PRESIDENTVALET
 

General Flynn benådad

"En armé av digitala soldater" Efter att vänsterns myndighetsaktivister obstruerat rättvisan i över ett halvt år benådas nu General Flynn av USA:s president.

President Donald Trumps populäre nationelle säkerhetsrådgivare General Michael Flynn är nu officiellt benådad. Den partipolitiskt motiverade utredningen mot honom lades ned tidigare i år, men eftersom myndighetsaktivister fördröjt den officiella friförklaringen undanröjs nu obstruktionen av rättvisan genom en benådning.

General Flynn anklagades av vänsterns myndighetsaktivister inom FBI för att ha ljugit för myndighetsaktivisterna, och erkände sig först skyldig efter att myndighetsaktivisterna hotat hans son och hans egna advokater lurat honom. Senare tog han tillbaka erkännandet och advokatbyrån erkände att man varit partiska.

Tidigare har även Roger Stone benådats, av liknande skäl. Nu är frågan om även Paul Manafort kommer att bli benådad. Även Manafort fängslades på grund av sitt stöd till Trump under valrörelsen 2016, men till skillnad från de andra är Manafort mer av en agent i Kalla Krigets anda, och är därför i större svårigheter.

Sidney Powell som är General Flynns nya advokat menar att de så kallade "demokraterna" har vapeniserat rättsväsendet mot USA:s republikaner.

Fox News: Den Djupa staten i form av justitiedepartementet, domstolen, FBI, och till och med Flynns egna advokater gaddade ihop sig emot honom av partipolitiska skäl.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.