PRESIDENTVALET
 

SvD: Biden norpar segern

Alla förstår att det var valfusk Idag har media i hela Västvärlden utropat Joseph Biden till segrare i USA:s presidentval. Men det enorma valfusket har inte gått obemärkt förbi.

På valnatten när president Trump såg ut att segra i presidentvalet med stor marginal stoppade "demokraterna" rösträkningen i sex delstater de kontrollerar lokalt men som Trump såg ut att vinna. Dessa delstater är Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, North Carolina, Georgia och Nevada.

Istället för att räkna klart rösterna på valnatten drogs röstningen ut på tiden, medan nya röster "hittades". Efter att under flera dagar ha funnit nya röster verka det som att alla dessa delstater, förutom North Carolina, nu tillfaller den pro-kinesiska Bidenklanen.

Minst fördröjd blev rösträkningen i Wisconsin och i Michigan, där hundratusentals röster på rad plötsligt påstods ha tillfallit Biden.

I Pennsylvania ledde Trump med hela 700 000 röster, och "demokraterna" var flera gånger tvungna att skriva ned antalet räknade procent för att kunna komma ifatt. Procenttalet hoppade därför fram och tillbaka mellan 84 procent och 89 procent, tills dess att Biden tagt igen hela Trumps försprång. Då sattes plötsligt antalet räknade procent till 98 procent.

North Carolina verkar ha använts som en backup. Där stoppades rösträkningen när den var på 94 procent. Under fyra dagars tid lyckades de ansvariga "demokraterna" inte räkna en enda röst. Efter fyra dagar, när deras smutsjobb var klart i Pennsylvania, sattes plötsligt antalet räknade röster upp till 99 procent. Utan att varken Trump eller Biden fått en enda röst till.

Vilket säger en del om falskheten i de röster som de senaste dagarna har prånglats ut i de övriga fem "demokratiskt" kontrollerade delstaterna.

I Sverige har Svenska Dagbladet (SvD) ända sedan vallokalerna öppnat hela tiden hävdat att Bidenklanen kommer att vinna. Liksom övriga mainstreammedier har man fördröjt att tilldela Trump de delstater han vunnit, så att Biden hela tiden sett ut att ha ledningen.

Nu plötsligt, när medierna i USA utropat Biden som vinnare, skriver SvD att Biden "norpat" segern från Trump. Vilket i praktiken innebär att man nu erkänner att Trump hela tiden legat först.

"På fredagsmorgonen verkade det bli allt tydligare att demokraternas presidentkandidat Joe Biden kan norpa segern i årets amerikanska presidentval" skriver SvD i en ingress.

Att norpa segern betyder att stjäla segern, när detta görs av en råtta.

Ingen tror att valet gått rätt till

Vänsterns valarbetare röstar åt väljarna:

Postanställda stjäl valsedlar och försöker köra dem till Kanada:

Vänsteraktivister klädda som valarbetare tvingar republikaner att använda otillåtna pennor:

Datorn som räknar röster ger Trumps röster till Biden:

Valsedlar delas ut som godis av vänsterns myndighetsaktivister:

Valobservatörer kastades ut från vallokalerna:

Valarbetare anklagar vänstern för valfusk:

Media kommer att censurera och låtsas som att Biden är ny president. Vänstern kräver att valfusket accepteras, men i Georgia har redan en omräkning av rösterna tvingats fram.

De "79 Helvetesdagarna" har börjat.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.