TREDJE VÄRLDSKRIGET
 

Rysslands kärnvapenövning

"Vill ni ha det totala kriget?" Händelserna runt kriget i Ukraina utvecklar sig snabbare och snabbare. Det kommande presidentvalet i USA och politikernas till presidentvalet kopplade sabotage av Ukrainas krigsinsats stärker mer krigiska transatlantiska aktörer och upptrappningen blir starkare.

"Övningen syftar till att upprätthålla beredskapen för personal och utrustning för enheter för stridsanvändning av icke-strategiska kärnvapen för att svara och för att ovillkorligt säkerställa den ryska statens territoriella integritet och suveränitet som svar på provocerande uttalanden och hot från enskilda Västerländska tjänstemän mot Ryska federationen."

Rysslands nya militärövning med taktiska kärnvapen som en naturlig del av krigskonsten sägs vara den första av sitt slag och handlar enbart om att använda kärnvapen på slagfältet. Förr i tiden var taktiska kärnvapen tänkta att slå hål på frontlinjer och öppna upp för "tank arméer", men idag kanske man ska tänka mer i stil med Jomini och "det totala kriget".

Medvedev: "Att skicka sina trupper till Ukrainas territorium kommer att innebära att deras länder går direkt in i kriget, vilket vi måste svara på. Och tyvärr inte inom Ukrainas territorium.

I det här fallet kommer ingen av dem att kunna gömma sig varken på Capitol Hill, eller i Elysee-palatset eller på Downing Street 10. En världskatastrof kommer.

Förresten, Kennedy och Khrushchev kunde förstå detta för mer än 60 år sedan. Men de nuvarande infantila idioter som tagit makten i Väst vill inte förstå.

Och det är därför som generalstaben idag började förberedelser för övningarna, inklusive aktiviteter för praktiska tester av förberedelser och användning av icke-strategiska kärnvapen."

Om militära expeditioner till Ukraina

Bakgrunden till Rysslands kärnvapenövning består av flera delar. Mest viktigt är att politiker i USA och Frankrike börjat talat om att skicka militär till Ukraina, utifall att Ukrainas frontlinje kollapsar och den ryska militären når operativt djup, dvs tränger sig in bakom fiendens försvarslinjer.

De flesta tänker sig nog att USA:s och Frankrikes militärer isåfall öppet ska delta i ett världskrig mot de ryska soldaterna. Istället för som nu, när soldaterna istället krigar "på fritiden" tillfälligt anställda av privatägda legosoldatföretag, vilka i slutändan ägs av samma män som äger regeringarna i USA och Frankrike.

En sådan militär intervention skulle kunna ses som en sorts naturlig långsam upptrappning av konflikten, i syfte att fördröja Ukrainas slutliga nederlag, och därmed förlänga Västoligarkernas vinster på sin privatägda vapenindustri (det anses ju föredömligt att tjäna pengar på krig, men inte på vård).

Problemet med denna tolkning är att endast de länder som likt Sverige styrs av Krigspartiet vill ha "det totala kriget", istället för det mer måttfulla "krig till sista ukrainaren". Medan länder som USA som styrs av Klimatpartiet är ovilliga att eskalera kriget fram till gränsen för "Mutual Assured Destruction".

Ett exempel på att så är fallet är att USA det senaste halvåret som en del av valrörelsen medvetet saboterat Ukrainas krigsinsats genom oändliga debatter i sina oligark-kontrollerade parlament och medier. Ett annat exempel på Klimatpartiets annorlunda fokus är att Politico skriver att Västoligarker som "Rockefeller, Gates, Soros och Pritzker" just nu destabiliserar USA genom att finansiera så kallat "antisemitiska" pro-Palestinska demonstrationer på CIA-kopplade Frankfurtskolans högkvarter Columbia University i New York.

Att USA i detta läge skulle vilja rusa först in i ett Tredje världskrig mot Ryssland i Ukraina är inte särskilt troligt. Det har aldrig hänt förut och kom ihåg att USA är det ledande landet ekonomiskt inte på grund av ideologi, utan på grund av IQ. Och det vore inte smart att öppet skicka trupper till Ukraina, speciellt som det finns flera miljoner ukrainska män kvar. Därefter står länder som Sverige på tur, där befolkningen är både extremt lättlurad i politiska frågor och dessutom socialt hypersensibiliserad för grupptryck, vilket skapar ändlösa kolonner av politiskt korrekta masspsykoser.

