THE GREAT RESET
 

Great Reset - Megacities

Korporativism ersätter Kapitalism Över hela världen går nu vänsterpolitiker ut och tar ställning för The Great Reset, en ny sorts Nolltillväxtpolitik som ska ersätta kapitalismen med planekonomisk korporativism.

Multinationella företag i allians med Kina har gått all-in på att kuppa bort USA:s president Donald Trump och genomdriva vad de kallar The Great Reset / Build Back Better / Megacities on the Move / Agenda 30 / Hållbar utveckling / Nolltillväxt.

World Economic Forums slogan är: "You will own nothing and be happy!". Vad som planeras är i princip en planekonomi kontrollerad av storföretagen, med lägre levnadsstandard för alla utom de superrika.

I praktiken är politiken en radikal omfördelning av ekonomiska resurser, från framförallt medelklassen till den rikaste 0,001 procenten. Som argument används framförallt det så kallade "klimatet" och Covid-viruset.

Det bakomliggande syftet med Nolltillväxtpolitiken är att bevara den europeiska härskande klassens makt, genom att minska världens befolkning och därmed antalet konkurrenter om makten.

Nolltillväxt -> Lägre levnadsstandard -> Minskad befolkning.

Nu släpper Sveriges Socialdemokratiska regering en propagandavideo för agendan:

Att alla blir fattigare, utom de superrika, är "rättvist för alla" enligt den nya tidens Socialdemokrater.

Budskapet stämmer överens med den nio år gamla reklamvideon från FN / Rockefeller Philanthrophy Advisors, som lär skolbarnen i England att bara superrika ska få ha bilar i framtiden. Och kött får man bara äta på födelsedagen.

Glöm det fria skolvalet. I framtiden får barnen inte ens välja vilken utbildning de passar för:

Politikernas så kallade "internationella samarbete" kommer egentligen ifrån ett passivt deltagande på storföretagarnas möten som World Economic Forum och Bilderbergruppen, där politiken förklaras för dem.

Därefter används vänsteretablissemangets medier för att forma den "allmänna opinionen". Vilket resulterar i att politikerna ser ut att följa "tidsandan".

Bland andra Fake News-kanalen CNN:s ägare Ted Turner vill minska Jordens befolkning till 2 miljarder: "Växthuseffekten, vi kommer alla att vara kannibaler, civilisationens undergång..."

Hur kan folk tro på Turners uppenbara skrämselpropaganda om kannibaler? Svaret är att de flesta inte gör det. Media skapar en falsk verklighet genom att konsekvent lyfta fram de mest lättlurade personerna, vilket skapar ett fiktivt stöd för politiken.

Alla undersökningar visar att vänsterns kannibalpropaganda misstros av alla grupper i samhället, förutom möjligen naiva tonårsflickor som lurats av vänsterlärarna i skolan.

USA:s president Donald Trump är en av få politiska ledare som står emot Nolltillväxtpolitiken:

Bild: Faksimil

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.