PRESIDENTVALET
 

Valfusk: "Demokraterna" stoppar valet i Pennsylvania

Valfusket förutsågs Konspirationsteoretikerna fick rätt. "Demokraterna" stoppar rösträkningen i Pennsylvania eftersom president Trump ser ut att vinna delstaten, vilket i sin tur ser ut att bereda vägen för fyra nya år i Vita Huset.

Delstaten Pennsylvania styrs av de så kallade "demokraterna", USA:s pro-kinesiska vänsterparti som innan valet gick ut och påstod att deras parti skulle vinna valet oavsett hur folk röstade.

Planen var att genom en ny juridiskt konstig lag fördröja rösträkningen till flera veckor efter valdagen, så att "demokraterna" skulle ha tid att "hitta försvunna röster".

Inatt när rösträkningen i delstaten stod på 60 procent och president Donald Trump ledde stort föll den plötsligt till 30 procent. När rösträkningen var tillbaka på 40 procent ledde president Donald Trump med hela 55 procent av rösterna.

Men då drog "demokraterna" i nödbromsen och ställde in rösträkningen.

Den unika och totalt odemokratiska åtgärden är designad för att försöka hindra att Donald Trump förklarar sig vinnare på valnatten.

Möjligen kommer rösterna att fortsätta att räknas imorgon, men eftersom "demokraterna" på ett aggressivt sätt hindrat oberoende valobservatörer tror många att ett massivt valfusk utförs i delstaten just nu.

"Demokraternas" myndighetsaktivister i Pennsylvania hävdar att de inte ens ska räkna vissa av förtidsrösterna förrän på Fredag. Under tiden valfusket pågår ska vänsterpartiet kommendera ut sina våldsgrupper på gatorna för att skrämma folk.

Bild: Faksimil

President Donald Trump ledde stort när "demokraterna" plötsligt stoppade rösträkningen. Trump leder även i Virginia, vilken på kartan visas i fel färg.

Bild: Faksimil

Stödet för Donald Trump är ännu större om man går ned på kommunnivå. Trump har dessutom över 2 miljoner fler räknade röster än den korrumperade vänsterkandidaten Biden.

Bild: Faksimil

Socialdemokratiskt beroende SVT:s valprognos visade sig givetvis vara falska nyheter.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.