Den dag NATO-länder skickar militära expeditioner till Ukraina handlar det isåfall sannolikt i första hand om att överklassen i USA, Frankrike, UK, Tyskland etc skickar trupper till Ukraina för att i ekonomisk och militär betydelse vara med och "dela på Ukraina", genom att ockupera och "vakta" naturresursrika delar av landet som oligarkerna bakom BlackRock / Vanguard etc anser sig äga. Då kommer alla plötsligt att "vilja hjälpa till", men egentligen handlar det om att roffa åt sig så mycket man kan innan någon annan gör det (allt detta har ju hänt förut, under namn som Kornilov, Kolchak, "Kluge von Hans" osv).

I praktiken handlar detta scenario om att skapa ekonomiska zoner, en sorts "kolonier" i Ukraina, liknande som Västmakterna faktiskt gjorde med Ottomanska riket efter Första världskriget, och då även försökte göra med Ryska imperiet inklusive Ukraina. Samma metod användes även efter Andra världskriget då Tyskland delades upp i "ockupationszoner" (ekonomiska zoner) - varefter tre av dessa slogs ihop till Västtyskland, en blev till Östtyskland och resterande delar annekterades av Polen, Tjeckoslovakien, Litauen och Ryska SFSR.

Därefter fungerade Västtyskland och andra hårt krigsdrabbade länder under 20 års tid som en sorts konstgjord andning för Västvärldens ekonomiska system, där pengar trycktes upp framförallt av USA:s centralbank och sedan via nyskapade och därmed politiskt pålitliga lokala överklasser i slutändan genom exportindustrin hamnade tillbaka i USA-oligarkins fickor. Det är sannolikt därför som många högt uppsatta personer i Ukraina just nu gör en "exit", inför förväntan att USA kommer att radera och sedan formatera Ukrainas valuta, ekonomiska system samt ekonomiska-politiska elit (slutet för det nationella kapitalet innebär naturligtvis slutet för den nationella suveräniteten).

404 Not Found

En rad omständigheter minerar nu utvecklingen och styr den till vissa spår:

Ryssland har hållit presidentval vilket i praktiken innebär att regeringen kommer att avgå och reformateras. Detta innebär att det nu finns ett smidigt sätt att göra förändringar i den högsta ledningen. Putin kommer att föreslå ny premiärminister för parlamentet, och premiärministern kommer sedan att föreslå "civila" ministrar. Ministrar med "militär" kapacitet, inklusive polismakten etc, utses av presidenten efter samråd med parlamentets "överhus" Federationsrådet.

För att kunna behålla makten och inte ersättas av en USA-sponsrad proxy har Ukrainas regering valt att inte hålla några val. Att Zelensky vägrat hålla nya val spär på Rysslands syn på Ukraina som "land 404", och innebär att Zelensky kommer att sluta erkännas av Ryssland i samband med att Zelenskys presidentperiod går ut i maj.

Efter terrorattacken mot Crocus har president Zelensky och många av hans medhjälpare lagts till på en lista över efterlysta brottslingar. Detta innebär att det blir nästan omöjligt för Ryssland att fredsförhandla med Ukraina.

Sparkade ÖB:n Zalushny åkte aldrig till UK, där han var tänkt att hållas i "husarrest" (landsarrest) som ambassadör. Istället befinner han sig i huvudstaden Kiev tillsammans med Kingmaker Klitschko, som sannolikt försöker att konvertera generalen till politiker.

Det sägs nu att USA vill byta ut Zelensky för att man önskar en president med mer folkligt stöd. Samtidigt måste man komma ihåg att USA har velat byta ut Zelensky sedan UK knyckte honom från Chabad/Kolomoisky, och den största anledningen är naturligtvis att göra Ukraina till en proxy till USA.

I andra hand handlar USA:s agerande gentemot Zelensky-regimen om att tillsätta en president som säger ja till att vara en skyltdocka för fredsförhandlingar med Ryssland. Globala fredsavtal är självklart något som vida överstiger både politikernas befogenheter och kompetensområde, och överenskommelser av den här typen har blivit svårare att skapa sedan oligarkernas interface Kissinger-Primakov upphört att existera, vilket gjort att Bäst-före datumet gått ut på produkter som Minsk-avtal, Camp David m.m.

