PRESIDENTVALET
 

"Soros-datorn" valfuskade igen: Gav Trumps röster till Biden

Republikanska politiker köpta Både "demokrater" och köpta republikanska politiker har låtit en ökänd valfuskande dator stjäla röster från president Donald Trump och ge dem till Biden.

Rösträkningsdatorn "Dominion" fick stor kritik innan valet 2016, då Republikanerna påstod att den medvetet skulle räkna rösterna fel till vänsterns fördel.

Då avslöjades även att mannen bakom rösträkningsdatorn är Baron Mark Malloch-Brown, en underhuggare till den kontroversiella vänsteroligarken George Soros.

Baronen har bland annat varit chef i Soros Quantum Fund och i Soros Open Society Institute. Han har till och med bott i en av George Soros lägenheter.

Förutom kopplingen till Soros har Malloch-Brown även arbetat som "journalist" för Rothschildpressen, och suttit i regeringen för Socialdemokraterna i Storbritannien.

Baron Malloch-Brown har även varit andre vice generalsekreterare för FN, och skrivit boken "The Unfinished Global Revolution".

Nu avslöjas att vänsterdatorn Dominion har valfuskat i Michigan, till vänsterns fördel. Den har dessutom använts i en rad andra delstater som vänstern styr, och sannolikt valfuskat även där.

Hittills vet vi att bara i en kommun i Michigan gav vänsterdatorn 6 000 av president Trumps röster till Biden. Räknar man samman alla kommuner i USA som Dominion använts i kan det röra sig om flera miljoner röster som stulits från den laglige presidenten Trump och getts till den korrumperade Bidenklanen.

Så stjäl vänsterdatorn rösterna

Vad som hänt är att de så kallade "demokraterna" i USA blivit så förtjusta i Dominion att de installerat den i alla viktiga delstarer de kontrollerar.

Rösträkningsdatorn är helt fantastisk, och kan bland annat koppla upp sig mot Internet medan den räknar rösterna, för att göra viktiga uppdateringar.

I Michigan har valarbetare upptäckt att den även kan räkna vänsterröster två gånger, och räkna alla röster på Trump som röster på Biden.

Dessutom kan den aldrig räkna fel till vänsterns nackdel.

Givetvis kostar den Soros-kopplade datorn enormt mycket pengar att hyra in, vissa har kallat det "ren stöld". Men vänstern tycker att den är värd varje skattekrona.

På CNN syns i realtid hur vänsterdatorn stjäl Trumps röster och ger dem till den pro-kinesiske kandidaten Biden:

Trots den dyra satsningen på Dominion har dock flera "demokratiskt" styrda delstater varit tvungna att komplettera valfusket genom flera andra metoder, bland annat genom att samma "demokrat" röstat flera gånger, och genom att under flera dagars tid räkna förfalskade fuskröster som sänts in efter att vallokalerna stängt.

Globalisterna bakom vänsterdatorn Dominion har dessutom köpt många republikanska politiker, så valfusket har troligen även skett i delstater som kontrolleras av förrädiska republikaner:

Militära underrättelsetjänsten måste nu utreda vänsterns valfusk:

På Internet hånas vänsterns valfusk. Få tror att den ökända vänsterdatorn valfuskat av misstag:

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.