PRESIDENTVALET
 

USA stormar serverhall i Tyskland

Dominion-servrar beslagtagna Vänsterns rösträkningsdator Dominion kan trycka sina egna valsedlar, har en säkerhetschef som stödjer Antifa, och anklagas för att styras från serverhallar i Tyskland.

Enligt den amerikanske politikern Louie Gohmert har USA:s militär stormat en serverhall i Tyskland och beslagtagit Dominion-servrar som vänstern i USA använt till valfusk.

Enligt anklagelsen har de pro-kinesiska "demokraterna" kontrollerat rösträkningen via Tyskland, med hjälp av det nyligen konkursade bolaget Scytl som har kopplingar till Bill Gates och till Microsofts medgrundare Paul Allen. Något Scytl själva förnekar.

Den amerikanska regeringen ska ha upptäckt att en av röstfuskdatorn Dominions servrar fanns i Tyskland. Därefter stormade tysk polis och USA:s militär serverhallen.

Genom att beslagta servern kan USA nu komma att ha direkta bevis på när rösträkningsdatorerna i USA fick instruktioner att sluta räkna. De kan också se varifrån ordern att sluta räkna kom ifrån och vem som startade algoritmen som började byta röster.

Den Clinton och Soros-kopplade röstäkningsdatorn Dominion kan inte bara koppla upp sig till Internet medan den räknar röster, den kan till och med trycka sina egna valsedlar.

I Dominions manual står det också precis hur man ska göra när man valfuskar:

Vänstern försöker fuska även i omräkningen av röster:

Rösträkningsdatorns Dominions säkerhetschef är Antifa-supporter:

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.