Ett ytterligare problem för USA är att "demokratin i Ukraina" förbjudit 99 procent av demokratin, vilket minskat valmöjligheterna så mycket att det numera är komplett omöjligt att finna en populär politiker att alliera sig med. Den politiska ensamblen i Ukraina består idag av: Yermakshina, galna Sorosdockor, samt Petya och Chokladfabriken.

Kan USA jobba med Soros som är ute efter både Ryssland och Kina? Kanske, men inte många ukrainare vill rösta på hans stall av "galen-kvinna-politiker". Så då återstår gamle trogne Poroshenko, men han finns påpassligt med på Rysslands lista över efterlysta brottslingar.

Det är därför som USA väljer att istället fortsätta att utpressa Zelensky. I första hand vill man byta ut försvarsministern Umerov (turkisk muslimsk "filantrop", pro-EU liberal, och den ende icke-judiske höjdaren i Ukrainas regering) samt tvinga Ukraina att utlämna den fängslade och nu mordåtalade Dniepropetrovsk-oligarken Kolomoisky (chefen för politisk judendom i Ukraina, sponsor av terrorstämplade Azovbataljonen, Trump-vänlig, och i stort sett den enda kvarvarande representanten för det nationella kapital som är förutsättningen för nationell suveränitet - de övriga oligarkerna som exempelvis Kolomoiskys motståndare Pinchuk är det internationella kapitalets kompradorer).

Wall Street Journal skriver att BlackRock m.fl från och med nästa år förväntar sig att få omkring 5 miljarder per år från Ukraina, som räntebetalningar på lån. Dessa miljarder är naturligtvis pengar som kommer att tas från svenska skattebetalare snarare än från ukrainska. Allt av värde i Ukraina som kan flyttas ut ur landet har sannolikt redan tagits, inklusive guldreserven, guldföremål på museer och liknande. Bara naturresurserna är kvar.

Rysslands utrikesminister Lavrov säger nu att "UK är de-facto en part i konflikten", så om UK angriper Ryssland med missiler skjutna från Ukraina så får Ryssland angripa UK med missiler skjutna från valfri plats.

Om UK istället attackerar Ryssland genom en annan proxy än Ukraina så ska man komma ihåg att den lilla brittiska militären är utspridd över hela världen, bland annat på Cypern, som ligger mitt emot ryska baser i Syrien, där det finns massor av proxys. Dessutom har UK invaderat Syrien och ockuperar delar av landet, och nyligen meddelades att fem brittiska soldater gripits i UK misstänkta för krigsbrott mot människor i Syrien. Trots att krigsbrott är vanliga, framförallt från kolonialmakternas sida, är det mycket ovanligt med rättegångar mot brottslingarna - kanske att någon tipsade London om att en rättegång var ett finare sätt att lösa saken på än alternativa utomrättsliga metoder?

All denna uppladdning samt kärnvapenövningen sker samtidigt som NATO påstår att Ryssland förbereder en omfattande offensiv i Ukraina.

Det är just i den kontexten USA:s diplomatiskt begåvade utrikesminister Blinken besöker en bar i Kiev, spelar gitarr och sjunger:

"There's a warning sign on the road ahead
There's a lot of people saying we'd be better off dead
Don't feel like Satan, but I am to them
So I try to forget it any way I can
Keep on rocking in the free world"

"So the falcon cannot hear the falconer, huh?"

Varför Ryssland hotar attackera UK

Ända sedan krigsstarten 2022 har Ryssland sett Zelensky-regimen som en proxy for UK, och UK som "den riktiga" motståndaren. I ekonomisk mening var även den folkvalde så kallat "pro-ryske" oligarken Yanukovych egentligen också kopplad till UK, men hans roll var att neka "Europa" (Neurolingvistisk programmering för EU och dess grå eminens) tillträde och verka som mellanhand gällande gränshandeln med Ryssland.

Kom ihåg memen "Allting ni någonsin hör om Ryssland handlar egentligen om England": Navalny, Skripal, Litvinenko, Berezovsky, Steele dossier osv.

I samband med den av (kodord) "Neocons" dirigerade statskuppen i Ukraina 2014 försvårades dessa affärer allt mer, och Ukraina öppnades upp gentemot USA (BlackRock / Vanguard, Clintons, Pinchuk, Akhmetov etc), Tyskland och övriga EU (genom Klitschko).

