PRESIDENTVALET
 

Kyle Rittenhouse frisläppt

FightBack.Law Idag "postade" Kyle Rittenhouse sin borgen på 20 miljoner kronor, och är därmed på fri fot.

Barnet Kyle Rittenhouse, som åtalats för mord av myndighetsaktivister efter att ha skjutit ihjäl en dömd pedofil som jagade honom under ett vänsterextremt upplopp, har frigivits mot borgen. Trots att insamlingarna flera gånger stängts ned av vänsterextremister har pojkens anhängare lyckats samla ihop över 20 miljoner kronor till hans försvar.

Som en del av de så kallade "demokraternas" presidentvalskampanj mördade vänsterväljare flera poliser och Trump-väljare i "demokratiskt" styrda städer i USA. Detta samtidigt som vänsterborgmästarna gav Polisen order att inte ingripa mot vänsterväljarnas mordbränder och plundring av städerna.

Det nya vänstervåldet i USA som leds av den ursprungligen tyska anti-tyska anarkistgruppen Antifa kan ses som ett resultat av europeisk/brittisk infiltration av amerikansk politik.

Utländsk makt i form av den republikanska högervektorn England/Lynn Forester/McCain och den "demokratiska" vänstervektorn England/Lynn Forester/Maxwell/Epstein/Clinton har dessutom samverkat mot USA:s president Donald Trump.

Den våldsbejakande extremismen i USA har möjliggjorts genom utländskt sponsrade vänsterpolitiker och vänsteråklagare. I USA tillsätts många allmänna åklagare genom lokala valkampanjer, något som fungerade bra så länge som bara de direkt berörda engagerade sig i valkampanjerna.

I Sverige finns liknande samförstånds-nätverk inom Socialdemokraterna och Moderaterna, och under våren och sommaren var det uppenbart att vänstern i Sverige kopierade demonstrationer och politiska argument från USA, samtidigt som Polisen vid flera tillfällen aktivt deltog i de vänsterextrema upploppen istället för att upplösa dem.

Lackmustestet för politiker (och journalister) i Sverige som deltar i denna "british collusion" är inställningen till länder som USA, Ryssland, Polen och Ungern.

Ett orimligt hatiskt intresse för vad som borde ses som dessa länders inre angelägenheter är ett säkert tecken på att politikern ifråga inte arbetar för Sverige.

Samförståndet över partigränserna ("british collusion") uppnås inte genom direkta överläggningar mellan politikerna, utan den gemensamma politiken skapas genom deltagande på överstatliga möten som Bilderberggruppen och World Economic Forum.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.