INCLUSIVE CAPITALISM
 

The Great Reset - Påven

"Folkmord på medelklassen" Påven har gått med i en kampanj som ska avskaffa Kapitalismen och privat egendom.

The Great Reset är World Economic Forums kampanj för att avskaffa Kapitalismen och skapa ett nytt ekonomiskt system byggt på Korporativism.

Kampanjens slagord är: "You will own nothing, and be happy". Samma sak kan uttryckas som: "Vi ska äga allt, du ska hyra av oss".

För att kunna införa det nya ekonomiska systemet säger WEF själva att de kommer att använda Klimatpolitik och Coronapolitik, samt liknande Nolltillväxtvänlig krispolitik som skulle kunna uppstå efter exempelvis Cyberterrorism mot elnätet.

Granskar man de politiska frågor som används som argument för The Great Reset, som exempelvis Nolltillväxt/Hållbart samhälle, vegetarianism och välkomnandet av en miljard klimatflyktingar, så är det uppenbart att det handlar om Miljöpartiets politik.

Detta pekar mot Rockefeller- och Rothschildklanen.

The Great Reset är bara ett av många namn på planer som liknar varandra. Förra året lanserade Financial Times (som tidigare ägde 50 procent av The Economist) sin egen politiska kampanj som de gav namnet The New Agenda, och som går ut på att Kapitalismen måste "resettas"...

Liknande begrepp som används är Stakeholder Capitalism och Inclusive Capitalism. Lynn Forester de Rothschild är grundare av både Coalition for Inclusive Capitalism och Council for Inclusive Capitalism with the Vatican.

Harrison Smith: Skulle Jesus ha allierat sig med Rothschildbanken för att införa deras pengapolitik?

David Knight kallar politiken "ett folkmord på medelklassen".

Det nya ekonomiska system som Rothschild och Påven Francis vill införa har av kritiker liknats vid både kommunism och fascism. Fascismen uppfanns förövrigt av socialisten Mussolini, som också var den som grundade Vatikanstaten.

I Påvens nya ekonomiska system som nu skapas med hjälp av Klimat- och Coronapolitik ska företagen inte längre producera vinster för ägarna (kapitalism), och inte heller för de anställda (syndikalism), utan för samhället i stort. I princip innebär detta att alla som inte är aktieägare och alla som inte arbetar på företaget ska få huvuddelen av vinsterna och inflytandet.

Så ska det alltså fungera enligt reklamen, som verkar vara designad för att locka med sig vänstern och den redan egendomslösa underklassen (jämför med Black Lives Matters).

I själva verket handlar det om ett system som inte bara ersätter Kapitalismen, utan även Demokratin. Både ekonomin och demokratin ska nämligen underordnas Värderingar och Syfte. Denna politik, som liknar dagens Miljöpartiets, ska bestämmas av de som säger att de måste äga all privat egendom i hela världen för Klimatets skull.

Advokaten Robert Barnes liknar Inclusive Capitalism med Kinas statskapitalism.

Granskar man anhängarna till politiken ser man att det rör sig om en europeisk rörelse med centrum i England, och att motståndet finns i USA.

Bland andra representanter från Brittiska kungahuset, Bank of England, Rothschildklanen, BP, Unilever, Vatikanstaten, Ford and Rockefeller Foundations, FN, IMF, VISA, Mastercard, Google, McDonalds, UBS, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Bank of America och State of California har engagerats i kampanjen.

Alla är dock inte med på tåget. Påven Francis har de pedofila biskoparna på sin sida, medan de äkta katolikerna kallar agendan "ondskefull":

Enligt den katolske kardinalen Raymond Burke är The Great Reset "en ond marxistisk agenda".

"To attain economic gains, we as a nation have permitted ourselves to become dependent upon the Chinese Communist Party", förklarar den amerikanske toppkardinalen.

Bild: Faksimil

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.