PRESIDENTVALET
 

Trump märkte valsedlarna med krypterad kod

Nationalgardet ska gripa förrädarna Eftersom Donald Trump visste att vänstern alltid valfuskar märkte han alla giltiga valsedlar med en krypterad kod innan de skickades ut till väljarna. Nu har 20 000 soldater i Nationalgardet sänts ut för att kunna gripa vänsterledare som deltagit i "demokraternas" massiva valfusk.

Anti-terroristexperten Dr Steve Pieczenik släppte inatt informationen om att Homeland Security och Donald Trump har märkt alla giltiga valsedlar med en osynlig krypterad kod.

Enligt Pieczenik har 20 000 soldater i Nationalgardet sänts ut för att gripa förrädarna som tillsammans med Kina försökt att störta USA:s lagliga regering.

Beskedet innebär ett hårt slag mot vänstern i USA, som försökt vinna valet genom mord, upplopp, mordbränder, falska nyheter och opinionsundersökningar, censur och ett massivt valfusk av aldrig tidigare skådat slag.

När de så kallade "demokraterna" märkte att de höll på att förlora valet stoppade eller saktade de ned rösträkningen i delstater som Trump höll på att vinna men som "demokraterna" kontrollerar lokalt.

Medan alla de republikanskt kontrollerade delstaterna räknade samman rösterna under valnatten har de ovan nämnda "demokratiskt" kontrollerade delstaterna medvetet dragit ut på rösträkningen tills dess att deras inflöde av falska valsedlar ser ut att ge dem segern.

Lägg märke till att vänsterextremisterna på Twitter har censurerat senator Ted Cruz nödmeddelande till folket. I meddelandet fanns videobevis på valfusket från en valarbetare i Philadelphia:

"This is a coup against the President of the United States of America and I want to call out the Mayor of Philadelphia, James Kenny... the Attorney General Josh Shapiro who tweeted that there was no way that Donald Trump would win president of the United States of America..." säger valarbetaren Brian Mchafferty, som är en registrerad medlem i Demokratiska partiet.

President Donald Trump förutsåg redan i Juni hur vänstern skulle försöka valfuska sig till segern:

President Trump meddelade inatt folket att han har vunnit presidentvalet, och att en juridisk process väntar.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.