THE GREAT RESET
 

"Zelensky försökte starta Tredje världskriget"

Seeing through the psyop Efter att Ukraina skjutit en S-300 luftvärnsmissil västerut mot Polen, väster om kraftverket i Dobrotwirsk som besköts österifrån av Ryssland, har Ukraina anklagats för att ha genomfört en false flag attack i syfte att eskalera kriget och dra in NATO i ett världskrig mot Ryssland.

"Zelensky ljög medvetet och spred desinformation i syfte att starta Tredje världskriget. Zelensky är en äkta skådespelare som instruerades att framföra dessa lögner. Han är en skithög."

Det är Candace Owens budskap i sitt senaste podcast avsnitt, som heter just "Zelensky Tried to Start WW3".

Zelensky är faktiskt skådespelare till yrket (för att förstå det absurda i situationen tänk er att Rikard Wolff eller Jonas Gardell blivit statsminister i Sverige och förbjudit oppositionen).

Skådespelare och politiker liknar varandra bland annat på så vis att de läser från manus som andra (talskrivarna) skriver åt dem. Regeringarna i Polen och Baltstaterna verkade vara minst lika pigga på false flag som Zelensky, vilket pekar mot det land som använder Polen och Baltstater som bondeoffer i världskrig.

Fjällsjö Nyheter varnade förra månaden att risken för False flag attacker ökar om Krigspartiets makt minskar som ett resultat av Boris Johnsons fall från makten.

Frågan är vem som skriver Zelenskys manus nu? Statsvetaren Dmitry Drobnitsky:

-Den så kallade ukrainska eliten kastades från hand till hand av amerikanska tjänstemän [under Poroshenko], sedan överlämnades de till britterna i allmänhet [under Zelensky], sedan var personen som ledde det hela, Boris Johnson, helt förlorad. Vem är ansvarig för allt detta nu?

Helt klart har saker hänt sedan WEF tvingade bort Boris Johnson från premiärministerposten. Agent Rishi Sunak verkar personligen inte intresserad av att driva kriget, och kupp-president Biden har plötsligt närmat sig Kissingers ståndpunkt (av en händelse grundade Kissinger WEF).

Dessutom har Elon Musk köpt Twitter och rehabiliterat dissident-presidenten Donald Trump, och trollar nu öppet ADL (USA:s motsvarighet till EXPO, fast de identifierar sig själva som judar istället för som vänster).

Ytterligare ett tecken är att "någon" släppte in "journalister" i Kherson innan filtreringen (CNN:s och Sky News reportrar sanktionerades för detta). Resultatet av detta tilltag blev att efter att "nazister" gått från hus till och hus och "filtrerat" hittades inga högar av lik på gatorna efter "ryska massakrer". Istället verkar liken ha lagts i kylrum för att användas vid senare tillfällen (anhöriga fick inte tillbaka dem).

Vi måste komma ihåg att WEF vill skapa en multipolär värld och för att göra detta måste givetvis USA:s roll som den enda supermakten avvecklas. Rysslands krig mot Ukraina måste sannolikt föras inom av WEF snävt uppsatta ramar, och i praktiken är det bara Kina som kan ändra dessa spelregler och ge Ryssland mer svängrum i sina smockor. De snäva ramarna gäller dock inte bara Ryssland. Regimer i Västvärlden som leds av WEF-agenter (som USA och England) har helt förlorat sin suveränitet.

Det bästa verktyget för att se vad som händer just nu i världspolitiken är att identifiera vilka politiker som driver Krigspolitiken ("ryssar är onda"), vilka politiker som driver Klimat/Corona-politiken ("människor är onda"), och vilka politiker som är för tillväxt (barn) och mot att använda skrämselpropaganda (trauma) som politisk metod (per automatik är dessa politiker företrädare för det nationella kapitalet).

Man skulle kunna kalla dessa tre lag för: Imperialism ("hård globalism"), Internationalism ("mjuk globalism") samt Populism ("anti-globalism").

Eftersom medias betalda lögnare ("journalisterna") behandlar båda de två första grupperna som legitima (trots ständigt återkommande brott mot mänskligheten), samtidigt som de är fullständigt rabita mot den tredje gruppen, finns en uppenbar risk att mekaniken mellan de två förstnämnda grupperna är menad att till sin natur vara dialektisk.


Denna text är en del av en artikelserie om ett möjligt WW3. Berättelsen startar när USA plötsligt frivilligt lämnar Afghanistan, som är en guldgruva för överklassens krigsindustri, och med ett försök att förklara den ekonomiska mekaniken bakom detta:
"Bli inte förvånade om andra länder börjar kriga och USA sedan kommer in sent i matchen med nya friska krafter. "Allt som händer har hänt förut och kommer att hända igen". Därför att de som planerar de här grejerna är på den mentala nivån."

Del 1: USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister
Del 2: Preppinghysterin mot Corona
Del 3: Ryssland anfaller Ukraina
Del 4: Ukraina - The Great Reset
Del 5: Så förbereds Tredje världskriget
Del 6: Ryssland mobiliserar
Del 7: "Zelensky försökte starta Tredje världskriget"
Del 8: Limited Hangout
Del 9: Fredsavtalen
Del 10: War is a Racket
Del 11: Tredje världskriget kan ha startat
Del 12: Macron föreslår nytt världskrig
Del 13: Israel allierar sig med Ukraina
Del 14: Terrorattack i Moskva

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.