PRESIDENTVALET
 

Statskupp i USA

På väg mot total censur Vad som händer i Västvärlden liknar allt mer en statskupp där överstatliga maktgrupper inom finans- och teknikvärlden tagit kontrollen.

Ett av de mest uppenbara tecknen på att det är en statskupp vi bevittnar i USA är att kuppmännen försöker att avsätta president Donald Trump och förbjuda honom att ställa upp i fler presidentval. Detta är något som tidigare bara skett i U-länder.

Den stora rädslan för att president Donald Trump ska vinna nästa presidentval, så stor att han måste förbjudas delta, är i sig ett tecken på att massivt valfusk verkligen förekom i valet 2020.

Valfusket i USA, de återkommande kuppförsöken mot president Donald Trump och förtryckandet av presidentens yttrandefrihet följs nu upp av att även andra demokratiska krafter som stått upp för yttrandefrihet och marknadsekonomi censureras. Störst uppmärksamhet har förtryckandet av företaget Parler fått.

Parler bildades efter att Twitter börjat censurera människor som inte håller med om vänsterextrema åsikter. Som till exempel att det skulle finnas 72 olika kön, att havet kommer att höjas tio meter och dränka städer, och att äganderätten måste begränsas till ett hundratal superrika på Bill Gates nivå.

De nyttiga idioterna inom vänstern försvarade då censuren med att "ni kan väl skapa er egen hemsida". Men efter att Google, Apple och Amazon nu gått samman och lyckats stänga ute Parler från nätet visar det sig att planen hela tiden varit total censur.

I videon ovan förklarar Parlers VD John Matze att förtryckandet av yttrandefriheten i Västvärlden började i samband med att Donald Trump valdes till president. Liksom Trump står Parler för yttrandefrihet, kapitalism och marknadsekonomi.

Diktaturens kreatur med Google, Apple och Amazon i spetsen vill å andra sidan ha ett auktoritärt socialistiskt/korporativistiskt samhälle där storföretagen och staten smält samman och styr diktatoriskt. På många sätt är Kina förebilden.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.