FIRANDE
 

Året som gått 2019

Fem största smällarna Det nya 20-talet inleds liksom det förra med en rad samhällsinstitutioner i fritt fall. Efter åratal av väldigt utstuderad och vetenskapligt baserad "kommunikation" har förtroendet för en rad institutioner i Sverige börjat kollapsa. Fjällsjö Nyheter listar de viktigaste kolosserna som bringats på fall.

TV4

Året inleddes med ett avslöjande av hur TV4 förfalskar sina nyheter. På Nyårsaftonen i England skrek enligt samstämmiga vittnen en terrorist "Allah Akbar" och "Så länge ni fortsätter att bomba andra länder kommer detta att fortsätta att hända". I sin rapportering mörkade TV4 all fakta och lurade sina tittare att "Motivet är oklart".

TV4 följde upp sin falska nyhet genom att påstå att det är "Djupt religiöst att skaffa barn" och därefter kräva att svenskarna ska steriliseras på grund av Växthuseffekten, eftersom barn släpper ut så mycket koldioxid.

Efter mer fake news, folkmordsförsök och våldsbejakande extremism meddelades att Bonniers TV4 nu är ekonomiskt och moraliskt kört i botten och köps upp av staten (i form av Telia).

MittMedia

Redan i början av året meddelades att Liberalernas partiorgan MittMedia var nära konkurs eftersom nästan ingen medborgare längre vill betala för deras ofta medvetet falska nyheter. MittMedia går hundratals miljoner back och har de senaste åren hållits igång bara för att påverka väljarna i valen.

Men med miljarderna som regeringen betalat i överpris för TV4 kunde Bonnier överta MittMedia och skapa ett mediamonopol på lokalnyheter i Norrland. Tack vare Bonnier kan nu MittMedia fortsätta driva sin politiska agenda med förlust några år till. En stor del av journalistkåren kommer dock redan i år att offras av den nya politiska ledningen som står närmare C än L.

Liberalerna

Liberalerna har i år legat tryggt under 4-procent spärren. Poetisk rättvisa eftersom fyraprocentspärren sattes upp efter krav från just Liberalerna, som ville utestänga Vänsterpartiets väljare från demokratiskt inflytande.

Liberalernas fall har kommit efter att partiet meddelat att man ska börja stödja Socialdemokraterna istället för Moderaterna, som man påstår blivit nazister. Beslutet är taget av partiets ledarskara, och har fått medlemmarna att revoltera och välja Nyamko Sabuni till ny partiledare. Sabuni kan dock inte föra medlemmarnas talan mot partietablissemanget eftersom partiet då splittras i ett högerparti som stödjer M och ett vänsterparti som stödjer S.

Alliansen

Psykopatiska Centerpartiets dolkstöt i ryggen på Alliansen efter valet dödade i Januari den borgerliga Alliansen och drev Moderaterna och Kristdemokraterna i famnen på Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. Enligt SVT är SD nu Sveriges största parti och Jimmie Åkesson är den partiledare som medborgare i Sverige har störst förtroende för.

Centerpartiet har därmed övertagit Miljöpartiets roll i Sverige som vänsterextrem USA-styrd Rockefeller-proxy, medan Miljöpartiet förfallit till diktaturförespråkande våldsbejakande Domedagssekt.

Socialdemokraterna

Den största kraschen, inte minst på lång sikt, står Socialdemokraterna för. Socialdemokraterna har sedan 90-talet delats i två partier, Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna. Och Socialdemokraterna verkar inte ha förmåga att överleva som seriöst regeringsalternativ.

Socialdemokraternas självmordspakt med Liberalerna och Centerpartiet gör anhängare från alla partierna besvikna (undantaget redaktionen på Bonniers DN). Socialdemokraterna faller dock på eget grepp, eftersom partiet valt att låta sina kärnväljare bomba hyreshus och skjuta folk på stan ostraffat. Detta med hjälp av de S-polischefer som Socialdemokraterna tillsatte under kuppen mot polismakten efter valet 2014, polischefer som påstår att "brottslingarna är de riktiga offren".

Till råga på allt har Socialdemokraterna fått Säkerhetspolisen på halsen, som tillfångatagit flera muslimska S-ledare som anklagas för att stödja Islamiska Staten och uppmana muslimer i Sverige att rösta på regeringen. Efter att S nu frisläppt de misstänkta terroristledarna och håller dem om ryggen finns inget annat sätt att avlägsna säkerhetshoten från landet än att först bli kvitt Socialdemokraterna. Challenge Accepted!

Nästa stora område som oppositionen kommer att fokusera på under 2020-talet är Myndighetsaktivister inom Myndighetsvänstern, där bland annat SVT/SR ingår.

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.