PRESIDENTVALET
 

USA nära statskupp

"Demokraterna" gör dödslistor Efter att ha utropat sin halvdöde kandidat "Joe" som ny president har det så kallade "Demokratiska" partiet satt ihop en lista på alla som hjälpt den laglige presidenten under sina fyra år vid makten. Kravet är att alla dessa ska åtalas och att "ingen får överleva".

Innan valet avslöjades att universiteten i USA börjat ge kurser som lär studenterna "hur man störtar en sittande regering".

Bernie Kerik som varit polischef i New York och inrikesminister i Irak går nu ut och kräver rättsliga åtgärder mot vad han kallar "demokraternas försök till statskupp":

- Det här är något de också kommer att titta på. Det är det övergripande demokratiska partiet och vem som ledde detta kuppförsök. Om du så vill: ett till kuppförsök, ett nytt kuppförsök mot presidenten genom att rigga valet.

"Demokraterna" i USA försöker nu att ta makten genom att försöka stoppa lokala omräkningar av rösterna, och framförallt genom att försöka stoppa en federal granskning av rösterna. Något som den militära underrättelsetjänsten är mest lämpad för.

Vänstern vet att om rösterna granskas kommer valfusket att avslöjas. Därför har man nu skapat hotfulla listor på alla republikaner som hjälpt presidenten de senaste åren, och säger att dessa ska hindras från att fortsätta delta i samhället, alla ska åtalas och fängslas, och "ingen får överleva":

Jennifer Rubin är en trotskist/neocon-"journalist" som tidigare låtsats vara konservativ men som nu kommit ut som våldsbejakande extremist och så kallad "demokrat". I ett upplysande uttalande hävdar hon att alla republikaner som stött presidenten måste "jämnas med marken" och att "ingen får överleva":

För att fängsla och möjligen mörda sina motståndare säger "demokraterna" att de ska skapa en "Truth and Reconciliation Commission". Vilket översatt från vänsterspråk betyder ungefär "Lögn och Mord Kommission".

Nu hoppas många i USA att presidenten ska använda sig av sin lagliga rätt att sammankalla en milis som kan skydda konstitutionen och ta itu med den pro-kinesiska kuppen.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.