Efter att den USA-kontrollerade Poroshenko efterträtts av den då till Chabad kopplade högerpopulisten Zelensky fick Trump och Putin ess på hand, men efter Trumps fall 2020 togs Zelensky över av hanterare från UK. Som en marionett för utländsk makt, bortkopplad från det nationella kapitalet och med ett väljarstöd på 15 procent, var "ett oändligt krig" i praktiken det enda sättet för Zelensky-regimen att behålla makten.

Speciellt så eftersom Ukraina-kriget tjänar WEF:s "högre syften", som exempelvis att omformatera det ekonomiska systemet, digitala valutor, minska Jordens befolkning, klämma EU, USA, medelklassen etc. Även andra gruppers "lägre syften" som exempelvis vapenförsäljning, organsmuggling, trafficking mm. gynnas av Ukraina-kriget (att peka ut kriminella som kriminella är olagligt i Sverige, så vi hänvisar till "genetiskt minne").

När president Zelensky säger i en intervju med AFP att: "Vi befinner oss i en absurd situation när Västvärlden fruktar att Ryssland kommer att förlora kriget, och den vill inte att Ukraina ska förlora det", handlar det specifikt om USA:s inställning och möjligen Tysklands, inte t.ex UK:s och Sveriges. För USA är Ukraina-kriget en metod för att t.ex klämma EU, och man bryr sig egentligen inte om huruvida ryskspråkiga städer tillhör Ryssland eller Ukraina (man kan jämföra med svenskars inställning till städer som Seattle och Vancouver, om de ska tillhöra USA eller Kanada).

Det är detta som är bakgrunden till att Ryssland nu officiellt hotat UK med anfall på dess territorium i händelse av att UK genomför angrepp på ryskt territorium med den ukrainska militären som proxy-grupp. Vi talar här om brittiska missiler och sannolikt inofficiell brittisk personal som inom ramen för "plausible deniability" hanterar missilerna på plats i Ukraina. Exempelvis misstänker ryssarna att det var brittiska soldater som sköt ned flygplanet som transporterade ukrainska krigsfångar på väg till en fångutväxling i Ukraina.

Låt oss påminna er om att utrikesminister Cameron sa att Ukraina kan slå till på Ryska federationens territorium med vapen som överförts från UK. Rysslands utrikesministerium uppmanade då UK att "tänka på de katastrofala konsekvenserna av Londons fientliga steg och omedelbart motbevisa Camerons uttalanden", samt att "Svaret på Kievs attacker mot Ryska federationen med brittiska vapen kan vara attacker mot militära mål i Storbritannien och utanför Ukraina".

Frankrikes dubbelspel

I samband med President Xi Jinpings besök i Europa har Frankrikes president Macron vänt 180 grader i sin retorik gentemot Ryssland. Nyligen talade han t.ex om att ockupera Odessa. Staden skapades som en bas för frihandel med bland andra Frankrike, och har delvis en historiskt viktig judisk kulturell prägel, vilket gör den till en hjärtefråga för inflytelserika franska pro-israeliska anti-ryska filosofer (operatörer) som Bernard-Henri Lévy (BHL) - författaren till "The Genius of Judaism".

Geopolitiskt är "västra Eurasien" en mer passande beskrivning än "Europa", då Xi:s besök specifikt handlar om de till denna storslagna idé kopplade länderna Ungern, Serbien och Frankrike. Ett exempel på detta är att Frankrike nu splittrar EU:s utrikespolitik genom att officiellt delta på den ryska presidenten Putins invigning för sin femte presidentperiod.

Logiken i detta är sannolikt den franska oligarkins ekonomiska intressen i Kina, med franska Rothschilds i förgrunden. Rothschilds "investerade i" (som alltid i betydelsen "köpte upp") en stor del av Kina och spred sina "europeiska värderingar" i landet, sannolikt i syfte att förvandla landet till sin ekonomiska zon, kontrollerad av kompradorer.

Kompradorklass är inte bara ett instrument för att styra ett främmande land, det är även en sorts ekonomisk mellanhand, och det är sådana mellanhänder och deras hanterare som Trump föreslagit att Kina och USA ska utesluta, eftersom de påstås ta 60 procent av vinsterna i handeln med Kina. Detta är förstås något både Kina och vanligt folk i Västvärlden skulle tjäna på, och det är naturligtvis den här typen av frågor som gör "journalister" (betalda lögnare) så hatiska mot Trump, inte att hans hudfärg är orange.

