PRESIDENTVALET
 

Dominion räknade samma röster flera gånger

Hundratusentals röster förfalskade Nu finns de svurna vittnesmålen som lämnats in till domstolarna att läsa på nätet.

Ett dussintal visselblåsare har lämnat in edsvurna vittnesmål om organiserat valfusk i den ökända maffiastaden Detroit i Michigan.

Melissa Carone arbetade under valnatten som IT-tekniker för rösträkningsdatorn Dominion, och vittnar om hur hon såg fuskande valarbetare köra samma buntar röster genom rösträkningsmaskinen flera gånger.

När Melissa Carone rapporterade om valfusket till sin chef ska han ha sagt att de var där som IT-support, och skulle inte lägga sig i valet.

Idag avfärdade en lokal vänsterdomstol Melissas vittnesmål med argumentet att vittnesmålet inte stöds av andras berättelser. Detta är dock det tredje svurna vittnesmålet som avfärdas med det argumentet.

Syftet med vittnesmålen är att få till stånd en federal granskning av röstsedlarna i Michigan, och därefter en omräkning av rösterna.

Vänstern i USA vägrar givetvis att räkna om rösterna, och deras medhjälpare i media har redan utropat den pro-kinesiske kandidaten Joseph Biden som "president elect", trots att detta i verkligheten sker av elektorerna först i December.

Elektorerna utses i sin tur av delstaternas guvernörer och lagstiftare, utifrån valresultatet, som är rådgivande.

Rudy Giuliani: "300 000 - 400 000 röster är förfalskade i Michigan."

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.