på Mariam Salem. Enligt uppgifter inifrån Miljöpartiet gjordes detta genom massutskick av SMS.

Mariam Salem står just nu i fokus för Miljöpartiet Umeås islamiseringskampanj, som görs under förevändning att slöjor är mot patriarkatet.

Mia Winroth gick nyligen över till Moderaterna, vilka tillsammans med kommunistiska Arbetarpartiet kan räknas till de främsta svenskvänliga motkrafterna mot islamismen i Umeå. Den utländska Saudikontrollerade islamiströrelsen har i Sverige framförallt infiltrerat Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Vänsterpartiet.

 
LÄS MER
 

►Polisen ljög om våldtäkt på skola

►Demonstration för slöjor i Umeå

►Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt

►Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja

►Våldtäktsmannen på Grubbeskolan döms till vård

►Stort attentat i Umeå

►Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå

►Nya attentat i Umeå

►Polisen: Vädret får medborgarna att elda upp varandras bilar

►70 bilar har bränts upp i Umeå

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.