Franska Rothschild's comeback i Frankrike efter Andra världskriget är starkt associerad med deras operatör Georges Pompidou. Pompidou var en 42-årig gymnasielärare i literatur när han 1953 plötsligt anställdes av Guy de Rothschild för att arbeta som chef på de Rothschild Frères / Banque Rothschild (mönsterigenkänning: samma fantastiska karriärbyte som Jeffrey Epstein). Därefter blev Pompidou på grund av sin militära koppling till Charles de Gaulle Frankrikes längst sittande premiärminister, och efterträdde sedan påpassligt de Gaulle som president efter de kuppartade händelserna under "68-revolten", då de Gaulle flydde från Frankrike (nästan som att det var planerat, men jag undrar av vem?).

Macron har samma politiska karriär som Pompidou. Han började sin karriär på Rothschild & Cie Banque och blev därefter Frankrikes president. Rothschild & Cie Banque är den bank som skapades som efterföljare till Banque Rothschild, efter att Pompidous politiske motståndare Mitterand genom den franska socialistregeringens ömma försorg förstatligat Banque Rothschild 1981 ("Juif sous Pétain, paria sous Mitterrand, cela suffit!")

Enligt Macron är "EU en vasall till USA", och bara samarbete med Kina kan avsluta denna underordning och ge EU "strategisk autonomi", vilket är förutsättningen för att göra EU till "en tredje supermakt" jämte USA och Kina. Man kan tycka att det vore naturligt för det svenska etablissemanget att stödja detta, men överklassen i Sverige är för hårt knuten till UK, och politikerna är antingen den svenska (skandinaviska, engelska, nederländska) överklassens sprattelgubbar (Krigspolitiken) eller "captured" av utländsk makt - USA (Klimatpolitiken).

Problemet för Macron och hans hanterare inom den franska överklassen är att deras makt försvinner som ett resultat av globalistisk konkurrens, och än värre är att motståndarna "på båda sidor" i princip är eniga med varandra om att kollapsa den finansiella och ekonomiska modell som de alla livnär sig på. Därför är en sorts underordning, vilket i Västvärlden förskönande brukar kallas "partnerskap", visavi Kina, BRICS etc, en möjlig väg för att uppnå "strategisk autonomi" gentemot USA (som enligt Mitterand bedriver "ett hemligt och oförsonligt krig mot Frankrike" - och det är inom ramen för detta hemliga krig vi finner formeln "Rockefeller vs franska Rothschilds", Boeing vs Airbus etc, Vietnam, Algeriet, Kongo, Suez, Mistral, Aukus osv osv).

Allting går att sälja med mördande reklam

Eftersom den statliga desinformationscentralen SVT vill eskalera Ukraina-kriget väljer deras "journalister" (lögnare) och "experter" (vapenförsäljare) alltid att tolka allt Ryssland säger som tomma hot som ingen ska bry sig om.

Som led i detta har man skapat memen "Rysslands röda linjer som inte gäller", trots att Ryssland aldrig målar in sig i hörn på det sättet, vilket det i verkligheten var Obama som gjorde sig känd för (detta handlar inte ens om taktik, det är en personlighetstyp: kompromissförslag på kompromissförslag på kompromissförslag in i det absurda följt av en egensinnig lösning på problemet).

Att USA, Frankrike, Italien och Polen svarat på Rysslands kärnvapenövning genom att tona ner sina egna krigsrop är ingenting som SVT tar hänsyn till, eftersom man bara kan låta bli att tala om det för folk. Genom att bara låta de mest extrema figurerna komma till tals och censurera alla andra röster skapar SVT en falsk verklighet för 90 procent av det svenska folket:

Marta Aguirre, som är fjärdenamn på Vänsterpartiets lista, meddelade plötsligt och oväntat att fred skulle kunna vara ett alternativ i Ukraina: "Vi måste stoppa kriget."

Moderaternas (HBTQ-lobbyns) Tomas Tobé: "Extremt allvarligt. Detta är helt oacceptabelt."

Maria Stenergard: "Detta är helt otroligt."

Liberalernas Karin Karlsbro: "Det är ofattbart, det som sägs. Jag är chockad!"

Den här graden av politisk hjärntvätt är unik i historien. Följaktligen visar det sig att så fort som nyheterna inte är skrivna på svenska ger de en helt annan bild av världen:

Den italienske försvarsministern krävde en vapenvila i Ukraina och fredsförhandlingar med Ryska federationen, eftersom han anser att västerländska sanktioner inte har haft den förväntade effekten, och han säger att västvärlden överskattat sitt inflytande i världen.

