VALET 2022
 

M+SD har egen majoritet

Om män får bestämma En brittisk undersökning visar att ju mer "jämställt" ett land är, desto mindre riktig kunskap har kvinnorna om politik. Resultatet är en polarisering av samhället.

Om bara män skulle rösta i nästa val skulle Moderaterna och Sverigedemokraterna tillsammans få över 50 procent av rösterna. Förklaringen tros vara att män inte längre accepterar regeringens pro-kriminella politik.

Bild: Fjällsjö Nyheter

Ny regering efter valet 2022 om bara män röstade.

De politiska klyftorna mellan män och kvinnor ökar allt mer i Sverige. Framförallt står konflikten mellan unga naiva kvinnor som blivit lurade av vänsterlärarna i skolorna, och män i yngre medelåldern som arbetar och har familj.

Kvinnor är mycket överrepresenterade när det gäller att rösta på alla vänsterpartierna, och ju extremare och mer verklighetsfrämmande politiken är desto större är överrepresentationen. Mest tydligt är detta för rena galenskapspartier som Miljöpartiet och Feministiskt initiativ.

Unga kvinnor i sin tur skiljer sig från övriga kvinnor genom att i högre grad gilla ytterlighetspartier som Vänsterpartiet och Centerpartiet, istället för Socialdemokraterna och Moderaterna.

Enligt en undersökning från Economic and Social Research Council (ESRC), som rapporterats av den radikala socialdemokratiska tidningen The Guardian, kan kvinnornas politiska val bygga på okunskap.

Enligt undersökningen som gjorts i tio länder med tiotusen deltagare har kvinnor 20-30 procent lägre kunskaper om sitt lands politiska situation än vad män har. Samma sak kan uttryckas så att män har 25-43 procent bättre koll på de politiska frågorna, som exempelvis hur stor arbetslösheten är.

Undersökningen visar också att ju mer jämställt ett land är, enligt vänsterns definition av jämställdhet, desto mindre kunskap har kvinnorna om politik, jämfört med männen.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.