PRESIDENTVALET
 

The Great Reset

"Corona en unik möjlighet" Om Trump inte räddas kvar vid makten finns ingen som står i vägen för The Great Reset.

En del politiker kallar planen "The New Normal" eller "The Green New Deal". World Economic Forums propagandaorgan Time kallar samma sak för "The Great Reset":

"THE GREAT RESET - The COVID-19 pandemic has provided a unique opportunity to think about the kind of future we want."

"TIME partnered with the World Economic Forum to ask leading thinkers to share ideas for how to transform the way we live and work."

Efter att ha legat uppe i fyra år censurerade World Economic Forum (WEF) sin egen video i samband med USA:s presidentval:

På sin webbplats weforum.org/agenda förklarar WEF att kravallerna i "demokratiskt" styrda städer i USA bara är början. WEF försöker att få folk att tro att våldet, som tillåts av polis och åklagare, uppstår av sig självt, och mörkar hur de själva sponsrar både vänsterextrema grupper och val av åklagare:

"Thanks to the ongoing pandemic, the world is off-balance – and it will remain so for years to come. Far from settling into a ‘new normal’, we should expect a Covid19 domino effect, triggering further disruptions – positive as well as negative – over the decade ahead. The wave of civil unrest that spread across America and beyond recently may be one example."

Ärkebiskopen Carlo Maria Viganò har skrivit tre offentliga brev till president Donald Trump i år. Det första brevet handlar om farorna med en Världsregering, det andra om Deep State, och det tredje om The Great Reset:

"Det finns en global plan som heter The Great Reset. Arkitekterna är en global elit som vill ta över hela mänskligheten och införa tvångsåtgärder för att drastiskt begränsa individuella friheter och hela befolkningars friheter."

"Bakom världsledarna som är medhjälpare och genomförare av detta helvetesprojekt finns skrupelfria karaktärer som finansierar World Economic Forum och Event 201."

"Syftet med The Great Reset är införandet av en hälso-diktatur som syftar till införandet av frihetsdödande åtgärder, gömd bakom frestande löften om att säkerställa en universell inkomst och annullera individuell skuld. Priset för dessa eftergifter från Internationella valutafonden kommer att bli att ge upp privat egendom samt deltagande i ett vaccinationsprogram mot COVID-19 och COVID-21."

På 70-talet hävdade Time att Global nedkylning var "fakta" och att "istiden börjar när som helst". Nu låter det tvärtom, men lösningen är densamma: All makt åt Tengil vår befriare.

The Great Reset är realiteten bakom miljöpartisternas tal om behovet av att avskaffa demokratin, och agendasättande Bonnier/DN:s återkommande krav på "Global despoti".

Church Militant varnar för den nya HBTQ-Vatikanens globalism.

Bild: Faksimil

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.