Talmannen för Utrikesdepartementet i USA Matthew Miller meddelade att uttalanden som gjordes i den amerikanska kongressen om eventuell sändning av styrkor till Ukraina är falska: "Biden har gjort det klart att detta inte kommer att hända". USA:s UD passade också på att påpeka att: "USA erkänner Putin som Rysslands president".

De amerikanska myndigheterna pressar dessutom sina europeiska "allierade" att flytta leveransen av F-16-stridsflygplan till Ukraina till ett senare tillfälle. Enligt Ukrainas generallöjtnant Igor Romanenko utövar Washington press på myndigheterna i Belgien, Danmark och Norge att skjuta fram leveransdatumen för F-16, först till mitten av denna sommar och sedan till hösten, även om de kunde ha levererat jaktplanen till Kiev redan förra året.

Frankrike kommer att skicka sin ambassadör för att delta på Putins invigning i Moskva, vilket öppet splittrar EU:s utrikespolitik: "Vi är inte i krig med Ryssland eller det ryska folket, och vi har ingen önskan om ett regimskifte i Moskva", säger Macron.

Enligt NATO:s ledare Jens Stoltenberg har NATO "ingen avsikt att vara direkt involverad i konflikten i Ukraina, alliansen kommer inte att skicka trupper dit".

Republiken Vitrysslands president Alexander Lukasjenko säger att "Världen har aldrig kommit så nära tröskeln till kärnvapenkrig."

Den politiska Brexit-strategen och specialrådgivaren till premiärminister Boris Johnson 2019-2020 Dominic Cummings säger att Ukraina är en "korrupt maffiastat" som "lurade oss", och att Väst "aldrig borde ha hamnat i denna dumma situation". Detta eftersom sanktionerna mot Ryssland har en allvarligare inverkan på europeisk politik än på Moskva, och att kriget stärker relationerna mellan Ryssland och Kina. Cummings kallade senare Zelensky för en "Potemkin" (i betydelsen en Potemkin-kuliss, en skyltdocka), och säger om Putin: "Vad lärde vi honom? Lärdomen vi lärde Putin är att vi är ett gäng jäkla skojare", och att Ukraina-kriget "visade världen vilka clowner vi är".

Givetvis rapporterar SVT ingenting av detta. Därför att SVT är propaganda, inte riktiga nyheter.

Istället för att rapportera verkligheten fortsätter SVT att driva Krigspolitiken. Som ett led i denna påstår SVT att Ryssland absolut inte kommer att använda taktiska kärnvapen i Ukraina, och utifall att de ändå skulle göra det så lugnar SVT sina naiva följare genom att försäkra att NATO då kommer att atombomba Moskva med strategiska kärnvapen - självklart utan att Ryssland därefter atombombar något NATO-land, som exempelvis Sverige. Så eskaleringen till kärnvapenkrig är därför ofarlig, enligt SVT.

"Vi tjänar på invandringen" osv. Att ljuga utan att rodna har alltid varit det enda SVT varit bra på. Även om de aspirerat på att även bli bra på att förfölja folk, men aldrig lyckats komma upp i samma division som oligarkernas medier.

Det är talande för deras trovärdighet att SVT kallar Eurovision "en helt och hållet opolitisk tävling", samtidigt som tävlingen innehåller öppet satanistiska skådespel, sanktionerar anti-satanister, och under burop i slutändan stod mellan en man i kjol och folkmordsanklagade Israel. För alla som inte är politiska idioter är det uppenbart att Eurovision är mer politiskt än någonsin, och att tävlingen reducerats till en match mellan två av världens största konkurrerande oligark-grupper: "Soros vs Netanyahu".

"Detta överträffade alla orgier, häxsammankomster och rituella helgerån" - Ryska UD:s taleskvinna Maria Zakharova.

Som alltid under Ukraina-kriget är SVT:s s.k "analys" bara ett sätt för överklassen att fortsätta sälja krigsmateriel till skattebetalarna, vapen som sedan skattebetalarna under inflytande av SVT:s hjärntvätt skänker bort gratis till Zelensky-regimen.

