THE GREAT RESET
 

"Zelensky försökte starta Tredje världskriget"

Seeing through the psyop Efter att Ukraina skjutit en S-300 luftvärnsmissil västerut mot Polen, väster om kraftverket i Dobrotwirsk som besköts österifrån av Ryssland, har Ukraina anklagats för att ha genomfört en false flag attack i syfte att eskalera kriget och dra in NATO i ett världskrig mot Ryssland.

"Zelensky ljög medvetet och spred desinformation i syfte att starta Tredje världskriget. Zelensky är en äkta skådespelare som instruerades att framföra dessa lögner. Han är en skithög."

Det är Candace Owens budskap i sitt senaste podcast avsnitt, som heter just "Zelensky Tried to Start WW3".

Zelensky är faktiskt skådespelare till yrket (för att förstå det absurda i situationen tänk er att Rikard Wolff eller Jonas Gardell blivit statsminister i Sverige och förbjudit oppositionen).

Skådespelare och politiker liknar varandra bland annat på så vis att de läser från manus som andra (talskrivarna) skriver åt dem. Regeringarna i Polen och Baltstaterna verkade vara minst lika pigga på false flag som Zelensky, vilket pekar mot det land som använder Polen och Baltstater som bondeoffer i världskrig.

Fjällsjö Nyheter varnade förra månaden att risken för False flag attacker ökar om Krigspartiets makt minskar som ett resultat av Boris Johnsons fall från makten.

Frågan är vem som skriver Zelenskys manus nu? Statsvetaren Dmitry Drobnitsky:

-Den så kallade ukrainska eliten kastades från hand till hand av amerikanska tjänstemän [under Poroshenko], sedan överlämnades de till britterna i allmänhet [under Zelensky], sedan var personen som ledde det hela, Boris Johnson, helt förlorad. Vem är ansvarig för allt detta nu?

Helt klart har saker hänt sedan WEF tvingade bort Boris Johnson från premiärministerposten. Agent Rishi Sunak verkar personligen inte intresserad av att driva kriget, och kupp-president Biden har plötsligt närmat sig Kissingers ståndpunkt (av en händelse grundade Kissinger WEF).

Dessutom har Elon Musk köpt Twitter och rehabiliterat dissident-presidenten Donald Trump, och trollar nu öppet ADL (USA:s motsvarighet till EXPO, fast de identifierar sig själva som judar istället för som vänster).

Ytterligare ett tecken är att "någon" släppte in "journalister" i Kherson innan filtreringen (CNN:s och Sky News reportrar sanktionerades för detta). Resultatet av detta tilltag blev att efter att "nazister" gått från hus till och hus och "filtrerat" hittades inga högar av lik på gatorna efter "ryska massakrer". Istället verkar liken ha lagts i kylrum för att användas vid senare tillfällen (anhöriga fick inte tillbaka dem).

Vi måste komma ihåg att WEF vill skapa en multipolär värld och för att göra detta måste givetvis USA:s roll som den enda supermakten avvecklas. Rysslands krig mot Ukraina måste sannolikt föras inom av WEF snävt uppsatta ramar, och i praktiken är det bara Kina som kan ändra dessa spelregler och ge Ryssland mer svängrum i sina smockor. De snäva ramarna gäller dock inte bara Ryssland. Regimer i Västvärlden som leds av WEF-agenter (som USA och England) har helt förlorat sin suveränitet.

Det bästa verktyget för att se vad som händer just nu i världspolitiken är att identifiera vilka politiker som driver Krigspolitiken ("ryssar är onda"), vilka politiker som driver Klimat/Corona-politiken ("människor är onda"), och vilka politiker som är för tillväxt (barn) och mot att använda skrämselpropaganda (trauma) som politisk metod (per automatik är dessa politiker företrädare för det nationella kapitalet).

Man skulle kunna kalla dessa tre lag för: Imperialism ("hård globalism"), Internationalism ("mjuk globalism") samt Populism ("anti-globalism").

Eftersom medias betalda lögnare ("journalisterna") behandlar båda de två första grupperna som legitima (trots ständigt återkommande brott mot mänskligheten), samtidigt som de är fullständigt rabita mot den tredje gruppen, finns en uppenbar risk att mekaniken mellan de två förstnämnda grupperna är menad att till sin natur vara dialektisk.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.