THE GREAT RESET
 

Satanism vs Kristendom

"Tiden är inne" Swords will be drawn to prove that leaves are green in summer.

USA:s psyktiskt labile kuppledare Joseph Biden publicerade under vilodagen ett uttalande där han kopplar ihop Satan med sitt stöd för att abortera miljoner barn.

Uttalandet är bara ett av många dokumenterade kopplingar mellan denna nya satanism och det så kallade "demokratiska" partiet i USA, som under den förra valrörelsen hade ett pentagram som sin partisymbol.

Nyligen höll Biden ett polariserande tal där han påstod att det Republikanska partiet (oppositionen) i USA är extremistiskt och farligt för demokratin (speciellt anmärkningsvärt eftersom USA är ett tvåpartisystem). Till talet hade han valt en satanistisk bakgrundsbelysning, till synes för att få honom själv att likna en mäktig Antikrist och på så vis skrämma folket till lydnad.

Biden framställs som Antikrist i satanistisk ritual.

Grammy Award är numera satanistiskt, och sponsrat av Pfizer.

Superbowl har också blivit satanistiskt.

Korståg mot satanismen

Rysslands ledare Putin har samtidigt hållit ett tal där han uppmanar till ett sorts korståg mot just satanismen i världen. Enligt Putin styrs England och USA samt många av deras vasallstater av antimänskliga (transhumanistiska) och lögnaktiga satanister som försöker kollapsa hela det ekonomiska och politiska systemet.

Det Putin talar om är The Great Reset, en Nolltillväxtpolitik som kan leda till att miljarder människor dör. Faktiskt är denna filosofi i Ryssland mer känd som "Den Gyllene Miljarden", och kopplas där till Rockefeller, Club of Rome, Limits to Growth, Gorbatjov, Klimatpolitik och Enbarnspolitik.

Både Moskva-patriarkatet (som står nära Putin) och Kommunistpartiet i Ryssland (det närmaste Ryssland har till en egentlig opposition) har det senaste året tagit ställning mot vad som i Ryssland kallas "det digitala koncentrationslägret" (vaccinpass och transhumanism) och för mänskligheten såsom den skapats.

-Förälder nummer ett, förälder nummer två och förälder nummer tre – ja, de har blivit helt tokiga – i stället för mamma och pappa?

-Vill vi att skolor ska påtvinga våra barn perversioner som leder till förnedring och utrotning? Vill vi hjärntvätta dem att det existerar en rad andra kön förutom kvinnor och män och erbjuda dem könsbytesoperation? Är det vad vi vill för vårt land och våra barn?

-Allt detta är oacceptabelt för oss. Vi har en annan och egen framtid, säger Putin.

Italiens nya ledare Giorgia Meloni har en liknande retorik. Logiken här är att Ryssland är den ortodoxa världens ledare och Italien är det ledande katolska landet:

-Förälder ett och förälder två är menade att vara de perfekta slavarna åt finanseliten, säger Meloni.

Den långtgående normaliseringen av ondska har lett till att de så kallade "demokraterna" (satanisterna) i USA nu försöker att legalisera aborter upp till en vecka efter födseln.

The Satanic Panic: "Om du tycker att dagisbarn behöver utforska sin sexualitet, så behöver du utforska en isoleringscell".

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.