Det är exakt denna teknik som Julian Assange (som nu sitter fängslad på order av Sverige) talade om när han sa att "USA:s oändliga krig mot Afghanistan" bara är ett lurigt sätt att överföra skattepengar från vanligt folk till överklassen, och att meningen aldrig varit att vinna kriget. Ja inget är nytt under solen, "kom och köp konserverad gröt".

Akta er för "Smarta ord"

I själva verket har ett oräkneligt antal krig fungerat just på detta sätt, och det är inte alltid som transaktionerna varit så legala och öppet deklarerade som idag.

Under exempelvis Sovjetunionens krig i Afghanistan överfördes stora summor av statens pengar till privatpersoner inom det så kallade "militärindustriella komplexet" (militären och KGB), "svarta pengar" som sedan legaliserades av "målvakten" Gorbatjov i samband med att han legaliserade allt annat kriminellt ackumulerat kapital i landet. Det är naivt att tro att inte något liknande skett under Ukraina-kriget, i - låt oss vara diplomatiska och säga - fler länder än ett (enligt USA:s egen granskning har 12 procent av 2024 års bidragspengar stulits).

Ett motsvarande exempel från Sverige är Boforsaffären, och hur krigsmaterielinspektör Algernon blev knuffad framför ett tåg: Antingen avrättas maffian eller så avrättas inspektören. Uppenbarligen går det inte att komma och vifta med ett papper och säga att man ska utreda. När maffian är överklassen måste utredningar mot korrupta makthavare och oligarker ske enligt manualen Storm-333.

Det är i det ljuset man ska förstå allt ifrån "Ivan den Förskräcklige" till återkommande nyheter från Kina om att regeringen där skjutit ett antal korrupta gäng ur "intelligentian" osv. När Khrushchev vann maktstriden mot Beria vann Partiet mot Regeringen, och efter att Khrushchev vann över Molotov och Zhukov fick Maffian snart överhand gentemot Partiet och Militären. Det vi ser idag under Putin är den omvända utvecklingen: makten flyter bort från kriminellt kapital till militären, och från militären till regeringens teknokrater. Det hela liknar vad Stalin försökte åstadkomma, med en teknokratisk regering i Symphonia med partiet och ortodoxa kyrkan. Samtidigt med detta vänds naturligtvis utvecklingen Planekonomi -> Nyliberalism till den motsatta riktningen.

Värt att påminna om är att legaliseringen av kapital, och i synnerhet svart kapital, gjordes under kodordet "Perestroika" - ett sådant där "smart ord" som i Pavlovs anda får 99 procent av alla människor att omedelbart stänga av hjärnverksamheten och gå med på vad som helst.

Nu när överklassen använder sig av Klimatpolitik, Pandemipolitik och Krigspolitik för att slå mot alla andra är det värt att påpeka att vi i Sverige idag också har många sådana "smarta ord", som likt "Perestroika" och "Glasnost" skapats av kriminella just för att stänga av hjärnan på folk. Uppenbara exempel på denna politiska teknologi är begrepp som "Hållbar utveckling" (en förskönande omskrivning för att överklassen genom grön Nolltillväxtpolitik kannibaliserar medelklassen), samt "Solidarisk nedstängning" och "Försvara vårt sätt att leva" (samma sak men med virus och HBTQ som argument istället för vädret).


Denna text är en del av en artikelserie om ett möjligt WW3. Berättelsen startar när USA plötsligt frivilligt lämnar Afghanistan, som är en guldgruva för överklassens krigsindustri, och med ett försök att förklara den ekonomiska mekaniken bakom detta:
"Bli inte förvånade om andra länder börjar kriga och USA sedan kommer in sent i matchen med nya friska krafter. "Allt som händer har hänt förut och kommer att hända igen". Därför att de som planerar de här grejerna är på den mentala nivån."

Del 1: USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister
Del 2: Preppinghysterin mot Corona
Del 3: Ryssland anfaller Ukraina
Del 4: Ukraina - The Great Reset
Del 5: Så förbereds Tredje världskriget
Del 6: Ryssland mobiliserar
Del 7: "Zelensky försökte starta Tredje världskriget"
Del 8: Limited Hangout
Del 9: Fredsavtalen
Del 10: War is a Racket
Del 11: Tredje världskriget kan ha startat
Del 12: Macron föreslår nytt världskrig
Del 13: Israel allierar sig med Ukraina
Del 14: Terrorattack i Moskva
Del 15: Rysslands kärnvapenövning

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.