YTTRANDEFRIHET
 

Google censurerar igen

Hotar demokratin Googles salamitaktik har i veckan skurit nya skivor av korven. Åsiktskorridoren smalnar därmed ytterligare.

Google har inlett veckan med nya attacker mot Västvärldens demokratier. I USA har presidentkandidaten Dr. Ron Paul censurerats från YouTube, och i Sverige har SwebbTV:s populära nyhetskanal stängts ned.

Istället för att bygga upp sin egen infrastruktur har många politiker och opinionsbildare fortsatt att förlita sig på Googles plattform Youtube. Detta trots att det under mer än tio års tid har varit uppenbart att målet för IT-jättar som Google och Facebook är att skapa monopol och sedan genom censur ta kontroll över informationsflödet.

Google, Facebook och Twitter har en historia av att under många år drivit sina företag med miljardförluster. Detta är inget som seriösa investerare gör för att tjäna pengar. Syftet är att skapa informationsmonopol, och monopol är i sin tur nästintill en nödvändigt för att företagen ska kunna tjäna pengar.

Hjälpen oppositionella gett till Googles monopolskapande straffar sig nu, vilket man hela tiden kunnat förvänta sig.

SwebbTV:s reportage kan numera bara ses på deras egen experimentsajt beta.swebbtv.se. Budskapet från Dr. Ron Paul som censurerades av Google i måndags kan ses nedan, on demand från Bitchute:

I videon diskuterade presidentkandidaten och läkaren Dr. Ron Paul Coronaviruset. Att seriöst diskutera viruset är mycket känsligt eftersom World Economic Forum (WEF) säger att de använder Coronaviruset och Klimatförändringen för att "resetta ekonomin" och införa ett nytt ekonomiskt system där de ska äga all världens egendom.

Osjälviskt. För miljöns skull.

Vänstern är lyriska, och tror verkligen att detta är en lysande idé.

Ledarna för WEF är ungefär samma som ledarna för gruppen affärskvinnan Lynn Forester de Rothschild grundat och gett namnet Inclusive Capitalism.

Med "inklusiv kapitalism" menas egentligen "exklusiv kapitalism". I praktiken innebär förändringen nämligen att bara de superrika kommer att vara kapitalister, och att dessa går samman med staten i något som liknar Kinas socialistiska Korporativism.

Bland annat planeras en "Internetregering", alltså ett globalt sätt att reglera vad som får publiceras på Internet.

Statens Mediestödsnämnd beviljade nyligen redaktionsstöd till Exakt24, Samnytt och SwebbTV, på sammanlagt 2,5 miljoner kronor.

Både SwebbTV och nyhetsklustret Samnytt/Exakt24/Nya Tider har kopplingar till sverigedemokrater som tvingats bort ifrån partipolitiken av den nuvarande SD-ledningen. I likhet med Sverigedemokraternas nya satsning Riks.se bygger alla grupperna sina mediasatsningar på Googles "gratis" plattform Youtube.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.