THE GREAT RESET
 

The Great Reset - Pandemilagen

Kallas redan "Diktaturlagen" Idag beslutade Sveriges riksdag att ge regeringen diktatoriska befogenheter som kraftigt inskränker både demokratin och de medborgerliga och mänskliga rättigheterna. Den nya lagen är tänkt att bana väg för The Great Reset, och på sociala medier kallas den redan "Diktaturlagen".

Förra året stoppades en lock down av Sveriges ekonomi. Precis som under Andra världskriget gick Sverige sin egen väg, och när detta möttes av kritik gick Investors ledare Wallenberg ut och försvarade strategin.

Nu vet vi att Coronaviruset inte är så farligt som då befarades. Vi vet nu att Kinesiska kommunistpartiet spred falsk propaganda till resten av världen, genom överdrivna videofilmer där folk ramlade döda ned på gatorna, eller jagades av forskare som sköt nät över dem.

Men idag röstade Riksdagen ändå igenom den så kallade "Pandemilagen", som i sociala medier kallas "Diktaturlagen". Lagen ger Socialdemokraterna rätt att stänga ned privatägda företag, döma medborgare för brott om de exempelvis vistas utomhus på stränder, eller demonstrerar mot regeringens politik.

Pandemilagen ger nu regeringen praktisk möjlighet att gå med i vad World Economic Forums ledare Klaus Schwab liknar vid "världskriget", och införa The Great Reset: avskaffa medelklassen, och skapa ett samälle med bara två klasser - en underklass som "låsts ned" och tvångsvaccineras som boskap, och en internationell överstatlig klass som åker privatjet och fräckt struntar i sina egna coronarestriktioner.

Upplägget i Riksdagen är som följer: Socialdemokraterna utformar Pandemilagen så att de kan krossa medelklassen, och Moderaterna lovar att stödja detta om S-regeringen inför mer socialism.

Sedan bråkar de lite om detaljerna, och hoppas att väljarna inte ser vad det är de egentligen gör.

Moderaternas roll i det hela ifrågasätts säkert av många, som är okunniga om var Moderatledarnas lojaliteter ligger:

Reportern: "Det visar att ni tjänar Bilderberg-eliten, och inte folket". Ulf Kristersson: "Välkommen till verkligheten!"

Tillsammans med moderatledaren Ulf Kristersson ses Sara Mazur, chef för Wallenbergs miljardsatsning på AI, med forskare i bland andra diktaturen Kina. En koppling som de senaste åren blivit allt mer uppenbar:

Målet för World Economic Forums version av The Great Reset är ett korporativistiskt sammangående mellan storföretagen och staten, precis som i Kina.

Precis som i Kina eftersträvar man en demokrati utan egentligt innehåll. Det är därför som etablissemangets medier skriver artiklar där de ropar efter "global despoti", och brännmärker politiker som "populister" om de inte rättar in sig i ledet.

I Februari förra året avslöjade tidningen Expressen att den förra moderatledaren Fredrik Reinfeldt betalas av ett företag som kontrolleras av det Kinesiska kommunistpartiet. Avslöjandet skedde i flera artiklar bland andra en med rubriken:

"Reinfeldts miljonavtal med diktaturen Kina".

I en artikel om Fredrik Reinfeldts lönearbete för Kinas kommunistparti skriver InBeijing, Sveriges största nyhetssida om Kina:

"Elite capture är ett i sammanhanget relevant begrepp. Det används ofta av analytiker och akademiker för att beskriva Kinas taktik att knyta inflytelserika individer nära till sig med hjälp av ekonomiska incitament".

InBeijing nänner också en annan GreatResettare och stolt "ulv i fårakläder" (Fabian Society), Tony Blair:

"Storbritanniens tidigare premiärminister Tony Blair ... som ofta springer till Kinas försvar ... Läs mer om detta i artiklar som “Tony Blair: the former PM for hire”".

Den före detta socialdemokratiske partiledaren Göran Perssons första resmål som statsminister var Kina, i November 1996. Där hyllade han (tanklöst?) kommunistdiktaturens "politiska stabilitet" som en förebild för andra länder.

Den prokinesiske moderatledaren Fredrik Reinfeldt åkte till diktaturen Kina 2008, för att diskutera "klimatet". Innan Coronaviruset var "Klimatkatastrofen" det huvudargument som användes för att flytta fabrikerna till diktaturen Kina, införa Nolltillväxt i Västvärlden, och påtvinga de demokratiska staterna The Great Reset.

Exakt samma attack mot demokratin sker just nu över hela världen (förutom i de så kallade skurkstaterna).

Igår firade diktaturen Kinas största tidning Global Times att USA enligt dem är "döende" och att "demokratin håller på att falla".

Den diktaturhyllande tidningen menar att dagen när USA:s parlament godkände vänsterkandidaten Joseph Biden som ny president "will mark the fall of the beacon of democracy" och att stormningen av Capitol Hill är ett uttryck för hur dåligt det är när "vanligt folk" ges inflytande i hur landet styrs.

Liksom Bonnierpressens Dagens Nyheter (DN) publicerar Global Times regelbundet artiklar som hyllar odemokratiska regimer som en överlägsen regeringsform i jämförelse med representativa demokratier.

Bild: Faksimil

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.