THE GREAT RESET
 

Säkerhetshot mot Sverige

En ny dolkstöt Socialdemokraternas pressträff där de utmålar Sverigedemokraterna som ett säkerhetshot signalerar en ny dolkstöt i antågande.

Efter att Sverigedemokraterna återigen blivit största parti i en opinionsmätning har Socialdemokraternas ministrar Ygeman och Hultqvist hållit en pressträff där de pekar ut Sverigedemokraterna som "ett säkerhetshot".

Inte ett ord om att Ygeman var tvungen att avgå som inrikesminister eftersom han utpekats som ett säkerhetshot genom att låta sekretessbelagda uppgifter om till exempel stridspiloter hanteras av länder som Rumänien, Tjeckien och Serbien. Försvarsminister Hultqvist var också inblandad i samma härva men hade redan innan kommit ut som vapenvägrare, vilket i ett normalt land skulle göra det svårt att bli försvarsminister.

Nej detta var mycket viktigare: en polack som jobbar åt SD har skickat ett polsk-nationalistiskt mejl om att äta bullar på årsdagen för Tysklands "invasion och terrorbombning" av Polen. Detta är att "hylla Nazityskland", enligt Socialdemokraternas så kallade "pressbrief" (pressträff heter det på svenska). Och så vet vi ju alla att Putin styr Donald Trump, Jimmie Åkesson och alla som har en annan åsikt än regeringen. Slut på pressträffen.

Få människor tog pressträffen seriöst. Sådana reaktioner kan ibland drabba människor som har som jobb att ljuga. Men det anmärkningsvärda är att Socialdemokraterna har rätt, även om allting de säger är lögn.

Ni förstår när man som politiker, journalist, byråkrat och liknande hantlangare ska säga saker om tillståndet i Sverige kan man inte tala sanning, men man kan signalera.

Det S egentligen säger är inte att "SD är ett säkerhetshot", det S egentligen säger är "Kära M vi är så ledsna men ni kan inte regera med stöd av SD, ni måste regera tillsammans med oss".

Så fungerar svensk politik

Både Socialdemokraterna och Moderaterna driver egentligen Miljöpartiets politik, men vill inte stå för den politiken inför väljarna (för då får man 4 procent i valen). Därför regerar ömsom Socialdemokraterna (och skyller sin politik på Miljöpartiet), och ömsom Moderaterna (och skyller sin politik på Miljöpartiet).

Den enda risken med den här strategin är att Miljöpartiet riskerar att åka ut ur Riksdagen. Men då kommer Centerpartiet att konverteras till att bli det nya Miljöpartiet (minns vad som hände efter förra valet). Båda S och M kommer då att fortsätta driva MP:s politik, och skylla den på C.

Därför att det är den politik som överklassen (och i ännu högre grad utländsk makt) vill ha.

Förutom Syndabockstekniken där Miljöpartiet (och därefter Centerpartiet) nöts ned i väljaropinionen, finns även en annan teknik som vi sett användas mot demokratin: Dolkstötstekniken.

Dolkstötspartierna

Partier som Centerpartiet och "Liberalerna" har redan kommit ut som Dolkstötspartier: Partier som lurar sina väljare att rösta på dem, och sedan efter valet hugger de en kniv i ryggen på väljarna (och på Moderaterna) genom att stödja motsatt regering de sa att de skulle stödja.

Globalisterna är just nu inordnade i två lag: Mjukisarna och hårdingarna. Socialdemokraterna må vara helt med på utländsk makts så kallade "mjuka metoder", som att berika dricksvattnet med hormonstörande ämnen, reglera bort matproduktionen, förbjuda vedeldning och sedan stänga av elen etc.

Men är det något parti man ska rösta på om man istället vill ha "hårda metoder" för att uppnå samma sak (fler snälla vargar färre dumma människor), som exempelvis att frivilligt välja att vara ett bondeoffer i ett kärnvapenkrig med Ryssland, då är Moderaterna det självklara valet.

Och Sverigedemokraterna är ett säkerhetshot mot Sverige just genom att de, enligt opinionsmätningarna, är det enda parti som kan ge makten till dessa "moderater" (snarare morderater).

Det är det som är sanningen bakom Ygemans och Hultqvists pressträff. Det Ygeman och Hultqvist gör är att de talar om (Moderaternas heliga ko) säkerhet och förbereder Moderaterna på att regera tillsammans med Socialdemokraterna efter valet.

Denna regeringskoalition kan kallas den slutgiltiga Dolkstöten på väljarnas misslyckade försök till demokrati.

Om Högerblocket får majoritet, och alla små Dolkstötspartier som Centerpartiet, Liberalerna etc gjorts obrukbara av valresultatet, så kan alltid den största Dolkstöten av alla sättas in: En S/M-regering som effektivt håller underklassen och medelklassen på plats.

"För annars gynnas SD/Ryssland etc".

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.