THE GREAT RESET
 

Satanism vs Kristendom

"Tiden är inne" Swords will be drawn to prove that leaves are green in summer.

USA:s psyktiskt labile kuppledare Joseph Biden publicerade under vilodagen ett uttalande där han kopplar ihop Satan med sitt stöd för att abortera miljoner barn.

Uttalandet är bara ett av många dokumenterade kopplingar mellan denna nya satanism och det så kallade "demokratiska" partiet i USA, som under den förra valrörelsen hade ett pentagram som sin partisymbol.

Nyligen höll Biden ett polariserande tal där han påstod att det Republikanska partiet (oppositionen) i USA är extremistiskt och farligt för demokratin (speciellt anmärkningsvärt eftersom USA är ett tvåpartisystem). Till talet hade han valt en satanistisk bakgrundsbelysning, till synes för att få honom själv att likna en mäktig Antikrist och på så vis skrämma folket till lydnad.

Biden framställs som Antikrist i satanistisk ritual.

Grammy Award är numera satanistiskt, och sponsrat av Pfizer.

Superbowl har också blivit satanistiskt.

Korståg mot satanismen

Rysslands ledare Putin har samtidigt hållit ett tal där han uppmanar till ett sorts korståg mot just satanismen i världen. Enligt Putin styrs England och USA samt många av deras vasallstater av antimänskliga (transhumanistiska) och lögnaktiga satanister som försöker kollapsa hela det ekonomiska och politiska systemet.

Det Putin talar om är The Great Reset, en Nolltillväxtpolitik som kan leda till att miljarder människor dör. Faktiskt är denna filosofi i Ryssland mer känd som "Den Gyllene Miljarden", och kopplas där till Rockefeller, Club of Rome, Limits to Growth, Gorbatjov, Klimatpolitik och Enbarnspolitik.

Både Moskva-patriarkatet (som står nära Putin) och Kommunistpartiet i Ryssland (det närmaste Ryssland har till en egentlig opposition) har det senaste året tagit ställning mot vad som i Ryssland kallas "det digitala koncentrationslägret" (vaccinpass och transhumanism) och för mänskligheten såsom den skapats.

-Förälder nummer ett, förälder nummer två och förälder nummer tre – ja, de har blivit helt tokiga – i stället för mamma och pappa?

-Vill vi att skolor ska påtvinga våra barn perversioner som leder till förnedring och utrotning? Vill vi hjärntvätta dem att det existerar en rad andra kön förutom kvinnor och män och erbjuda dem könsbytesoperation? Är det vad vi vill för vårt land och våra barn?

-Allt detta är oacceptabelt för oss. Vi har en annan och egen framtid, säger Putin.

Italiens nya ledare Giorgia Meloni har en liknande retorik. Logiken här är att Ryssland är den ortodoxa världens ledare och Italien är det ledande katolska landet:

-Förälder ett och förälder två är menade att vara de perfekta slavarna åt finanseliten, säger Meloni.

Den långtgående normaliseringen av ondska har lett till att de så kallade "demokraterna" (satanisterna) i USA nu försöker att legalisera aborter upp till en vecka efter födseln.

The Satanic Panic: "Om du tycker att dagisbarn behöver utforska sin sexualitet, så behöver du utforska en isoleringscell".

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.