PRESIDENTVALET
 

Bekräftat: miljoner röster stulna

"Joe Biden lyckades stjäla valet!" I ett nytt meddelande från presidenten avslöjas att vänsterns rösträkningsdator Dominion stulit miljontals röster. Samtidigt säger dottern till en av "demokraternas" ledande politiker att hon är glad att "Biden lyckades stjäla valet".

Efter att bevisen på valfusk började lämnas in till domstolarna i måndags har flera oberoende statistiska undersökningar kommit fram till att de så kallade "demokraterna" vann valet genom ett massivt organiserat valfusk.

Nu återstår att förklara för väljarna exakt hur valfusket gått till.

Enligt en ny tweet som president Donald Trump just publicerat har den Soros och Clinton-kopplade röstfuskmaskinen "Dominion" stått för en stor del av valfusket, flera miljoner stulna röster.

Att Dominion var en valfuskdator vänstern uppfunnit var känt redan innan valet 2016, och det är därför som "demokraterna" installerat den för att "räkna röster" i så många vallokaler de kunnat.

Länk till Dominions manual som PDF.

Fantastisk rösträkningsdator: Den kan trycka sina egna valsedlar!

Som tur var förutsåg president Donald Trump att vänstern skulle valfuska, flera månader i förväg:

Valfuskdatorn Dominion kan med hjälp av mjukvaran Hammer and Scorecard ha ändrat omkring 3 procent av förtidsrösterna.

Flera oberoende statistiska modeller visar att de diktatorhyllande pro-kinesiska "demokraterna" valfuskat:

Bild: Faksimil

Efter att röstfusk bevisats genom Benford's Law ändrade vänsteraktivister på Wikipedia sajtens beskrivning av metoden. Syftet var givetvis att lura människor och stödja valfusket.

Bill de Blasios dotter: "Jag är överlycklig för att Joe Biden lyckades stjäla valet!"

Obamas CIA-chef Brennan, som röstade på USA:s kommunistparti under Kalla Kriget, kräver att president Trump avsätts på ett kuppliknande sätt:

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.