DOMINION
 

Kina gav 4 miljarder till Dominion

"Smoking gun" Mindre än en månad innan valet förde en bank i Schweiz över 400 miljoner Dollar till företaget bakom rösträkningsmaskinen Dominion.

Kinesiska Kommunistpartiet gav 400 miljoner Dollar till bolaget Staple Street Capital, som äger den ökända valfuskmaskinen Dominion Voting Systems. Det visar en undersökning gjord av Austin Security and Investigation Solutions.

Pengarna fördes över från diktaturen Kina via en bank i Schweiz, mindre än en månad innan presidentvalet.

NewsMax har tidigare redogjort för hur valfusket som ufördes genom Dominion gick till:

Rösträkningsmaskinen Dominion kan inte bara räkna röster, den kan även räkna tiondels röster. Exempelvis 0.1 röster till Trump, 1.9 röster till Biden.

Den kan dessutom trycka egna valsedlar, och koppla upp sig till utländska servrar på Internet medan den räknar rösterna, så att rösträkningsalgoritmen kan uppdateras i realtid.

Allt detta enligt Dominions egen manual, som finns att läsa på Internet.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.